stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Δύο μονά και μία δυάδα

Δύο μονά και μία δυάδα

Η Ρούμπιν Καζάν έκανε αυτό που περίμενα. Η Λουντογκόρετς και η Ζέτα ήταν απογοητευτικές και σε αυτές τις δύο προτάσεις συνοψίζεται το συμπέρασμα της χθεσινής βραδιάς.

Με 45 ματς σήμερα ο προκριματικός γύρος του Γιουρόπα Λιγκ ξεχωρίζει στα κουπόνια μας. Ο Covid πάντως δεν λέει να μας αφήσει, έτσι να σημειώσουμε και την αναβολή του παιχνιδιού Μακάμπι Χάιφα-Ζελέζνιτσαρ, εξαιτίας κρουσμάτων στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Στον άσο της Μπόρατς Μπάνια Λούκα έκανα στάση και στο χθεσινό κείμενο. Προστάτεψε βασικούς στο πρωτάθλημα, θέλοντας να προχωρήσει στην Ευρώπη. Υποδέχεται τη Σουτιέσκα που έχει αρκετά προβλήματα απουσιών, ειδικότερα στην άμυνά της που θα έχει αρκετούς άπειρους ποδοσφαιριστές σήμερα. Ο άσος από το 2.25 χθες, στα επίπεδα του 2.12 σήμερα. Νομίζω παραμένει επιλέξιμος.

Προϋποθέσεις να πάει ψηλά το σκορ στο Μπόντο-Κάουνο. Οι Νορβηγοί κάνουν τρομερά πράγματα εντός συνόρων, την ώρα που η Κάουνο είναι από τις καλύτερες επιθέσεις στη Λιθουανία, αλλά με μπόλικα αμυντικά προβλήματα. Μοναδικό σημείο που με κάνει επιφυλακτικό είναι μήπως η Μπόντο με τη φόρα που έχει πάρει βάλει στην άκρη την Ευρώπη για χάρη του εγχώριου τίτλου.

Μιλώντας για το ποδόσφαιρο της Λιθουανίας, δεν ξέρω αν το επίπεδό του είναι τόσο πιο υψηλό από αυτό της Εσθονίας. Σε τέτοιο σημείου τουλάχιστον ώστε να προσφέρεται στο 1.40 ο άσος της Ζαλγκίρις με αντίπαλο την Εσθονική Πάιντε. Είναι και σε αρκετά καλή κατάσταση οι Εσθονοί, ενώ η πρόσφατη μεταγραφική δραστηριότητα δείχνει πως θέλουν να χτυπήσουν το παιχνίδι με όλες τους τις δυνάμεις.

Αντίθετα δέχομαι τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας την Βουλγαρικής ΤΣΣΚΑ Σόφιας με τη Σιρένς από τη Μάλτα. Μια ομάδα που τερμάτισε 4η πέρσι στο πρωτάθλημα της Μάλτας δύσκολα θα βάλει εμπόδιο στους Βούλγαρους. Βλέποντας πως η μισή ενδεκάδα των φιλοξενούμενων είναι Βραζιλιάνοι, νομίζω πως δεν θα δούμε ένα σκληρό και αμυντικογενές σύνολο. Συνθήκη που βοηθάει για συνδυασμό του άσου με αρκετά τέρματα. Το over 3,5 στον διπλασιασμό.

Στη… ματσάρα της ημέρας, Τορσάβν-Λεβάντια. Νησιά Φερόε η πρώτη, Εσθονία η δεύτερη. Με κοινό στοιχείο πως έχασαν στις μεταγραφές τον πρώτου τους σκόρερ. Κακώς είναι πάνω από τις 2 μονάδες το under.

Σε μια περίπτωση υψηλού ρίσκου, με τιμές που φτάνουν πάνω από το 10.00, κοιτάζω τη Μποέμιανς από την Ιρλανδία. Σε εννέα αγωνιστικές έχει δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ. Εχει δηλαδή ρυθμό και βασίζεται στην άμυνα. Θα πάει να κλείσει χώρους στην Ουγγαρία, με αντίπαλο τη Βίντι. Μια ομάδα που αποφάσισε να πάει σε αλλαγή προπονητή, με τον Μάρτον να αναλαμβάνει. Η πρώην ομάδα του, η Ζαλαεργκέσκ, έπαιζε στρωτό ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω και πάσες σε μικρούς χώρους. Ένα στυλ ποδοσφαίρου που απαιτεί χρόνο για να λειτουργήσει. Η Βίντι μέχρι τώρα δεν είχε χρόνο και σίγουρα δεν είναι 100% έτοιμη να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλει ο προπονητής της.

To παιχνίδι μου

Μονά (Betshop)

27/8 – 19:30  Βίντι-Μποέμιανς Χ2 (4.85) επί 9 μονάδες

27/8 – 20:00  Ζαλγκίρις-Παϊντέ 2 dnb (5.45) επί 8 μονάδες

 

Δυάδα (Stoiximan.gr)

27/8 – 17:30  Μπόρατς-Σουτιέσκα 1 (2.12)

27/8 – 20:00  ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Σιρένς Over 3,5 (2.00)

Στη δυάδα απόδοσης 4,24 ποντάρισμα 13 μονάδες

 

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1885 μονάδες

Επιστροφές : – μονάδες

Νέο υπόλοιπο : 1885 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα σημερινής στήλης : 30 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLWWLWLWWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2415.61960.403.4383.55%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης