• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Παιχνίδι πάνω σε προπονητές και κούραση

Παιχνίδι πάνω σε προπονητές και κούραση

Άλλη μια δυάδα στο χθεσινό Trixie με τις Γαλλίδες. Σε αντίθεση με τη Βολουντάρι την Παρασκευή, που άξιζε τη νίκη, χθες το δύο στα τρία ήταν δίκαιο. Η Τουλούζ έβαλε μεν τρία γκολ, αλλά αμυντικά ήταν κάκιστη, δεχόμενη πέντε!

Εκεί που θα μπορούσαν να έρθουν παραπάνω κέρδη ήταν με την Εουπεν. Εβαλε το ένα από νωρίς, παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες έχασε δυνατές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά της. Στα θετικά της ημέρας και πάλι η Β’ Ιαπωνίας, που έδωσε άλλο ένα δύο στα δύο στις επιλογές της στήλης.

Πάμε στα σημερινά, ξεκινώντας ανά κατηγορία.

Προγνωστικά Γαλλία: Δύο διπλά και ένα under

Η Μπορντό όταν γίνει 100% ομάδα Γκασέ θα είναι ένα ωραίο σύνολο. Στην πρεμιέρα έδειξε αμυντική συνοχή και ίσως κάπως αδικείται από τις τιμές του διπλού στο εκτός με την Ανζέ. Η τελευταία φέτος δεν συνέχισε την επιτυχημένη τακτική των τελευταίων ετών, δηλαδή τα ψώνια ταλαντούχων παικτών από τη Β΄κατηγορία. Αρκετά μετρημένες οι κινήσεις της, με το ρόστερ να έχει κενά.

Η Νιμ ήταν η έκπληξη της πρεμιέρας, κερδίζοντας άνετα και με καλό ποδόσφαιρο την Μπρεστ. Ερώτημα αν μπορεί να δείξει αυτό το καλό πρόσωπο και σε εκτός έδρας. Η Ναντ στην πρεμιέρα ήταν μετριότατη.

Στο Σεντ Ετιέν – Λοριάν ίσως αξίζει ένα ρίσκο στο under 1,5. Η Σεντ Ετιέν είναι αποδυναμωμένη φέτος και ο Πιέλ είναι λογικό να κοιτάζει πρώτα να εξασφαλίσει μια καλή αμυντική λειτουργία. Το έχουν πάντοτε αυτό οι ομάδες του Πελισιέ, προπονητή της Λοριάν.

Πάνω στη φιλοσοφία των προπονητών τους

Δύο επιλογές σε Ουγγαρία και Ρουμανία, που προκύπτουν από τους προπονητές των ομάδων.

Για τη Βίντι τα έγραψα και τα πληρωθήκαμε μεσοβδόμαδα. Η επιλογή να δώσει τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας σε έναν προπονητή ιδιαίτερες φιλοσοφίας, τον Μάρτον, φέρνει το μέτριο ξεκίνημα. Η Βίντι προσπαθεί να βάλει την μπάλα κάτω και να παίξει με υψηλά επίπεδα κατοχής.  Φτιάχνει φάσεις, αλλά ακόμη δεν έχει τελειοποιήσει το παιχνίδι της. Αν το πετύχει μέσα στη σεζόν θα τρέξει σούπερ σερί. Μέχρι να το πετύχει, όσο μαθαίνει, δεν μπορεί να είναι καυτό φαβορί. Τώρα έχοντας πίσω της και 120 λεπτά την Πέμπτη, στην έδρα της ενθουσιώδους Μπουνταφόκ. Η νεοφώτιστη άρχισε με τέσσερις πόντους τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Ενας ακόμη ιδιαίτερος προπονητής είναι στη Βιτορούλ. Και εδώ παιχνίδι κατοχής, με αρκετές πάσες και όχι αμυντική φιλοσοφία. Κάτι που μπορεί να δώσει ένα αξιόλογο over στην έδρα της Στεάουα. Η γηπεδούχος είναι δεδομένο πως θα επιτεθεί, ούσα η βαριά φανέλα και μετά το ικανοποιητικό 3-0 της πρεμιέρας στην Αστρα.

Ευρωπαίες για κόντρα

Προγνωστικά Σλοβακία

Αυτά που ισχύουν στην Κροατία, ισχύουν και στη Σλοβακία. Η Ζίλινα ήταν στην Ουαλία και τώρα παίζει εντός με τη Ζέμπλιν. Κυρίως όμως με ενδιαφέρει το Ρουζομπέροκ-Ποχρόνιε. Η γηπεδούχος δεν έχει νίκη σε τέσσερα παιχνίδια φέτος, αλλά είναι φαβορί κατά τους μπουκ σήμερα. Μια ομάδα που πέρα από τις μηδέν νίκες, έρχεται από ταξίδι στην Ελβετία την Πέμπτη, όπου έχασε 3-0 από τη Σερβέτ. Οσο για τη φιλοξενούμενη, μετρά ρεκόρ 1-2-1 και πέρασε και πέρσι με διπλό από τη συγκεκριμένη έδρα.

Προγνωστικά Κροατία

Το έγραψα και χθες, τα νοκ άουτ παιχνίδια στους προκριματικούς γύρους της Ευρώπης πρέπει να αποτελέσουν ισχυρό κριτήριο στη μελέτη μας αυτό το τριήμερο.

Για παράδειγμα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ τα έδωσε όλα στην κόντρα με την Κλουζ στη Ρουμανία. Μάλιστα πήρε μια σπουδαία πρόκριση μετά το 90λεπτο, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Η κόπωση ίσως κάνει την εμφάνισή της, στην υποδοχή της Οσιγιεκ. «Μας έχει κουράσει πάρα πολύ το μεσοβδόμαδο» είναι και η δήλωση του προπονητή της Ντιναμό, Μάμιτς. Η Οσιγιεκ ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με φιλοδοξίες, κάτι βέβαια που δεν φάνηκε στις δύο πρώτες αγωνιστικές, όπου δεν κατάφερε να βρει αντίδοτο στη φυγή του πρώτου σκόρερ της. Ισως σήμερα, που δεν θα κληθεί να πάρει αυτήν την πρωτοβουλία, δούμε ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Δεύτερο παιχνίδι που μπαίνει στο στόχαστρο με παρόμοιες συνθήκες, η κόντρα της επίσης Ευρωπαίας Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Μια ομάδα που έχασε και σημαντικούς παίκτες το καλοκαίρι, κάτι που δεν δίνει μεγάλο βάθος στο ρόστερ της. Τώρα πηγαίνει στην έδρα της Βαραζντίν, με τον άσο βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση κάτω από τις 3 μονάδες, που ήταν το προσωπικό μου όριο.

Προγνωστικά Σλοβενία

Άλλη μια περίπτωση ομάδας που είχε Ευρώπη και μπορεί να συζητηθεί η κόντρα της είναι η Μούρα στη Σλοβενία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως μιλάμε μόνο για ταξίδι στην Εσθονία και όχι παιχνίδι, καθώς λόγω κρουσμάτων covid στη Νόμε Κάλιου, το ματς δεν έγινε. Σε επίπεδο ρεπορτάζ, από τη Μούρα θα λείψει ο κορυφαίος μέσο της, Μπόμπιτσάνετς. Πέρσι έλειψε σε πέντε φορές, με τη Μούρα να μην κερδίζει τις τέσσερις! Η Ταμπόρ, με τον Καμορανέζι στον πάγκο της, έχει φιλοδοξίες φέτος.

Προγνωστικά Ρωσία: Δύο φαβορί

Δύο περιπτώσεις φαβορί στη Ρωσία, που το πρόγραμμα είναι εξαντλητικό. Η Ρουμπίν αφενός, την οποία πολλάκις έχω συζητήσει και βάλει στις προτάσεις μου, κόντρα στην Ταμπόφ των τεσσάρων ηττών σε πέντε ματς.

Δεύτερη περίπτωση η ΤΣΣΚΑ. Εδώ πατάω πάνω στο πρόγραμμα, αφού η Αχμάτ περιμένω να είναι εξαντλημένη. Δύο σερί ταξίδια μέσα στην εβδομάδα, πρώτα εκτός με τη Χίμκι μετά εκτός με τη Λοκομοτίβ. Στο δεύτερο μάλιστα παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα για πάνω από μισή ώρα. Μπορεί η φόρμα να δείχνει δύο νίκες, αλλά τα πόδια περιμένω να είναι πολύ βαριά.

Τελικός Κυπέλλου Ελβετίας 2020

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελβετίας νομίζω η Γιουνγκ Μπόις έχει τον πρώτο λόγο. Πιο ήρεμη και σωστά προετοιμασμένη συγκριτικά με τη Βασιλεία. Η τελευταία έχει αρκετές απουσίες (χτυπήθηκε από τον ιό), ενώ είναι στην πόρτα της εξόδου ο προπονητής Κόλερ.

Στοιχηματικά πάντως η νίκη της Γιουνγκ Μπόις από τις αρχικές τιμές διπλασιασμού έχει πέσει πλέον στο 1.70, χάνοντας την όποια αξία της.

Προγνωστικά Ασία: Η επιστροφή του στρατιώτη

Αρκετή κουβέντα κάθε χρόνο τέτοια εποχή για την αποδυνάμωση της Σανγκγιού στην Κορέα. Η ομάδα του στρατού αλλάζει… ΕΣΟ, με τους παλιούς να απολύονται. Ετσι σηκώνει ένα κύμα συζητήσεων για το πόσο αποδυναμωμένη είναι. Προσωπικά κινήθηκα ανάποδα, βλέποντας ποιες ενισχύονται, αφού θα «τσιμπήσουν» τους απολυμένους της Σανγκγιού.

Τέτοια περίπτωση είναι η Ποχάνγκ, που βάζει στη μηχανή της τον Σανγκ Γου, των επτά γκολ και πέντε ασίστ φέτος. Την περιμένω ανεβασμένη επιθετικά, με τα γνωστά αμυντικά προβλήματα να οδηγούν στο over στην υποδοχή της Σεογκνάμ.

Δεύτερο πιθανό over το Γιοκοχάμα-Τσερέζο Οζάκα στην Α’ Ιαπωνίας. Για τον ανέβασμα της Γιοκοχάμα έγραψα και το περασμένο Σάββατο, όταν με δικαίωσε με διπλό στη Σιμίζου. Με 3-2 η νίκη της, τρίτη συνεχόμενη. Από τρία σερί over με επτά γκολ ενεργητικό η Οζάκα.

To παιχνίδι μου

Δυάδα (Stoiximan.gr)

30/8 – 13:00  Ποχάνγκ-Σεογκνάμ Over (2.10)

30/8 – 21:00 Στεάουα-Βιτορούλ Over (2.12)

Στη δυάδα απόδοσης 4,45 ποντάρισμα 11 μονάδες

 

Μονά 

30/8 – 16:00  Ανζέ-Μπορντό 2 (3.58) επί 9.53 μονάδες (Pamestoixima.gr)

30/8 – 20:00  Ρουζεμπέρον-Ποχρόνιε 2 (4.75) επί 10 μονάδες (Bet365)

 

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1885 μονάδες

Επιστροφές : 42.93 μονάδες

Νέο υπόλοιπο : 1927.93 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα σημερινής στήλης : 33.93 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLWWLWLWWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2415.61960.403.4383.55%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης