stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ναι μεν, αλλά…

Ναι μεν, αλλά…

Η Μπάγερν Μονάχου είναι άξια η πρωταθλήτρια Ευρώπης, σε έναν τελικό που δεν σου γέμισε το μάτι (όπως αυτός του Europa League).

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πως οι άμυνες θα κάνουν τη διαφορά και όχι οι πολυδιαφημισμένες και «ακριβές» επιθέσεις. Γι’ αυτό άλλωστε στο προσωπικό μου twitter πρότεινα το ενδεχόμενο να φτάσουμε ως τα πέναλτι.

Θα μπορούσαμε σε άλλη ημέρα -εδώ που τα λέμε- και με λίγη τύχη να έχουμε δει τουλάχιστον παράταση, αλλά οι επιθετικοί της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν αρκετά ντεφορμέ.

Ας αφήσουμε τον τελικό και ας πάμε στα δικά μας τα στοιχηματικά. Πρώτη (καλή) ήττα, με χασούρα 52 μονάδων.

Την Κυριακή το βράδυ κάθισα και σκέφτηκα τι θα μπορούσα να έχω αλλάξει και νομίζω πως και πάλι τα ίδια θα έπαιζα.

Η Οντ Γκρένλαντ στάθηκε αρκετά καλά (οι αποδόσεις στο ημίχρονο είχαν φτάσει χαμηλότερα από ότι έκλεισε το διπλό) και είχε ακυρωθέν τέρμα (άδικα ως οφσάιντ) στο 0-0.

Η Πάφος έκλεισε σχεδόν φαβορί, προηγήθηκε αλλά έμεινε στο 2-2. Μία από τα ίδια και η Σεούλ που από το 3.60 βρέθηκε στο 2.90, αλλά στο τέλος ηττήθηκε.

Μπορεί σε κάποιους οι πτώσεις αυτές να μην λένε τίποτα, θεωρώντας πως το αποτέλεσμα είναι που μετράει (μόνο), αλλά δεν είναι έτσι.

Τα closing odds είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που κατά μεγάλο ποσοστό δείχνουν αν έχεις επιλέξει σωστά η όχι μία απόδοση. Αν τους έπιασες στον ύπνο, ή σε ξεγέλασαν.

Οπως έγραψα και στον τίτλο, η σημερινή ημέρα μου φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολη για στοιχηματισμό.

Υπάρχουν κάποιες επιλογές που όμως δεν είμαι τόσο ζεστός, ώστε να κάνω παιχνίδι και δεν θέλω -σε καμία περίπτωση- να βάλω κάτι στο πινακάκι μόνο και μόνο για να υπάρχει πρόταση.

Σκέφτηκα τον άσο της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Σούπερ Καπ Ουκρανίας με το σκεπτικό ότι έχει τον αγωνιστικό ρυθμό, την ποιότητα και τη χημεία ώστε να επικρατήσει της Ντινάμο Κιέβου.

Βέβαια, παρά τα προβλήματα που έχει η Ντινάμο (έλλειψη ρυθμού-απουσίες) δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι και από φέτος έχει την ιδιαιτερότητα που ακούει στο όνομα Μιρτσέα Λουτσέσκου. Σίγουρα, θα ήθελα κάτι παραπάνω από 2,10-2,20 για να πάω στον άσο που τώρα παίζει σε τιμές κοντά στο 1.80.

Το δεύτερο σημείο που στάθηκα αρκετά ήταν το goal/goal (που διπλασιάζει) στο Τομπόφ – Σότσι, κάτι που ομολογώ πως μου αρέσει (ακόμα και τώρα) αλλά με… φρενάρει το γεγονός ότι αποτελεί εμβόλιμη αναμέτρηση και πως αποτελεί το 5ο παιχνίδι σε 15 ημέρες για αμφότερες.

Η Σότσι είναι ομάδα που συνηθίζει να παίζει επιθετικά (4/4 goal/goal), η Ταμπόφ σκόραρε στα 10/12 τελευταία της παιχνίδια και έχει καλή παράδοση κόντρα στην Σότσι (τη νίκη με over και στα δύο πρόσφατα παιχνίδια τους).

Προσοχή χρειάζεται το Βασιλεία-Βιντερτούρ, καθώς η μικρή Βιντερτούρ μπορεί να είναι ομάδα β’ κατηγορίας αλλά φέτος δείχνει πως έχει ανέβει επίπεδο και πραγματοποίησε τρομερό φίνις στο πρωτάθλημα (6-1-0 με τέρματα 20-5).

Προφανώς και η Βασιλεία έχει το προβάδισμα, αλλά πιθανότατα το παιχνίδι δεν θα είναι όσο εύκολο μαρτυρούν οι αποδόσεις στον άσο. Μου πέρασαν ως σκέψεις τα 2/1 (17.00) και lead/lose (6.00), αλλά άστο να μείνουμε φίλοι (που λένε).

Καλές επιλογές και καλή τύχη!

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1975.90 μονάδες

Επιστροφές: – μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: – μονάδες

Γιώργος Σιώμος

Γιώργος Σιώμος

LWWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Τη μία μέρα μπορεί να αποθεώνει τη μαγεία και την καθαρότητα του Αγγλικού ποδοσφαίρου, την ομορφιά και το αγνό συναίσθημα των φιλάθλων στα γήπεδα της Βρετανίας. Την επόμενη μέρα είναι ικανός να αναλύσει όλες τις «βρώμικες» και παρασκηνιακές θέσεις που… φοβόμαστε μήπως μας τον «κλέψει» η Uefa για θέση στην αντιμετώπιση της διαφθοράς.

Share Διαβαστε επισης