novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ο Μ’Μπαπέ, ο Καμαβίνγκα και η Νις

Ο Μ’Μπαπέ, ο Καμαβίνγκα και η Νις

Οι μεγάλες ευκαιρίες της Καέν στο β’ μέρος, η πίεση της Ρος Κάουντι για το 1-2 και αποκορύφωμα το δοκάρι του Τεριέ στο 85ο λεπτό του Λιλ-Ρεν ήταν οι στιγμές που μπορούσαν να έρθουν καλές επιστροφές για τη στήλη χθες.

Το Λιλ-Ρεν το παρακολούθησα ολόκληρο και με αφορμή τον Μ’Μπαπέ, που θα παρακολουθήσουμε όλοι το βράδυ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ να κάνω την αναφορά μου στο επόμενο μεγάλο όνομα των Γάλλων, τον Καμαβίνγκα.

Στην κεντρική φώτο του σημερινού κειμένου μαρκάρει τον Μ’Μπαπέ! 

Ενας 18χρονος μέσος, που έχει ύψος στόπερ, αντοχές αμυντικού χαφ και τεχνική κατάρτιση δεκαριού. Υποδέχεται την πρώτη πάσα από την άμυνα και κατευθύνει όλο το παιχνίδι της ομάδας του από τη μεσαία γραμμή με τρομερή ηρεμία και ποιότητα. Ο ορισμός του μέσου, όπως θα είναι την επόμενη δεκαετία.

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει ο σπουδαίος τελικός Μπάγερν Μονάχου-Παρί Σεν Ζερμέν, που θα ανακηρύξει την επόμενη πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Στοιχηματικά ο καθένας θα μπλέξει με τα δικά του bets, κάτι που γνωρίζουν οι στοιχηματικές γι αυτό και προσφέρουν καμιά χιλιάρα επιλογών πάνω σε αυτά. Κάπως έτσι θα πορευθώ και εγώ.

Οσο για την τελική απόφαση, συνήθως ρίχνω το bet μετά την παραγγελία του φαγητού. Εκείνο το μισάωρο της αναμονής βάζω μπροστά το ένστικτο και ψάχνω τι θα μου κρατήσει παρέα παρακολουθώντας το παιχνίδι. Φυσικά στοιχήματα που δεν χρήζουν ιδιαίτερης ανάλυσης, ούτε μπαίνουν σε πινακάκια προτεινόμενων επιλογών.

Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Λεφτά, σταθερότητα και φιλοδοξίες

Η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος έγινε αργά στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν στη Νις. Ετσι άργησαν οι μεταγραφές και ο Βιεϊρά δεν είχε την πολυτέλεια του χρόνου για να δουλέψει σωστά την ομάδα. Ακόμη και έτσι το αποτέλεσμα ήταν αρκετά ενθαρρυντικό, με την ομάδα να έχει βάλει σωστές βάσεις.

Οι καλές προσθήκες συνεχίστηκαν και φέτος, αρκετά πιο νωρίς αυτή τη φορά, και η Νις… απειλεί να πάει ψηλά φέτος. Πρώτη αντίπαλος η Λανς, των πολλών αλλαγών στο ρόστερ με έναν άπειρο προπονητή.

Τα δεδομένα σε αυτή την αρχή είναι σαφώς υπέρ του άσου, με το 2.00 να θεωρώ πως είναι τιμή που μπορεί να παιχθεί. Από κοντά και το over 1,5 γκολ για τη γηπεδούχο, που έχει μπόλικες λύσεις επιθετικά.

Ο Μορίς στο 3.60 μπορεί να είναι μία εξ’ αυτών, για anytime σκόρερ. Ενώ για να το πάμε ένα βήμα παραπέρα σε ειδικά στοιχήματα παικτών, ρίξτε μια ματιά προς την κάρτα για τον αμ. χαφ της Λανς Καϊζάκ. Έναν από τους πιο δυναμικούς ποδοσφαιριστές στη χώρα. Γενικά είναι παιχνίδι που μπορεί να έχει κάρτες, αφού η Νις θα προσπαθήσει να βάλει την μπάλα κάτω και η Λανς έχει κάποια… τσεκουράκια καλά!

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, ενδιαφέρον παρουσιάζει το Μονακό-Ρεμς. Η πρώτη είναι ένας Σύλλογος που δεν ξέρει πόσους ποδοσφαιριστές έχει. Δανεικοί δεξιά και αριστερά, νέες προσθήκες κτλ. Ο Κόβατς ήρθε για να αντιληφθεί ποιοι είναι οι ικανότεροι και να τους κάνει ομάδα. Μπορεί και να τα καταφέρει, άλλωστε ως μονάδες το υλικό έχει αρκετά δυνατές, αλλά θεωρώ σχεδόν απίθανο να παρουσιάσει κάτι έτοιμο τόσο νωρίς στη σεζόν. Η Ρεμς πέρσι ήταν η πιο κυνική ομάδα στην κατηγορία. Ξέρει να περιμένει και να ψάχνει το 0-1. Αν της βγει το ματς, το 4+ του διπλού δεν είναι τόσο μακριά.

Μια τριάδα επιλογών σε Σκωτία, Βέλγιο, Σερβία

Η Σεντ Τζόνστον κέρδισε την Κιλμάνροκ χάρη στο αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε. Ακολούθησε μεσοβδόμαδο ματς, κακή εμφάνιση και ήττα. Σωστό φαβορί στο 2+ η Χιμπέρνιαν στην Πρέμιερ Σκωτίας, για την οποία έχω γράψει ήδη 2-3 φορές θετικά σχόλια φέτος.

Στο Βέλγιο η Αντερλεχτ άρχισε τη σεζόν με δύο συνεχόμενα over 3,5. Υποδέχεται σήμερα τη νεανική Μουσκρόν, που όσο δένει το μίγμα των αρκετών νέων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της, τόσο θα αποκτά καλύτερους αυτοματισμούς. Το ασιατικό over 3 στον διπλασιασμό.

Στη Σερβία ο Λαλάτοβιτς φτιάχνει μια εξαιρετική Βοϊβοντίνα. Ομορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο, που ρίχνει τριάρες στους τελευταίους αντιπάλους της. Δεν θα αλλάξει η τακτική στο εκτός με τη Νάπρεντακ, που στην έδρα της μετρά δύο στα δύο over. Στο 1.95 να συνεχιστεί το σερί.

Προγνωστικά Πολωνία: Ενδιαφέρουν τα διπλά

Στην Πολωνία μπορούμε να συζητήσουμε και για τα τρία διπλά στο σημερινό πρόγραμμα.

Η Λέχια Γκντανσκ με φόρα από την κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ορθώς φαβορί στην έδρα της αδύναμης Βάρντα. Και το over 1,5 για τη φιλοξενούμενη θα μπορούσε να γίνει επιλογή, αφού έχει τρανταχτά κενά στον άξονα η νεοφώτιστη.

Οι άλλες δύο νέες στην κατηγορία, Ποντμπρεσκίντζε και Σταλ δείχνουν να αρχίζουν από καλύτερη βάση. Η πρώτη με δεμένο σύνολο και καλό προπονητή απέναντι στην αποδυναμωμένη Γκόρνικ, που έχασε τους βασικούς επιθετικούς της.

Η Σταλ Μιέλετς με καλές μεταγραφές, απέναντι στη Βίσλα Πλοκ που επίσης δείχνει να έχει κατέβει επίπεδο συγκριτικά με την περασμένη σεζόν. Μάλιστα λόγω θεμάτων με τον ιό έκανε αρκετά περιορισμένη χρονικά προετοιμασία, κάτι που ίσως της κοστίσει.

Προγνωστικά Μεξικό: Πέντε σερί over, αλλά αουτσάιντερ το έκτο

Στο Μεξικό μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το υψηλό over στο Τολούκα-Γουαδαλαχάρα. Η γηπεδούχος παίζει ένα πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο, που φέρνει πέντε συνεχόμενα g/g & over. Η Γουαδαλαχάρα μπήκε στις επιλογές μου και πριν μια εβδομάδα, κάνοντας τη νίκη επί της Σαν Λουίς. Ο συνδυασμός του ερχομού του Βούσετιτς στον πάγκο της, με τις επιστροφές βασικών στην ενδεκάδα την έχουν βοηθήσει να ανεβάσει την απόδοσή της.

Προγνωστικά Ασία: Κλειδί ο Ινιέστα

Η Ασία έδωσε χθες ένα ¾ και μάλιστα με καλές αποδόσεις, έτσι τη βάζω και σήμερα ενεργά στην κουβέντα.

Στην Ιαπωνία η Κόμπε είδε στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι να αποχωρούν τραυματίες ο ηγέτης Ινιέστα και ο αμυντικός Βερμάλεν. Χωρίς αυτούς έχασε ρυθμό και αμυντική αρμονία, χάνοντας με 2-3 από την Κασίμα. Το πιθανότερο σενάριο που δίνουν τα τοπικά Μέσα είναι πως κανείς εκ των δύο δεν θα προλάβει το εκτός με την Ουράβα σήμερα. Η τελευταία έρχεται από δύο νίκες, δείχνοντας να βρήκε φόρμα. Ο άσος σε πρώτο πλάνο.

Στη Β’ κατηγορία, αρχίζω με τον άσο της Κιότο. Από τις δυνατές έδρες στην κατηγορία με 4-1-0 ρεκόρ και 9-3 γκολ. Υποδέχεται τη Ματσουμότο Γιαμάγκα του 1-2-5 εκτός με 5-13 γκολ. Με τέτοιες επιδόσεις ο άσος πάνω από τις δύο μονάδες μπορεί να μπει εύκολα στην κουβέντα. Στο 2.37 το over 1,5 της γηπεδούχου, που σκοράρει με τρομερή συνέπεια.

Στις σημειώσεις μου για παιχνίδι με γκολ το Γκιραβάνζ Κιτακ.-Τόκιο Βέρντι. Δύο από τις πιο φορμαρισμένες επιθέσεις στην κατηγορία. Η γηπεδούχος βάζει τουλάχιστον δύο γκολ εδώ και επτά αγωνιστικές, ενώ η φιλοξενούμενη σημείωσε 8 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Κλείνω με το πεντάρι που πληρώνει το διπλό της Ριουκίου στο εκτός με τη Νιγκάτα. Είναι αρκετά υψηλό για μια ομάδα που έχει τρεις σερί εκτός έδρας νίκες.

To παιχνίδι μου

Δυάδα (Novibet)

23/8 – 18:00  Νις-Λανς Over 1,5 Nις (2.15)

24/8 – 01:00  Τολούκα-Γουαδαλαχάρα Over (1.91)

Στη δυάδα απόδοσης 4,11 ποντάρισμα 14,6 μονάδες

 

Δυάδα (Novibet)

23/8 – 12:30  Κιότο-Ματσουμότο Γιαμάγκα Over 1,5 Κιότο (2.35)

23/8 – 13:00  Γκιραβάνζ Κιτακ.-Τόκιο Βέρντι Over (1.91)

Στη δυάδα απόδοσης 4,49 ποντάρισμα 9,4 μονάδες

 

*Ποντάρισμα 2,7 μονάδες στην παραπάνω τετράδα απόδοσης 18,45.

 

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1911.7 μονάδες

Επιστροφές : – μονάδες

Νέο υπόλοιπο : 1911.7 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα σημερινής στήλης : 26,7 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLWWLWLWWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2415.61960.403.4383.55%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης