stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Δεν υπάρχει χώρος για συναισθηματισμούς

Δεν υπάρχει χώρος για συναισθηματισμούς

Παρότι τα περισσότερα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί εν όψει των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, υπάρχει πλήρης δραστηριότητα σε Κολομβία, Ουρουγουάη και Βραζιλία, με εμβόλιμες αγωνιστικές που θα μας απασχολήσουν αυτό το διήμερο, ενώ την Πέμπτη το βράδυ ξεκινούν και τα προκριματικά του Μουντιάλ για τη ζώνη της Νοτίου Αμερικής.

Επιστροφή Γκαμέρο εκεί που δοξάστηκε

Εντυπωσιακά τα όσα κατάφερε τα τελευταία χρόνια στον πάγκο της Τολίμα ο Αλμπέρτο Γκαμέρο, ένας από τους ικανότερους και πιο εργατικούς τεχνικούς στην Κολομβία, ο οποίος οδήγησε την ομάδα από το Ιμπαγκέ στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος κι ενός κυπέλλου στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του σε δύο θητείες, ενώ κατόρθωσε να κάνει το σύλλογο να βγάζει διαρκώς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, με αποκορύφωμα τον κίπερ της εθνικής Κολομβίας, Μοντέρο.

Ο κύκλος του ικανού κόουτς στην Τολίμα ολοκληρώθηκε, ο ίδιος θέλησε να πάρει μία ευκαιρία σε μία πιο λαοφιλή και μεγάλη ομάδα και η πρόταση της Μιγιονάριος ήρθε την κατάλληλη στιγμή, με τον Γκαμέρο να έχει αγωνιστεί παλαιότερα στους «εκατομμυριούχους» και να έχει όλα τα προσόντα να τους αναγεννήσει.

Πάντως, βάσει της έως τώρα εικόνας της ομάδας, η Μιγιονάριος απογοητεύει αγωνιστικά, βρίσκεται στη 18η θέση της βαθμολογίας, πρακτικά δίχως ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ του τίτλου και στην πρώτη οκτάδα, ενώ αντιμετωπίζει και τεράστιο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι.

Δεν μπορεί να θεωρηθεί αποκλειστικά υπεύθυνος ο Γκαμέρο για την εικόνα της Μιγιονάριος, καθώς η διοίκηση του παρέδωσε ένα ρόστερ δίχως βάθος, με ελάχιστη ποιότητα και δεν έγιναν οι μεταγραφές που θα άλλαζαν επίπεδο την ομάδα, συνεπώς είναι αναμενόμενη η αποτυχία να παρουσιαστεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Σε πλήρη αντίθεση με όσα συμβαίνουν στη Μιγιονάριος, η Τολίμα συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, με τον έμπειρο κόουτς Τόρες πλέον στον πάγκο της, άλλοτε πρωταθλητή με τη Μιγιονάριος, με την «Πιχάο» να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και καθοδηγούμενη από ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως σε ηλικίες κάτω των 20 ετών, τον εκπληκτικό Χάμιλτον Καμπάς.

Η Τολίμα παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, έχοντας το εντυπωσιακό 6-5-0 ως ρεκόρ, ενώ στο γήπεδό της κράτησε απαραβίαστη την εστία της στα έξι πιο πρόσφατα ματς για όλες τις διοργανώσεις, τη στιγμή που η Μιγιονάριος θα ταξιδεύει για το Ιμπαγκέ με τρεις σημαντικές απουσίες, αυτές του τιμωρημένου αριστερού μπακ Μπανγκέρο, του σημαντικού χαφ Μοντόγια, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊού και το κίπερ Μπονίγια.

Όλα όσα περιέγραψα παραπάνω δείχνουν ότι η Τολίμα είναι το απόλυτο φαβορί της αποψινής αναμέτρησης, η νίκη της θα πλήρωνε πολύ χαμηλότερα εάν η αντίπαλός της δεν ήταν μία παραδοσιακή δύναμη στην Κολομβία, όμως η «Πιχάο» υπερέχει σε όλα, η επιστροφή του τεχνικού Γκαμέρο στο μέρος που δοξάστηκε προμηνύεται δύσκολη, στο ποδόσφαιρο δεν χωρούν συναισθηματισμοί και ο άσος στο 1.85+ είναι μία δίκαιη τιμή.

Προϋποθέσεις για ματς με γκολ

Στα άλλα ματς της βραδιάς από την Κολομβία, δεν έχω να επισημάνω κάτι για το 1.70 του άσου της Σάντα Φε κόντρα στην Αλιάνσα, το σετ αποδόσεων κινείται σε σωστά επίπεδα, ενώ δεν υπάρχει αξία ούτε στα στοιχήματα στα γκολ.

Προσοχή χρειάζεται το Ονσε Κάλντας – Περέιρα, με το 1.60 του άσου να μην περιγράφει τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καθώς πρόκειται για μεγάλο τοπικό ντέρμπι, που φέτος αναβιώνει μετά από μία δεκαετία, για τους νεοφώτιστους είναι το ματς της χρονιάς, ενώ η Ονσε Κάλντας έχει εμφανίσει προβλήματα στο να αξιοποιεί την έδρα της έως τώρα στη σεζόν.

Σημαντική αξία διακρίνω στις τιμές καθαρού αουτσάιντερ για το Over 2.5 στο Μπουκαραμάνγκα – Νασιονάλ,  το ματς που κλείνει το αποψινό πρόγραμμα και αποτελεί το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας.

Η Μπουκαραμάνγκα απέσπασε το βαθμό στο υψόμετρο της Μπογκοτά κόντρα στη Μιγιονάριος, καλύπτοντας-εν μέρει- την απώλεια από το εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Πατριότας, σε ένα ματς όπου κυριάρχησε απόλυτα, δημιούργησε πλήθος ευκαιριών για να κερδίσει με ευρεία διαφορά, αλλά πληγώθηκε από ένα σοβαρό λάθος του κίπερ Μαρτίνες στην τελευταία φάση του αγώνα.

Η Νασιονάλ, που διαθέτει βαθύ ρόστερ και πολλές επιλογές, πήρε βαθιά ανάσα με την εντός έδρας νίκη με 3-2 με ανατροπή επί της Ενβιγκάδο, παίζει πάντα επιθετικά και παίρνει ρίσκα στο παιχνίδι της, όπως επιτάσσει η φιλοσοφία του τεχνικού Οσόριο, άλλοτε προπονητή της εθνικής Μεξικού.

Λάτρης του ροτέισον και των διαρκών αλλαγών προσώπων ο  Οσόριο, απόψε θα ανακατέψει την τράπουλα, ξεκουράζοντας έξι παίκτες εν όψει του κλάσικο με την Τζούνιορ το ερχόμενο Σάββατο και θα παρατάξει απόψε μία ποιοτική σύνθεση, αλλά με αρκετούς πειραματισμούς.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι η Νασιονάλ μετράει 4/5 Over 2.5 στα εκτός έδρας ματς της στο πρωτάθλημα, με μοναδική εξαίρεση να αποτελεί το 2-0 από την Ονσε Κάλντας, το οποίο άνετα θα μπορούσε να έχει κι άλλα τέρματα και πιστεύω ότι η ομάδα του Οσόριο μπορεί να παρασύρει και την Μπουκαραμάνγκα, η οποία θα παίξει μόνο για τη νίκη, με την αξία να βρίσκεται στις τιμές του Over 2.5 στο 2.35.

Νηνεμία μετά από καιρό στην Πενιαρόλ

Περιέγραψα πολλάκις μέσα από τις στήλες μου τη δύσκολη συγκυρία που περνάει η Πενιαρόλ, όμως η εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Κόλο Κόλο την περασμένη Τρίτη, σε συνδυασμό με τη διακοπή του εγχώριου πρωταθλήματος, έφεραν μετά από καιρό ηρεμία στις τάξεις της πιο επιτυχημένης ομάδας της Ουρουγουάης.

Το μυαλό όλων στην Πενιαρόλ βρίσκεται στην τελευταία αγωνιστική του Λιμπερταδόρες, όταν θα υποδεχθεί την Ατλέτικο Παραναένσε και θα διεκδικήσει την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση, έχοντας παράλληλα υπόψιν τι συμβαίνει και στο άλλο ματς του ομίλου, το Κόλο Κόλο – Χόρχε Βίλστρεμαν.

Ο τεχνικός Σαραλέγκι βρήκε χρόνο για να δουλέψει με την ομάδα του στις προπονήσεις για πρώτη φορά από τη στιγμή που ανέλαβε και θα επιδιώξει ένα θετικό κλείσιμο στο Απερτούρα, ώστε να πάρει το σύνολό του την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση εν όψει του ματς με την Ατλέτικο  Παραναένσε.

Δεν θα έχει εύκολο έργο η Πενιαρόλ απόψε, καθώς αντιμετωπίζει την ποιοτική και πάντα ανταγωνιστική κόντρα στους μεγάλους Προγκρέσο, η οποία δεν θα κλειστεί στην άμυνα και θα προσπαθήσει να παίξει το παιχνίδι της, όπως έκανε και στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τη Νασιονάλ, σε ματς που κόντεψε να πάρει το βαθμό, παρότι έχανε με 2-0 κι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο.

Η Προγκρέσο μετρά 6/7 Over 2.5 στα τελευταία ματς της, αντιστοίχως η Πενιαρόλ αριθμεί 5/7 Over 2.5 από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία ο Σαραλέγκι, πιστεύω ότι το σενάριο να σημειωθούν τουλάχιστον τρία τέρματα στην αναμέτρηση έχει πάνω από 50% πιθανότητες επαλήθευσης και θα ποντάρω στο Over 2.5 στο 2.10.

Μονό (Novibet)

07/10 00:00  Πενιαρόλ– Προγκρέσο  Over 2.5 (2.15)

Μονό σε απόδοση 2,15  με 18 μονάδες

Μονό (Novibet)

07/10 02:05  Τολίμα– Μιγιονάριος 1  (1.86)

Μονό σε απόδοση 1,86  με 25 μονάδες

Μονό (Bet365)

07/10 04:10  Μπουκαραμάνγκα– Νασιονάλ Over 2.5 (2.35)

Μονό σε απόδοση 2,35  με 15 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.899.8 μονάδες

Επιστροφές : 53.75

Ανοιχτά Στοιχήματα σημερινής στήλης :  58 μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 1841.8 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+34.302034.302.10101.71%

Ο άνθρωπος της… νύχτας! Στη στήλη του, πέρα από σημεία, μπορείτε να μυηθείτε στη μαγεία του ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής, με μακροσκελέστατες αναλύσεις και… πικάντικες λεπτομέρειες.

Share Διαβαστε επισης