stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τρία 4άρια και μία δυάδα

Τρία 4άρια και μία δυάδα

Η Ντέρμπι, με απευθείας φάουλ του Ρούνει, είχε κάνει το διπλό, επιστρέφοντας από νωρίς όλο το ποντάρισμα της χθεσινής ημέρας. Ακολούθησε η τρίτη συνεχόμενη δυάδα με over, με το 3-0 της Κλερμόν να… χαλάει το σερί των πέντε σερί σκορ 2-1!

Πάμε στα σημερινά, αρχίζοντας από τη Σούπερ Λιγκ. Μόνο καλό δεν είναι το κλίμα στον Παναθηναϊκό με την γκρίνια για τον προπονητή Πογιάτος να είναι δεδομένη. Ο Μάντζιος στο ντεμπούτο του στον Αρη δεν μπόρεσε να κερδίσει τον ΠΑΣ, σε ματς που έπρεπε να πάρει κατοχή. Ο ίδιος μας έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πως ξέρει να φτιάχνει ομάδες που παίζουν πίσω από την μπάλα. Με τέτοια τακτική αναμένεται να προσεγγίσει ο Αρης το σημερινό, κάτι που του δίνει καλές τύχες. Το διπλό στο 4.00 μοιάζει μεγάλο, σε αντιπαράθεση με την εικόνα του Παναθηναϊκού τη δεδομένη στιγμή.

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Ο Μουρίνιο και η Λέστερ

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Τότεναμ πληρώνει και πάλι υψηλά, στη λογική πως θα είναι κουρασμένη από τα σερί παιχνίδια. Τέταρτη φορά θα παίξει αυτή την εβδομάδα, αλλά ο Μουρίνιο παίρνει άριστα στη διαχείριση του ρόστερ μέχρι στιγμής. Μοιράζει σωστά τον χρόνο και έχει σε άριστη κατάσταση τους παίκτες του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε από την Κρίσταλ Πάλας και κέρδισε με δυσκολία την Μπράιτον στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Το διπλό σε τιμές κοντά στο 4 εμπεριέχει αξία. Όπως και τιμές 5+ για anytime σκόρερ σε Λο Σέλσο και Λαμέλα, από πλευράς φιλοξενούμενων.

Η Λέστερ είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ. Τρία στη Γουεστ Μπρομ, ένα ακόμη (τέσσερα) μετά στη Μπέρνλι και το κερασάκι τα πέντε στη Σίτι. Κόντρα στη Γουέστ Χαμ που έρχεται επίσης από σερί over, το παιχνίδι μπορεί να έχει αρκετά τέρματα. Το ασιατικό over 3 είναι στον διπλασιασμό.

Και η Γουέστ Μπρομ έχει δείξει καλά πράγματάκια, παρότι δεν φαίνεται απόλυτα αυτό στη βαθμολογική της συγκομιδή. Η Σαουθάμπτον είναι ο πρώτος αντίπαλος πραγματικά στα μέτρα της και οι τιμές στο διπλό αρκετά υψηλές.

Προγνωστικά Γαλλία: Φουλ επίθεση και οι δύο

Στη Γαλλία η Μαρσέιγ και η Λυών δεν έχουν αρχίσει καλά. Σε πέντε ματς η πρώτη έχει οκτώ βαθμούς και η δεύτερη μόλις έξι. Σαφώς υπάρχει πρόβλημα και το μεταξύ τους σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τις τόσες υψηλές τιμές στο διπλό.

Aπό τα ματς που μπορεί να πάει αρκετά ψηλά το σκορ το Μπρεστ-Μονακό. Δύο ομάδες που παίζουν αρκετά επιθετικά, έχουν ρυθμό αλλά και εμφανέστατα προβλήματα στην αμυντική τους συμπεριφορά.

Προγνωστικά Ευρώπη: Δύο άσοι σε τιμές φαβορί

Ένα φαβορί στο Βέλγιο, η Οστάνδη. Παρακολούθησα το ματς της Μουσκρόν την περασμένη εβδομάδα και πραγματικά είδα μια άθλια εμφάνιση. Ενας εξαιρετικός τερματοφύλακας να παλεύει σχεδόν μόνος του! Από καλές εμφανίσεις και με εύκολο το γκολ η γηπεδούχος, έχει σαφές προβάδισμα. Ο άσος από το 1.95 χθες, στο 1.75 σήμερα. Πηγαίνει πάνω από τον διπλασιασμό σε συνδυασμό με το over 1,5.

Άλλος ένας νορμάλ άσος εκείνος της Γκέτεμποργκ στη Σουηδία. Χωρίς νίκη επι τρία η Βάρμπεργκς, δείχνει ιδανική ευκαιρία για τη γηπεδούχο να επιστρέψει στις νίκες, έχοντας πλέον και μια εβδομάδα ξεκούρασης αφού τελείωσε η Ευρώπη.

Στη Νορβηγία η Σάντεφιορντ έρχεται από σπουδαίο διπλό στη Μόλντε με 0-1 την περασμένη εβδομάδα. Δύσκολα θα αλλάξει την πετυχημένη τακτική σε ακόμη ένα δύσκολο εκτός έδρας με την Μπόντο. Η τελευταία πούλησε έναν επιθετικό και έχει σήμερα ακόμη έναν απόντα. Το λάθος στο ζευγάρι, μάλλον, είναι στο υψηλό under.

Στη Β’ Ισπανίας σημειωμένο το over στο Καρταχένα-Λούγκο. Η γηπεδούχος με ορισμένες δυνατές προσθήκες στη μεσοεπιθετική γραμμή πρόσφατα, η φιλοξενούμενη χωρίς να έχει δείξει αξιόπιστα αμυντικά δείγματα στα πρώτα παιχνίδια της.

Στη Δανία η Βέιλε δείχνει καλά σημάδια σε αυτές τις πρώτες στροφές. Κέρδισε τη Σοντερίσκε και πήρε πόντο με καλή εμφάνιση απέναντι στην Κοπεγχάγη. Σίγουρα μπορεί να βάλει εμπόδιο και στην Οντένσε. Η τελευταία έχει τόσα αμυντικά προβλήματα που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τόσο μεγάλο φαβορί. Το διπλό ξεπερνά τις 4 μονάδες.

Προγνωστικά Βραζιλία: Ντεμπούτο προπονητή στη Γκοϊάς

Τελευταία σκέψη από τη Βραζιλία, εκεί όπου η Γκοιάς υποδέχεται τη Σάντος. Με ντεμπούτο νέου προπονητή στη γηπεδούχο και μια φιλοξενούμενη να έχει πίσω της πολύ βαρύ πρόγραμμα αγώνων και ταξιδιών.

Από τις 13 Σεπτεμβρίου και μετά η Σάντος έχει παίξει έξι παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κόπα Λιμπερταδόρες. Πιο πρόσφατο το μεσοβδόμαδο ταξίδι στην Παραγουάη για το ματς με την Ολύμπια.

Την ίδια ώρα η γηπεδούχος μετρά μόλις δύο ματς στο ίδιο διάστημα και αυτή η διαφορά φρεσκάδας, σε συνδυασμό με ντεμπούτο νέου προπονητή, δίνουν αξία στο 3.50 του άσου.

Το παιχνίδι μου

Μονά

4/10 – 15:00  Οντένσε-Βέιλε 2  (4.20) επί 11.95 μονάδες στη Bet365

4/10 – 16:00  Παναθηναϊκός-Αρης 2  (4.60) επί 10,9 μονάδες στο Pamestoixima.gr

4/10 – 18:30  Μάντσεστερ Γιουν.-Τότεναμ 2  (4.15) επί 12,12 μονάδες στη Novibet

 

Δυάδα (Bet365)

4/10 – 14:00  Λέστερ-Γουέστ Χαμ Over 3  (2.025)

4/10 – 21:30  Καρταχένα-Λούγκο Over 2 (1.90)

Στη δυάδα απόδοσης 3,94 ποντάρισμα 12.7 μονάδες

 

 Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1907 μονάδες

Επιστροφές : 99,87 μονάδες

Νέο υπόλοιπο : 2006,87 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα σημερινής στήλης : 47,67 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLWWLWLWWLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-35.0517.751947.203.4686.03%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης