stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Στην Ελβετία το.. ζουμί!

Στην Ελβετία το.. ζουμί!

Χαίρεται! Δεν μου.. έκατσε το παιχνίδι με τα γκολ την Τρίτη, η Ζούλτε παρότι έβαλε 8 (!) τέρματα, δεν δέχτηκε ούτε ένα, ενώ στο Άρκα-Κρακόβια η φιλοξενούμενη είχε χαμένο πέναλτι στο τέλος για να κάνει το 2-1. Μικρό το κακό, πάμε άμεσα στο.. σήμερα και την ανάλυση δύο παιχνιδιών από το Ελβετικό πρωτάθλημα.

Θα ξεκινήσω με μία πρόταση του κειμένου της Τρίτης, την οποία παραθέτω αυτολεξεί: «Λέω να ξεκινήσω λίγο.. ανάποδα, με ένα παιχνίδι της Πέμπτης, το Λουγκάνο – Λωζάνη. Πρώτοι, από τούτη εδώ την γωνιά μάθατε για τις φιλικές σχέσεις των δύο ομάδων, οι οποίες και παραμένουν άψογες παρά το πέρασμα του χρόνου. Ωστόσο, θα χρειαστεί να κάνουμε λίγη υπομονή, καθώς πολλά θα εξαρτηθούν από το παιχνίδι της Σιόν με την Γκρασχόπερς. Αν η Σιόν ηττηθεί, το «διπλό» -το οποίο παρεμπιπτόντως.. πληρώνει αρκετά καλά- συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης. Το αναφέρω από τώρα για να το έχετε στο.. νου σας».

Σαφώς και δεν ήρθαν όπως τα περίμενα τα πράγματα, καθώς είχαμε νίκη της Σιόν απέναντι στην Γκρασχόπερς, ωστόσο θεωρώ ότι υπάρχει ακόμα πιθανότητα να δούμε την Λωζάνη να κρατιέται στο.. κόλπο της σωτηρίας. Ο λόγος; Κοιτώντας ξανά και ξανά το πρόγραμμα, η γραμμή σωτηρίας με βάση τα εναπομείναντα παιχνίδια είναι στους 41 πόντους. Κι’ αυτό γιατί έχουμε: Λωζάνη – Τουν (την προτελευταία αγωνιστική) και φινάλε Τουν – Σιόν. Ακόμα και αν η Σιόν κερδίσει την Σεντ Γκάλεν την επόμενη αγωνιστική και φτάσει τους 39 πόντους, μία εκ’ των Σιόν, Τουν ή Λωζάνη δεν μπορεί να ξεπεράσει τους 40 πόντους. Απλά μαθηματικά. Οπότε, με δεδομένο πως η Λουγκάνο έχει δύο παιχνίδια με θεωρητικά αδιάφορες ομάδες στο φινάλε: Γιουνγκ Μπόις και Ζυρίχη, πιθανότατα θα μπορέσει να βρει τους -μάξιμουμ- 3 πόντους που χρειάζεται. Ιδιαίτερα, στο παιχνίδι με την Ζυρίχη (19 Μάη) την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της, με την ομάδα από την Ζυρίχη να έχει εξασφαλίσει κατά 99% την έξοδο στο Γιουρόπα ενώ θα έχει το μυαλό της στον τελικό Κυπέλλου με την πρωταθλήτρια Μπόις (27 Μάη). Όλα αυτά δεν αποτελούν τίποτα παραπάνω από σκέψεις και σενάρια, το αναφέρω γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Κλείνω, με το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής: Βασιλεία-Γιουνγκ Μπόις. Τα «Νεαρά Αγόρια» εξασφάλισαν και μαθηματικά τον τίτλο εδώ και δύο αγωνιστικές, ωστόσο ένα ντέρμπι πάντα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και σαφέστατα το γόητρο αποτελεί έναν παράγοντα που δύσκολα αγνοείται. Γνωρίζω την αδιαφορία σε επίπεδο πρωταθλήματος της πρωταθλήτριας, αλλά σάμπως και η Βασιλεία δεν είναι αδιάφορη; Οπότε, σε έναν αγώνα με μοναδικό κίνητρο το γόητρο θα στηρίξω την καλύτερη ομάδα, αυτήν που φέτος έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο και στα 7 τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο την Βασιλεία δεν έχει ηττηθεί ούτε μία φορά (4-3-0). Επίσης, το σημερινό παιχνίδι θα είναι το 8ο σε έναν μήνα για την Βασιλεία ενώ για την φιλοξενούμενη που έκανε ροτέισον κόντρα στην Σιόν, το 7ο. Δηλαδή, την αναμένω πιο φρέσκια ιδιαίτερα σ΄αυτό το κρίσιμο σημείο της σεζόν, μετά την επιβάρυνση τόσων αγώνων. Συν τοις άλλοις, η γηπεδούχος θα στερηθεί τον πρώτο της σκόρερ και πιθανότατα τον βασικό της τερματοφύλακα. Στο 3,50 θα ρισκάρω, με βάση όλα τα παραπάνω το περίμενα κάπου στο 3,00-3.10.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

10/5 – 17.00 – Βασιλεία – Γιουνγκ Μπόις: 2 (3,50) με 11 μονάδες

10/5 – 17.00 – Λουγκάνο – Λωζάνη: 2 (5,50) με 11,5 μονάδες

και 2,5 μονάδες στην δυάδα τους.

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο υπόλοιπο: 2.783.65 μονάδες

Επιστροφές: – μονάδες

Ανοιχτά στοιχήματα: 25 μονάδες

Γιώργος Σιώμος

Γιώργος Σιώμος

LWWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Τη μία μέρα μπορεί να αποθεώνει τη μαγεία και την καθαρότητα του Αγγλικού ποδοσφαίρου, την ομορφιά και το αγνό συναίσθημα των φιλάθλων στα γήπεδα της Βρετανίας. Την επόμενη μέρα είναι ικανός να αναλύσει όλες τις «βρώμικες» και παρασκηνιακές θέσεις που… φοβόμαστε μήπως μας τον «κλέψει» η Uefa για θέση στην αντιμετώπιση της διαφθοράς.

Share Διαβαστε επισης