stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ένα από τα λίγα της σεζόν

Ένα από τα λίγα της σεζόν

Οι Ιρλανδοί της Μποέμιανς επιβεβαίωσαν το Χ2 του 4.95 και έφεραν επιστροφές στη χθεσινή στήλη. Δεύτερη σερί μέρα εκείνοι που με απογοητεύουν είναι οι Βούλγαροι. Πρώτα η Λουντογκόρετς, που δεν δίπλωσε με τη Ρουμπίν, μετά η ΤΣΣΚΑ που δεν δίπλωσε χθες με την Μπόρατς. Πόσο μάλλον όταν η εναλλακτική επιλογή για γκολ, αντί για την ΤΣΣΚΑ, ήταν η Μπόντο την οποία επίσης ανέφερα στη χθεσινή στήλη και κέρδισε πανεύκολα με 6-1.

Σήμερα υπάρχει φουλ δράση στη Γ’ Γαλλίας, αλλά και ένα ματς για τη μεγάλη κατηγορία της χώρας. Την Ντιζόν την ανέφερα για κόντρα την περασμένη εβδομάδα και όντως έχασε εντός έδρας από την Ανζέ. Αναμενόμενο και λογικό φαβορί η Λυών, δεν πάει παραπέρα η κουβέντα.

Προγνωστικά Γ’ Γαλλίας: Με μία νίκη δεν έγιναν αχτύπητες

Στη Γ΄ κατηγορία ένας νορμάλ άσος είναι της σοβαρής Βιλφράνς απέναντι στη Σολέ, που άλλαξε πολλά μέσα στο καλοκαίρι και δεν είναι ακόμη έτοιμη. Περίεργα παιχνίδια με τον άσο, που έφτασε μέχρι το 1.70 και μετά άρχισε πάλι να ανεβαίνει, φτάνοντας στο 1.90.

Προσοχή στο Λαβάλ-Αβράνς. Η Λαβάλ είναι επίσης ομάδα που άλλαξε αρκετά μέσα στο καλοκαίρι και το ότι έκανε νίκη στην πρεμιέρα δεν τη βάζει αυτόματα στο γκρουπ των ισχυρών. Την Αβράνς την είχα αναφέρει για κόντρα, λόγω προβλημάτων covid στην προετοιμασία. Τώρα όμως έχει μια γεμάτη εβδομάδα προπονήσεων και δεν αποκλείεται να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο. Τσιμπημένο το 3.75 στο διπλό.

Το ίδιο συμβαίνει και με το Μπουλόν-Ρεντ Σταρ. Ο Αστέρας έχει στόχο την άνοδο και η μία ήττα από την Μπαστιά δεν τον κάνει αυτόματα αουτσάιντερ του 4+. Η Μπουλόν έχασε σημαντικές μονάδες μεσοεπιθετικά το καλοκαίρι.

Σετ-Σπόρτινγκ Λυών στα πιθανά over της βραδιάς. Αναμένεται ενθουσιώδης στην εντός έδρας πρεμιέρα της η νεοφώτιστη, με Ντα Κόστα παίζει επιθετικά η Λυών, όπως έδειξε και στο 2-2 της πρεμιέρας.

Προγνωστικά Σερβία: Τα νούμερα του Over

Μέταλατς-Τσουκαρίκι το ματς της Σερβίας που με απασχολεί. Η γηπεδούχος είναι νεοφώτιστη αλλά παίζει φουλ επιθετικά. Στις πρώτες πέντε αγωνιστικές έχει τέσσερα over και ένα ματς που έμεινε στο 1-1. Η Τσουκαρίκι μετρά επίσης τέσσερα στα πέντε over έχοντας σκοράρει τουλάχιστον τρεις φορές στα τρία από τα πέντε ματς της. Το over στο 2.10 είναι σε πρώτο πλάνο.

Από εκεί και πέρα να σημειώσω πως τρεις παίκτες της Τσουκαρίκι έχουν παρελθόν με τη φανέλα της Μέταλατς. Οι δύο, τερματοφύλακας και δεξιός μπακ, μετρούν πάνω από 100 εμφανίσεις με τη φανέλα της σημερινής αντιπάλου τους.

Προγνωστικά Βουλγαρία: Παιχνίδι προπονητών

Μιλώντας για σχέσεις, είναι δεδομένες και εκείνες του Πένεφ με τον Μπαλάκοφ στη Βουλγαρία. Δύο ενεργά μέλη της Εθνικής ομάδας που έκανε την εκπληκτική πορεία το 1994 στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών. Προπονητικά ο Πένεφ τα καταφέρνει πολύ καλύτερα και μάλιστα παραμένει και αήττητος όσες φορές συγκρούστηκε με τον Μπαλάκοφ.

Και σήμερα αρχίζει από θέση ισχύος, αφού η ομάδα του, Τσέρκο Σέλο, αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος με επτά βαθμούς και μηδέν τέρματα παθητικό σε τρεις αγωνιστικές. Αντίθετα η ΤΣΣΚΑ 1948 του Μπαλάκοφ, παρότι έριξε χρήμα στην αφορά, δεν έχει ακόμη νίκη.

Σαφέστατα υπέρ του άσου τα δεδομένα, ειδικά όταν αυτός πληρώνει στο 2.50. Το φοβάμαι όμως λόγω των δεδομένων σχέσεων που ανέφερα μεταξύ των προπονητών. Σε κανένα κορνεράκι πάλι, ίσως ρίσκαρα. Αν βρεθεί μπουκ να το προσφέρει, αφού ακόμη δεν έχω βρει κάτι σχετικό.

Προγνωστικά Πολωνία: Κέρδισε αλλά έδειξε αμυντικά κενά

Στην Πολωνία παρακολούθησα το παιχνίδι της Ζαγκλέμπιε και σημείωσα τα μπόλικα αμυντικά κενά της ομάδας. Πήρε μεν τη νίκη με δύο γκολ στο τέλος, αλλά γλίτωσε σε αρκετές περιπτώσεις το 0-2.

Υποδέχεται σήμερα τη νεοφώτιστη Βάρντα, που μετά το 3-3 στο Κύπελλο έχασε 0-1 στην πρεμιέρα από τη Λέγκια, κάνοντας όμως αρκετές φάσεις. Το over στο 1,83 είναι λογικό και αρκετά πιθανό. Πηγαίνει στο διπλασιασμό το Over 2.75. Σκέφτηκα και το Over 1,5 της φιλοξενούμενης, περιμένοντας ανοιχτό παιχνίδι αλλά το ήθελα στο 4+ για να δοκιμάσω το bet.

Προγνωστικά Ρουμανία: Δεν άρεσε η νεοφώτιστη

Την Αράντ την πόνταρα την πρεμιέρα. Στο dnb που μου επέστρεψε το ποντάρισμα, παρότι άξιζε να χάσει στο εκτός με τη Βιτορούλ. Δεν με έπεισε η εμφάνισή της και δεν περίμενα να τη δω τόσο φαβορί κόντρα στη Βολουντάρι.

Η φιλοξενούμενη έρχεται από νίκη στην πρεμιέρα με τη Γκαζ Μετάν και τις τελευταίες ημέρες κινείται μεταγραφικά για να καλύψει τα κενά που προέκυψαν με τις αποχωρήσεις του καλοκαιριού.

Προγνωστικά Βέλγιο: Ερωτηματικό ο Κομπανί

belgium-kompany

Στο Βέλγιο η Αντελεχτ εμπιστεύεται τον Κομπανί για τον πάγκο της. Μεγάλο το ρίσκο, αφού ναι μεν υπάρχει η ποδοσφαιρική εμπειρία και η μεγάλη προσωπικότητα, αλλά προπονητικά δεν έχει δοκιμαστεί ο πρώην διεθνής στόπερ (στη φώτο με τη φανέλα της Εθνικής). Στην πρεμιέρα του η Αντερλεχτ έπαιζε για ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω, εντός έδρας, απέναντι στη Μουσκρόν και δεν κατάφερε ούτε να σκοράρει από ανοιχτό παιχνίδι (με πέναλτι το 1-0), ούτε να κερδίσει (το 1-1 στο φινάλε). Η Οστάνδη μέχρι στιγμή έχει δείξει πως δεν έχει αποκτήσει χημεία, για να ρισκάρω πάνω της.

Προγνωστικά Βραζιλία: Πήγε στο 4+ με τις απουσίες

Κλείνω με Βραζιλία και το παιχνίδι Γκουαρανί-Ναούτικο. Η γηπεδούχος ξεκίνησε με στόχους και φιλοδοξίες, αλλά απογοητεύει. Στη μετριότητα όλες οι εμφανίσεις, τέσσερις ήττες σε πέντε ματς. Η Ναούτικο είναι συχνά αναφερόμενη στη στήλη εδώ και 15 μέρες. Από τη στιγμή που ήρθε δηλαδή ο Κλέινα και μετρά δύο στις δύο ισοπαλίες. Στην πιο πρόσφατη καταφέρνοντας να πάρει πόντο με γκολ στο τέλος, παρότι με παίκτη λιγότερο. Αποτέλεσμα που φτιάχνει και την ψυχολογία της, χάρη στον τρόπο που ήρθε.

Αν δεν υπήρχαν οι δύο απουσίες σε τέρμα και άμυνα για τη Ναούτικο θα πήγαινε ζεστά σε οτιδήποτε πάνω από 3.50 στο διπλό. Αυτές οι απουσίες βέβαια έχουν ανεβάσει ακόμη περισσότερο το σημείο, που πλέον κινείται πάνω από τις 4 μονάδες. Σε μια μέση λύση, αδιαφορώντας για την άμυνα της Ναούτικο και κοιτώντας μόνο την επίθεσή της, το over 1,5 γκολ για την ίδια είναι στο αξιόλογο 3.65.

Στη σούμα, η απόφασή μου είναι να μειώσω τα Trixie φέτος δραστικά. Το πρώτο από τα λίγα μέσα στη σεζόν θα το δοκιμάσω σήμερα, μαζί με μία δυάδα με γκολ.

To παιχνίδι μου

Σύστημα 2-3 (Stoiximan.gr)

28/8 – 21:00  Αράντ-Βολουντάρι 2 (3.50)

28/8 – 21:00  Λαβάλ-Αβράνς 2 (3.75)

29/8 – 03:30  Γκουαρανί-Ναούτικο over 1,5 Ναούτικο (3.65)

Από 3.8 μονάδες στις δυάδες και 1 στην τριάδα.

 

Δυάδα ( Bet365)

28/8 – 20:00  Μέταλατς-Τσουκαρίκι Over (2.07)

28/8 – 21:00  Σετ-Σπόρτινγκ Λυών Over (2.10)

Στη δυάδα απόδοσης 4,35 ποντάρισμα 11.25 μονάδες

 

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1855 μονάδες

Επιστροφές : 43.65 μονάδες

Νέο υπόλοιπο : 1898.65 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα σημερινής στήλης : 23.65 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLWWLWLWWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2415.61960.403.4383.55%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης