stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Δύο δυάδες και ένα 4.20

Δύο δυάδες και ένα 4.20

Δυνατή εμφάνιση και ωραίο ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟΚ χθες, έφτασε σε μια σημαντική πρόκριση τόσο για τον ίδιο όσο και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά.

Σήμερα η Ελληνική παρουσία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έρχεται από τη Μακάμπι του Γιώργου Δώνη. Στέκομαι στο συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί οι μπουκ είχαν κάνει το λάθος να ανοίξουν το διπλό μέχρι και στο 2.10. Τιμή φυσικά που σταδιακά άρχισε να πέφτει, με τη νίκη των Ισραηλινών τώρα στο 1.65 με 1.75. Προσωπικά θα έπαιζα το διπλό από το 1.85 και πάνω. Η Μακάμπι ήταν εξαιρετική την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Ρίγα. Μια ομάδα που είναι πάνω κάτω στα ίδια κυβικά και με τη σημερινή της αντίπαλο, τη Σουντόβα από τη Λιθουανία.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ, Προκριματική φάση

Συνέχεια με Βουλγαρία, Λουντογκόρετς-Μίντιλαντ. Στην πάγκο της γηπεδούχου είναι πλέον ο Βρμπά. Ενας εξαιρετικά επιθετικογενής τεχνικός, που ήδη την οδηγεί σε ψηλά σκορ. Τρία over 3,5 σε τέσσερα επίσημα φέτος, 10 γκολ ενεργητικό στα τρία τελευταία σε Βουλγαρία και Ευρώπη. Οι Δανοί ως σύνολο προσπαθούν να βάλουν την μπάλα κάτω, αλλά σήμερα θα έχουν δύο κομβικές απουσίες στη μεσοεπιθετική γραμμή. Αυτό είναι το μοναδικό ψεγάδι για το over. Ενισχύει όμως τον άσο ή το over 1,5 γκολ για τη γηπεδούχο.

Παρόμοιο στοίχημα και για το Αλκμάαρ-Πλζεν. Οι Ολλανδοί έχουν επιθετική ποιότητα, αν και ίσως τους λείψει ο ρυθμός καθώς δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Το θέμα εδώ είναι πως η Πλζεν ήταν σε καραντίνα, εσώκλειστη σε ξενοδοχείο, από την Παρασκευή μέχρι και χθες που αναχώρησε για την Ολλανδία. Δεν αποκλείεται αυτό να τις κοστίσει σε ρυθμό. Στο 1.85 να σκοράρει η Αλκμάαρ στο πρώτο μέρος, εκμεταλλευόμενη δηλαδή πιθανό μπούκωμα της Πλζεν από τις μη προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Στο Αζερμπαιτζάν η Καραμπάγκ υποδέχεται τη Σερίφ. Δύο από τις πιο γνωστές ομάδες των προκριματικών φάσεων. Η Καραμπάγκ και από τις πιο πετυχημένες, αφού σταθερά τα καταφέρνει. Οι Μολδαβοί μόνιμοι πρωταθλητές εντός συνόρων αλλά με άσβεστη κάψα για μια Ευρωπαϊκή επιτυχία. Λαθάκι βρίσκω στο over, που κινείται σε τιμές πάνω από 2.30. Δεν το συνεχίζω όμως, καθώς στα ρεπορτάζ του τοπικού Τύπου υπάρχουν κείμενα για κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ, Προκριματική φάση

Στο Γιουρόπα Λιγκ έχουμε ένα παιχνίδι απόψε, στο Λουξεμβούγο. Πρόγκρες Νιεντέρκορν-Ζέτα, με το σετ να προσφέρει στο 1,60 τους γηπεδούχους. Και από μόνο του αυτό νομίζω σηκώνει κουβέντα. Μιλάμε για μια ομάδα με βάση το Λουξεμβούγο, χωρίς αγωνιστικό ρυθμό και επίσημα παιχνίδια πίσω της. Δεν καταλαβαίνω τον τόσο ισχυρό φαβοριτισμό της, αφού ο αντίπαλος δεν είναι ούτε από την Ανδόρα, ούτε από το Γιβραλτάρ. Βαλκάνιοι είναι στη Ζέτα, από το Μαυροβούνιο, την πρώην ενωμένη Γιουγκοσλαβία. Μπορεί να μην έχουν αρχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα, αλλά έχουν δώσει ήδη τρία επίσημα, συμπεριλαμβανομένης και της νίκη στον προηγούμενο προκριματικό.

Παρένθεση: Αναζητώντας ειδήσεις για τη Ζέτα στα site από το Μαυροβούνιο, βρήκα αρκετά θέματα για απουσίες της Σουτιέσκα που παίζει αύριο στη Βοσνία απέναντι στη Μπόρατς. Ο άσος για τους Βόσνιους είναι αυτή τη στιγμή στο 2.25.

Προγνωστικά Ρωσία: Υπερβολικό το over

Εγραψα και χθες πως τα πολλά παιχνίδια είναι πιθανό να επιβαρύνουν τις ομάδες στη Ρωσία. Χθες είδαμε δύο στα δύο under και Χ2. Ισως έπαιξε και αυτό τον ρόλο του στο να εκτοξευθεί το σημερινό Over στο Ρούμπιν Καζάν-Ούφα. Φτάνει μέχρι και το 2.85 και το θεωρώ υπερβολικό.

Για τη Ρούμπιν έχω γράψει αρκετές φόρες φέτος και την είχα πρότεινα και στο over με τη Σότσι, το οποίο πλήρωνε τότε 2.35 και ήρθε over 4.5. Η Ούφα δέχεται γκολ και στις τέσσερις αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί, δείχνοντας πως η άμυνά της δεν είναι στα ίδια επίπεδα με την περσινή σεζόν.

Προγνωστικά Βραζιλία: Ωρα να κάνει το παιχνίδι της

Κλείνω με Βραζιλία, όπου υπάρχουν δύο παιχνίδια για την 1η κατηγορία και αρκετά ματς Κυπέλλου απόψε.

Για το πρωτάθλημα στέκομαι στο ματς Σάο Πάολο με την Ατλέτικο Παραναένσε. Η ομάδα του Ντινίζ έκανε τη νίκη που τόσο χρειαζόταν κόντρα στη Ρεσίφε. Ένα τρίποντο που θα δώσει άνεση στην ίδια να κάνει το παιχνίδι της χωρίς άγχος απόψε. Και όταν μιλάμε για το παιχνίδι μιας ομάδας του Ντινίζ, τότε μιλάμε για επίθεση και γκολ. Στον αντίποδα η Παραναένσε έρχεται από κάκιστες εμφανίσεις, τρεις σερί ήττες και γκρίνια στο εσωτερικό της. Θα γίνουν πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και η αίσθηση που μου δίνει είναι πως δεν θα πάει να παίξει πίσω από την μπάλα για το μηδέν. Πάνω από τις 2 μονάδες το over, σε συμπαθητικές τιμές και το ασιατικό over 2.

Από το Κύπελλο κοίταζα προς τη Βιτόρια, αλλά ήθελα τον άσο πάνω από τις 3 μονάδες. Και αυτό γιατί η Βιτόρια έχει ποιότητα, η Σεαρά δείχνει κουρασμένη, αλλά μην ξεχνάμε πως υπάρχει και μια κατηγορία διαφοράς μεταξύ τους.

To παιχνίδι μου

Μονό (Betshop)

26/8 – 19:30  Πρόγκρες-Ζέτα 2 dnb (4.20) επί 10 μονάδες

Δυάδα (Betshop)

26/8 – 18:30  Ρούμπιν-Ούφα Over 2 (2.17)

26/8 – 20:30  Λουντογκόρετς-Μίντιλαντ Over 1,5 Λουντογκόρετς (2.29)

Στη δυάδα απόδοσης 4,97 ποντάρισμα 9 μονάδες

Δυάδα (Stoiximan.gr)

26/8 – 17:30  Αλκμάαρ-Πλζεν Over 0,5 ημιχρόνου Αλκμάαρ (1.87)

27/8 – 01:00  Σάο Πάολο – Ατλέτικο Παραναένσε Over 2 (1.88)

Στη δυάδα απόδοσης 3,52 ποντάρισμα 12 μονάδες

 

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1916 μονάδες

Επιστροφές : – μονάδες

Νέο υπόλοιπο : 1916 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα σημερινής στήλης : 31 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLWWLWLWWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2415.61960.403.4383.55%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης