novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Το πρώτο Γιανκί της σεζόν

Το πρώτο Γιανκί της σεζόν

Τι ματσάρα είδαμε χθες; Ολο και περισσότερους οπαδούς κερδίζει το φετινό final 8 των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, καθώς το θέαμα είναι καθηλωτικό. Ωραίο παιχνίδι, πέντε γκολ και το καθοριστικό, εκείνο που δίνει τον τίτλο στη Σεβίλλη, με ένα απίθανο ανάποδο ψαλίδι.

Πιο πριν είχα παρακολουθήσει το 0-0 της Μπορντό με τη Ναντ, δυο εντελώς ανέτοιμες ομάδες στην πρεμιέρα του Γαλλικού πρωταθλήματος, αλλά και το Ζαγκλέμπιε-Λεχ Πόζναν, με τη γηπεδούχο να νικά μεν αλλά την άμυνά της να κάνει απίστευτα νερά. Σημειώσεις προς μελλοντική χρήση αυτές, καθώς τα πρωταθλήματα έχουν αρχίσει, άρα και η συγκέντρωση στοιχείων για τη σεζόν 2020/2021.

Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Τα μαθηματικά του διπλού

Η Α΄ Γαλλίας συνεχίζεται σήμερα με δύο παιχνίδια. Θεωρητικά θα κοιτούσα προς την κόντρα της Ντιζόν, αλλά δεν βοηθά το σετ που έχει γύρει με φαβορί πλέον την Ανζέ.

Στο Λιλ-Ρεν η αίσθησή μου είναι πως υπάρχει απόλυτη ισορροπία και όποιος παίζει τυφλά πάνω στα νούμερα, το 3.40 της Ρεν είναι λάθος. Το συγκεκριμένο ανήκει σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια, που δεν έχεις πολλά επιχειρήματα υπέρ του σημείο. Είναι καθαρά μαθηματικά. Η’ για να το θέσω διαφορετικά, όσα επιχειρήματα έχω υπέρ της Λιλ, άλλα τώρα υπάρχουν στο μυαλό μου και υπέρ της Ρεν, άρα δεν συμφωνώ με το 2.30-3.40 στο άσος-διπλό.

Εναλλακτικά μου αρέσει το 5αρια στο anytime σκόρερ του Τεριέ για τη φιλοξενούμενη. Πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο που στη Ρεν του Στεφάν μπορεί άνετα να ξεχωρίσει από νωρίς.

Προγνωστικά Β’ Γαλλίας: Πονταρίσματα βάσει προπονητών

Το αγαπημένο πρωτάθλημα της Παρασκευής θα το συζητάμε πλέον κάθε Σάββατο, αφού η Λιγκ 2 μεταφέρθηκε και τα παιχνίδια της θα διεξάγονται στη ζώνη των 20:00 του Σαββάτου.

Πρώτο που βάζω στην κουβέντα μας το Κλερμόν-Καέν. Στη γηπεδούχο είχαμε την αποχώρηση του επιθετικού Γκρίμπιτς, που αποτελούσε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή και πρώτο της σκόρερ πέρσι. Στην Καέν η σεζόν άρχισε άσχημα και ομαλοποιήθηκε με τον ερχομό του Ντιπράζ. Τώρα ο ίδιος θα είναι από την αρχή στον πάγκο, για να παρουσιάσει το δικό του σύνολο. Θεωρώ πως έχει την ικανότητα να φτιάξει μια ομάδα που θα πρεσάρει για την άνοδο. Η ενδεκάδα είναι αρκετά δυνατή, από πλευράς αγωνιστικών προσόντων, στη μεσαία γραμμή για να κλέψει σήμερα μπάλες και να μην αφήσει την Κλερμόν να κάνει το παιχνίδι της. Μπροστά η ταχύτητα του Μπαμού μπορεί να φέρει το γκολ.  Στο 4.20 το anytime του.

H Betshop προσφέρει ειδικά στοιχήματα παικτών στη Λιγκ 2 της Γαλλίας

Αντίθετα με τον Ντιπρά, δεν έχω σε υψηλή εκτίμηση τον Ντιντό της Γκινγκάμπ. Σε όλα τα μεγάλα ματς πέρσι η ομάδα του προβλημάτισε. Προτιμά πάντως ένα επιθετικό παιχνίδι που κόντρα σε αντιπάλους όπως η νεανική Νιόρ, μπορεί να μας δώσει ορισμένα καλά over.

Συνεχίζοντας την κουβέντα για προπονητές, ο Ελσνερ στην Αμιάν είναι αρκετά επιθετικογενής. Το έπραξε πέρσι στη Λιγκ 1 απέναντι σε δεδομένα πιο ποιοτικούς αντιπάλους, νομίζω δεν θα αλλάξει στυλ τώρα στη δεύτερη κατηγορία. Το Αμιάν-Νανσί σημειώνεται για over, όπως και κάθε ματς της Αμιάν, εκτός αν δούμε αλλαγή τακτικής από τον Σλοβένο τεχνικό.

Τέλος φέτος αναμένουμε και την Οσέρ του Φιρλάν. Το παρελθόν του τελευταίου κάνει αισιόδοξο τον κόσμο πως θα παρουσιάσει μια ομάδα ωραία στο μάτι. Σκέφτηκα το 2,37 του over 1,5 γκολ της, αλλά κάνω πίσω λόγο Σοσό. Ισως εκεί ο Νταφ παρουσιάσει μια αρκετά σκληρή ομάδα.

Προγνωστικά Σκωτία: Με ένα over

Η αναμέτρηση που θα με απασχολήσει είναι το Σεντ Μίρεν-Ρος Κάουντι, ως προς το κομμάτι των γκολ.

Την φιλοξενούμενη την έχω ούτως ή άλλως στο μυαλό μου ως ένα σύνολο που ψάχνει την ταχύτητα στους κενούς χώρους και ανεβάζει το τέμπο στα παιχνίδια. Η Σεντ Μίρεν έχει αρχίσει με έξι πόντους σε τρεις αγωνιστικές τη σεζόν και πάνω στο μομέντουμ που έχει την περιμένω επίσης επιθετική. Βοηθά και η πρόσφατη προσθήκη ενός ικανού γκολτζή στο δυναμικό της.

1η Αγωνιστική Ρουμανία & Κύπρος: Δύο μεγάλα αουτσάιντερ

Πλην των Γάλλων, σέντρα αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε σε Πολωνία, Τσεχία, Ρουμανία και Κύπρο.

Στη Ρουμανία σημαντική είδηση η απόφαση του Γκεόργκε Χάτζι να αφήσει τον πάγκο της Βιτορούλ. Στη θέση του ο Ισπανός Μπαρέρα που δεν αποκλείεται να χρειάζεται χρόνο για να ρολάρει με το ρόστερ. Κάτι που δεν κάνει την ίδια τόσο ισχυρό φαβορί απέναντι στην Αράντ. Η νεοφώτιστη έδινε ματς μέχρι πριν λίγες ημέρες και αυτό αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες να μπει στη σεζόν με καλύτερο ρυθμό από τις αντιπάλους της. Στο 7.00 το διπλό (5.00 το dnb), στο 3.75 να σκοράρει πρώτη.

Στην Κύπρο η Ομόνοια έρχεται από μεσοβδόμαδο Ευρωπαϊκό παιχνίδι, το οποίο μάλιστα κρίθηκε στην παράταση. Επέστρεψε με την πρόκριση από την Αρμενία και σε λίγες ημέρες  (ή ώρες καλύτερα) πηγαίνει για το επόμενο νοκ άουτ στη Βαρσοβία της Πολωνίας. Η διαχείριση ενέργειας δεν αποκλείεται να βάλει σε προτεραιότητα τα Ευρωπαϊκά και όχι το σημερινό στην Πάφο. Η γηπεδούχος είναι από τις ομάδες με υψηλό μπάτζετ που θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Ξεφεύγει πάνω από τις 5 μονάδες ο άσος.

Προγνωστικά Σκανδιναβία: Με αουτσάιντερ και over

Μεγάλο μου φαίνεται το over στο Λιουνγκσκίλε-Εστερ στη Β’ Σουηδίας. Η γηπεδούχος είναι χύμα ομάδα, με τρία σερί γεμάτα σε φάσεις και γκολ παιχνίδια. Η φιλοξενούμενη σαν να έχει χάσει την αμυντική συνοχή της τελευταία και βρήκε επιθετικό οίστρο στο πιο πρόσφατο βάζοντας τέσσερα γκολ!

Περίεργο ματς το Ααλεσουντ-Χάουγκεσουντ στη Νορβηγία. Η γηπεδούχος μπορεί να δέχεται γκολ, αλλά σκοράρει με συνέπεια. Δύο στη Βίκινγκ, δύο και στη Ρόζενμποργκ. Η Χάουγκεσουντ όλα κι όλα δύο γκολ έχει βάλει εκτός έδρας σε έξι ματς. Δεν νομίζω πως με αυτή την επίδοση μπορεί να χαρακτηριστεί τόσο φαβορί.

Στη Φινλανδία η πρωταθλήτρια Κουόπιο πήγε να παίξει προκριματικό Τσάμπιον Λιγκ στη Νορβηγία και γύρισε με πέντε γκολ στην πλάτη από τη Μόλντε. Αγνωστο πόσο αυτό θα επηρεάσει την ψυχολογία της. Σήμερα υποδέχεται την ανεβασμένη Μαριεχάμν, με το διπλό να φτάνει μέχρι και πάνω από τις 8 μονάδες. Στο 4.33 το over 1,5 για τη φιλοξενούμενη, που σκοράρει με τρομερή άνεση.

Τσιμπημένο το over στο Ιλβες-Λάχτι. Στο γήπεδό της θα ψάξει επιστροφή στις νίκες η γηπεδούχος, με τη φιλοξενούμενη να έρχεται από δύο τριάρες.

Προγνωστικά Βραζιλίας: Επηρεάζει και το Κύπελλο

Στη Β’ Βραζιλίας τη Ναούτικο την ανέφερα και μεσοβδόμαδα, λόγω του ερχομού του Κλέινα στον πάγκο της. Καλή εμφάνιση στο 0-0 με τη Βάσκο, τώρα εντός έδρας έχει σαφές προβάδισμα κόντρα στη Ζουβεντούδε. Ερχεται από δύο άσχημα 90λεπτα η τελευταία και έχει και ματς Κυπέλλου να ακολουθεί.

Επειδή υπάρχει Κύπελλο μεσοβδόμαδα είναι μπόλικα σετ περίεργα συνολικά στη Βραζιλία. Για παράδειγμα ο έντονος φαβοριτισμός της Ατλέτικο Παραναένσε στη Serie A. Παρά τις δύο ήττες με κακές εμφανίσεις ο άσος κόντρα στη Φλουμινένσε είναι κάτω από τις δύο μονάδες. Η φιλοξενούμενη έχει Κύπελλο, γιατί κατά τα άλλα είναι σε αρκετά καλύτερη κατάσταση.

Υψηλό το 2.25 στο over του Ιντερνασιονάλ-Ατλέτικο Μινέιρο. Δύο ομάδες που έχουν πολλές δυνατότητα να βάλουν κάτω την μπάλα και να φτιάξουν φάσεις. Δεν είναι τυχαίο πως έχουν σκοράρει και στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια τους.

Προγνωστικά Ασία: 1 φαβορί, 2 αουτσάιντερ και ένα over

Στην Ιαπωνία η νεοφώτιστη Γιοκοχάμα σαν να άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της. Εχασε δύσκολα στη Γκάμπα Οσάζα και ακολούθως κέρδισε Σόναν και Κασίμα. Όχι θηρία μεν, αλλά με τις πειστικές της εμφανίσεις αξίζει την προσοχή μας στο εκτός με τη Σιμίζου. Ειδικότερα όταν η γηπεδούχος παραπαίει αμυντικά.

Μια μοναμαχία ουράς στην Α’ Νοτίου Κορέας. Η Ιντσεον που έρχεται από νίκη και γενικά δείχνει στο ανέβασμα μετά την αλλαγή προπονητή απέναντι στη Σουγόν. Η τελευταία έχει μόλις έναν πόντο στα τρία τελευταία, με κακές εμφανίσεις. Ο άσος πάνω από το 3.50 είναι σχετικά μεγάλος.

Πιθανό over το Γκουανγκζού-Σεούλ. Στο ανέβασμα με τρία τρία στα τρία η φιλοξενούμενη και εντελώς άλλο αέρα μετά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. Σε καλή κατάσταση και άνετο σκοράρισμα η γηπεδούχος.

Τη Γκιεoγκνάμ στη Β’ Κορέας την ανέφερα ως καλό φαβορί την περασμένη Κυριακή. Εκανε την τρίτη σερί νίκη και ανεβάζει στροφές για να κυνηγήσει άνοδο. Η Μπούτσεον μετά από ένα καλό ξεκίνημα αρχίζει να κάθεται στη μέση του πίνακα, όπου μοιάζει να είναι η φυσιολογική της θέση. Στο 2.55 το διπλό, ήταν και ψηλότερα μέχρι χθες.

 

To παιχνίδι μου

Σύστημα 2-3-4 (Bet365)

22/8 – 15:30  Βιτορούλ-Αράντ 2dnb  (5.00)

22/8 – 17:00  Κουόπιο -Μαριέχαμν Over 1,5 Mαριέχαμν  (4.33)

22/8 – 18:30  Πάφος-Ομόνοια 1  (4.50)

22/8 – 20:00  Κλερμόν – Καέν 2  (3.60)

Στις δυάδες από 2,8 μονάδες. Στις τριάδες από 0,5 μονάδες και 0,2 στην τετράδα

 

Δυάδα (Bet365)

22/8 – 17:00  Ιλβες-Λάχτι Over (2.05)

22/8 – 17:00  Σεντ Μίρεν – Ρος Κάουντι Over (2.20)

Στη δυάδα απόδοσης 4,45 ποντάρισμα 11,3 μονάδες

 

Μονό (Novibet)

22/8 – 22:00  Λιλ – Ρεν Anytime Τεριέ (5.25) επί 6 μονάδες

 

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1950 μονάδες

Επιστροφές : – μονάδες

Νέο υπόλοιπο : 1950 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα σημερινής στήλης : 38.3 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLWWLWLWWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2415.61960.403.4383.55%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης