stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με 3.60 και 9.25 στον ημιτελικό του Γιουρόπα

Με 3.60 και 9.25 στον ημιτελικό του Γιουρόπα

Χθες ανέπτυξα σε τέσσερις παραγράφους τα όσα είχαμε δει στο χορτάρι, μετά τις διαφορετικές αποφάσεις των Ομοσπονδιών σχετικά με τον τρόπο ολοκλήρωσης της σεζόν 2019/2020.

Το πόσο ταλαιπωρημένες έδειξαν όσες ήρθαν από τα εξαντλητικά προγράμματα σε Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία συγκριτικά με τους πιο «φρέσκους» Γάλλους και Γερμανούς.

Η Λυών με μια τρομερή εμφάνιση έδωσε άλλη μια απόδοση των γραφόμενων αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Μάντσεστερ Σίτι, ίσως στη μεγαλύτερη έκπληξη των προημιτελικών.

Ετσι ο φετινός τίτλος είναι θέμα Γερμανών και Γάλλων, με τους δύο ημιτελικούς Τρίτη, Τετάρτη και τον μεγάλο τελικό την ερχόμενη Κυριακή.

Σήμερα έχουμε τον πρώτο ημιτελικό για το Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου οι Ισπανοί θα παίξουν κόντρα σε Αγγλους. Με τρία στα τέσσερα under πέρασαν στα δύο προηγούμενα παιχνίδια τους οι δύο τους.

Βασιζόμενος στην κρισιμότητα του αγώνα αλλά και τα όσα ανέφερα παραπάνω για την εξάντληση των ομάδων από τις συγκεκριμένες χώρες, δεν αποκλείω να δούμε ένα βαρετό 0-0.

Στο 9.25 η παραπάνω επιλογή, ενώ το απλό Χ προσφέρεται στο 3.60, αποτελώντας και αυτό μια σοβαρή υποψηφιότητα για ποντάρισμα.

Από τα υπόλοιπα, χθες η μέρα δεν ήταν άσχημη, με δύο στις τέσσερις επιλογές να επιβεβαιώνονται και την Πελότας να ισοφαρίζεται με πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα. Συνολικά μέτρησα τέσσερις κόκκινες και τρία πέναλτι στα τέσσερα ματς που επέλεξα.

Πάμε και στα σημερινά.

Προγνωστικά Βέλγιο: Πιο έτοιμη μετά τα μπαράζ

Στο Βέλγιο είχα σταμπάρει το over στο Μπέρσχοτ-Ζούλτε Βάρεγκεμ. Για τη φιλοξενούμενη έκανα αναφορά και την περασμένη εβδομάδα, είναι από τις πλέον επιθετικογενείς ομάδες. Η γηπεδούχος ξεκίνησε νωρίς την προετοιμασία, λόγω των μπαράζ τίτλου στη Β’ κατηγορία και δείχνει να έχει πιάσει υψηλά επίπεδα φόρμας τη δεδομένη στιγμή. Από το χθεσινό 1.85 πάντως, σήμερα το βρίσκω στο 1.70.

Προγνωστικά Βραζιλία: Σφίγγει αμυντικά και ανεβάζει την τιμή

Η Μινέιρο είναι εκείνη που κάνει το πιο δυνατό ξεκίνημα με 2 στα 2. Ξανά εντός τώρα, αναμένοντας να δώσει βάρος στην άμυνα μετά τα δύο γκολ που έφαγε στο ημίχρονο από την Κορίνθιανς. Ενισχύεται η πεποίθηση πως η Σεαρά δεν θα σκοράρει, αφού η ίδια δείχνει κουρασμένη μετά τις δυνατές εμφανίσεις που έκανε πριν την έναρξη της σεζόν σε Κύπελλο και Πολιτειακό πρωτάθλημα. Ο συνδυασμός άσου και Νο goal στο 2.30.

Είμαι σκεπτικός για το αν θα βάλω ξανά στο παιχνίδι μου το over της Σάο Πάολο. Μεσοβδόμαδα πήγα πάνω στις επιθετικές τακτικές του Ντινίζ, αλλά το ματς με τη Φορταλέζα έμεινε στο 1-0. Βέβαια πολλά θα ήταν διαφορετικά αν το VAR δεν ακύρωνε γκολ της φιλοξενούμενης στις αρχές της επανάληψης. Τώρα αντίπαλος είναι η Βάσκο, που έκανε καλή πρεμιέρα και έχει ψυχολογία.

Προγνωστικά Ουγγαρία: Υψηλές βλέψεις

Πρεμιέρα έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας. Ακαδημία Πούσκας-Χόνβεντ το ματς που με απασχολεί. Κυρίως γιατί η φιλοξενούμενη έχει κάνει φέτος βήματα προόδου. Αρκετές διοικητικές αλλαγές, που έφεραν νέους ανθρώπους και στο τεχνικό επιτελείο. Καλές μεταγραφές και υπόσχεση για επιθετικό ποδόσφαιρο, με απώτερο στόχο μέχρι και τον τίτλο. Λόγοι για να κοιτάξει κανείς τόσο το 3+ στο διπλό, όσο και το over. Η Ακαδημία είναι μια από τις ταλαντούχες μεσαίες ομάδες, που κάνει βηματάκια προς τα πάνω και φέτος για πρώτη φορά θα παίξει ματς Γιουρόπα Λιγκ.

Προγνωστικά Ν. Κορέα: Αρχισε να παίρνει φόρα

Στη Β’ κατηγορία της Ν. Κορέας η Γκεογκνάμ κάνει μεγάλη προσπάθεια να καλύψει το χαμένο έδαφος και να προλάβει να παίξει ρόλο στη μάχη της ανόδου. Τέσσερα σερί αήττητη, σωστό φαβορί απέναντι στην ουραγό Ασάν.

To παιχνίδι μου

Mονά 

16/8 – 22:00  Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουν. Χ    (3.60) επί 3,5 μονάδες (Pamestoixima.gr)

16/8 – 22:00  Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουν.  Under 0.5 (2.25) επί 11,5 μονάδες (Betshop)

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1998 μονάδες

Επιστροφές : – μονάδες

Νέο υπόλοιπο : 1998 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα σημερινής στήλης : 15 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLWWLWLWWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2415.61960.403.4383.55%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης