novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τελευταία αγωνιστική στη Γερμανία!

Τελευταία αγωνιστική στη Γερμανία!

Γεια σας  φίλτατοι! Δεν τα είπαμε για μέρες, δεν είχε και τίποτα, πέραν τον τελικό Κυπέλλου στην Αυστρία, όπου η Στουρμ μετά το 2010 αναδείχθηκε και πάλι Κυπελλούχος, επικρατώντας στην παράταση της Σάλτσμπουργκ. Κατά τα άλλα πάλι ένα ατυχές Σ/Κ στο ιστορικό μας για φέτος, ευτυχώς πηγαίνουν εξαιρετικά οι συνάδερφοι (Ivic, Prosvoro) που φέρνουν το ένα ταμείο μετά το άλλο στο site.

Τελευταία αγωνιστική στη Γερμανία αυτό το Σ/Κ, φινάλε σε Bundesliga, Zweite Liga, Dritte Liga, ενώ άκρως ενδιαφέρουσα είναι η αγωνιστική στην Αυστρία, με την Στουρμ να υποδέχεται τη Λίντσερ, ενώ η Ραπίντ φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Σάλτσμπουργκ.

Ας τα δούμε αναλυτικά ανά κατηγορία

Ο αφανισμός των “δεινοσαύρων” ;

Στην Μπουντεσλίγκα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να παίξω Στουτγάρδη (στο 15,00) απέναντι στην Μπάγερν. Εντελώς ρίσκο, όμως θεωρώ πως αξίζει, μιας και κίνητρο έχει και ταυτόχρονα χωρίς άγχος θα παίξει για να διεκδικήσει μια θέση στην Ευρώπη. Από κοντά ο άσος της φορμαρισμένης Χόφενχαϊμ (2,30). Περίεργο παιχνίδι υπό την έννοια ότι αν η Λεβερκούζεν δεν νικήσει με πάνω από 4 γκολ το Ανόβερο και η Χόφενχαϊμ επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά της Ντόρτμουντ, τότε ο πίνακας μένει ως έχει. Το λέω αυτό καθώς διαχρονικά η Ντόρτμουντ με τη Χόφενχαϊμ έχουν καλές σχέσεις. Διπλό κινήτρου αυτό της Άιντραχτ (2,70) στην έδρα της Σάλκε, με την απόδοση φυσικά να είναι πολύ χαμηλότερη από αυτή που θα περίμενα, όμως όπως είπα, είναι διπλό κινήτρου. Το Αμβούργο περιμένει γκέλα της Βόλφσμπουργκ και να επικρατήσει το ίδιο της Γκλάντμπαχ, ώστε να πάει στα μπαράζ υποβιβασμού. Από ότι φαίνεται όμως η ζωή του Αμβούργου στην Μπουντεσλίγκα τελειώνει εδώ.

Χαμός αλλά με… μαξιλαράκια

Στην Zweite Liga υπάρχει δραματικό φινάλε, με αρκετές ομάδες να παίζουν την παραμονή τους και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε ποια τελικά θα πέσει. Φορτούνα και Νυρεμβέργη τίθενται αντιμέτωπες για το ποια θα πάρει το πρωτάθλημα, έχουν ήδη πάρει την άνοδο, επομένως το ματς είναι καθαρά για λόγους γοήτρου. Στην 3η θέση η Κιλ, που θα παίξει μπαράζ ανόδου με την 16η της Μπουντεσλίγκα. Αδιάφορο το Ίνγκολστατ – Λάουτερν, αδιάφορο το Μπόχουμ – Ρέγκενσμπουργκ, αδιάφορο το Αρμίνια – Σαντχάουζεν, αδιάφορο το Ντούισμπουργκ – Πάουλι. Μονόπλευρο ενδιαφέρον στο Κιλ – Μπράουνσβαϊγκ, όμως εδώ έχουμε μερικές παραμέτρους, όπως το ότι η Κιλ είναι αδερφοποιημένη με Αμβούργο και Ανόβερο, όπου Ανόβερο μισητός αντίπαλος της Μπράουνσβαϊγκ. Στο δια ταύτα θεωρώ πως η Κιλ στο 3,20 αξίζει μια τουφεκιά, αφού θα τα “ακούσει” από τους οπαδούς αν δεν προσπαθήσει για τη νίκη. Κόλαση τα παιχνίδια Ντάρμστατ – Άουε και Χάιντενχαϊμ – Φιρτ, με τη Φιρτ να βρίσκεται στη δυσκολότερη θέση από όλες.

Τελική προσπάθεια στην Αυστρία

Στις Άλπεις έχουμε ενδιαφέροντα διασταυρώματα. Η Ραπίντ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Σάλτσμπουργκ και οι Μπουκ την έχουν φαβορί, λογικό, επομένως εμείς το προσπερνάμε. Η Στουρμ υποδέχεται ως Κυπελλούχος πλέον τη Λίντσερ, με το διπλό στο 3,20 να μην είναι άσχημο, αφού οι Μπλάκις έχουν 120 λεπτά στην πλάτη τους. Από εκεί και πέρα δεν κατανοώ απόλυτα γιατί η Αντμίρα είναι outsider εντός με τη Μάττερσμπουργκ. Στη δεύτερη κατηγορία μόνο σε ένα ματς μπορούμε να εστιάσουμε και αυτό είναι στο Βάκερ – Ριντ. Ο άσος κακώς είναι outsider, αφού η Βάκερ με νίκη εξασφαλίζει μαθηματικά την άνοδο, κάτι που της δίνει κίνητρο. Εξάλλου εντός είναι πολλούς μήνες τώρα αήττητη.

Αυτά ως πρώτη εικόνα. Δεν παίζω κάτι από σήμερα, αύριο νέα στήλη!

Το παιχνίδι μου

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.650 μονάδες

Επιστροφές από 04/05: 0 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 11/05: 0 μονάδες

Germanos

Germanos

LLLWWWLLLLW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-44001560.005.5389.98%

Έθεσε βέτο πως θα γράφει τον όρο value bet σε κάθε του κείμενο, αφού είναι αμετακίνητος από τις βασικές του στοιχηματικές αρχές. Στο παιχνίδι του θα βρείτε οτιδήποτε ΓερμανοΑυστριακό. Από Μπουντεσλίγκα, μέχρι τοπικά πρωταθλήματα που αγνοούν την ύπαρξή τους ακόμη και οι ίδιοι οι Γερμανοί!

Share Διαβαστε επισης