stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ποιες εθνικές; Έχει Oberliga !

Ποιες εθνικές; Έχει Oberliga !

Καλημέρες φίλοι! Εξαιρετικό το Σ/Κ που μας πέρασε, καταφέραμε και «γυρίσαμε» από 1790 μονάδες στις 2010, δηλαδή βγήκαμε στα θετικά για πρώτη φορά φέτος. Η τονωτική ένεση έγινε και με συνέχεια της ταπεινής δουλειάς, ευελπιστώ θα τα πάμε ακόμα καλύτερα.

Διακοπή για τις εθνικές ομάδες αυτή την περίοδο, που να σας πω την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Ανούσιες διακοπές στα μάτια μου, ίσως να μην δω κανένα παιχνίδι για τις επόμενες 9 μέρες. Εκεί όμως που θα εστιάσω  είναι στις μικρές κατηγορίες, όπου συχνά πυκνά ο Book κάνει αρκετά λάθη.

Φυσικά εκεί θέλει εξειδίκευση, θέλει γνώση της γλώσσας, θέλει ειδικά site, τοπικά, που να είναι ενημερωμένα για όλο το ρεπορτάζ της κάθε ομάδας.

Ας δούμε όμως πρώτα τα δύο ματς των εθνικών της Γερμανίας και της Αυστρίας, με τη δεύτερη να αντιμετωπίζει τη δική μας εθνική, την εθνική αγαπημένη.

Αυστρία – Ελλάδα

Η Αυστρία έδειξε να έχει πολλά προβλήματα στα τελευταία της παιχνίδια, ειδικά στην άμυνα, όπου τα λάθη ήταν πολλά. Αρκετοί παίκτες της είναι στα όρια και έχει ζητηθεί από τις ομάδες τους να μην χρησιμοποιηθούν αν δεν είναι ανάγκη. Η Ελλάδα δείχνει να έχει «σοβαρέψει» και ο Ολλανδός τεχνικός, καλώς ή κακώς, προσπαθεί να επιβάλλει πειθαρχεία. Μετά το συμβάν με τον Σιώβα, σίγουρα θα θελήσει να φέρει αποτελέσματα και σταθερότητα. Το 4,33 του διπλού μου αρέσει αρκετά, αν η Αυστρία δεν αγωνιστεί με όλα της τα αστέρια.

Γερμανία – Τουρκία

Φιλικό δοκιμής για τον Λεβ, που θέλει να δοκιμάσει νέα πρόσωπα, νέα συστήματα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Χόφμαν και Νταούντ είναι τα νέα πρόσωπα, που αποσκοπούν στο να πρεσάρει η ομάδα την αντίπαλη άμυνα. Κάτι τέτοιο περιμένω και στο παιχνίδι της απέναντι στην Τουρκία. Υπερβολικό το γκολ/γκολ στο 2,00, καθώς θεωρώ πως η Γερμανία θα δεχτεί γκολ, μιας και οι Τούρκοι θα… χαρούν να σκοράρουν απέναντι στα «πάντσερ».

Regional Liga Βορρά – Γκολ στο Ντέλμενχορστ

Με ένα παιχνίδι θα ασχοληθώ και αυτό είναι το Άτλας – Ανοβέρσα SC. Παιχνίδι δύο κακώς ομάδων ουσιαστικά, κάτι που το κάνει ιδιαίτερο. Και οι δύο ομάδες διαθέτουν τις χειρότερες άμυνες τις κατηγορίες. Επιθετικά όμως «στέκονται» και καταφέρνουν μάλιστα να σκοράρουν απέναντι σε δυνατές ομάδες, κάτι που εμένα μου αρέσει. Είναι από τα παιχνίδια που η Άλτας μπορεί να σκοράρει εύκολα εντός, όπως και για την Ανοβέρσα είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να σκοράρει. Το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 3,75 αποτελεί την επιλογή μου.

Oberliga – Hessenliga – Φερνβαλντ από… κούνια

Διαβάζοντας αρκετά πράγματα για την Όμπερλιγκα και ιδιαίτερα για την Χέσενλίγκα, διαπίστωσα πως στο παιχνίδι της Εντερσχαϊμ με την Φερνβαλντ υπάρχει λάθος στην απόδοση. Η Φερνβαλντ αρέσκεται σε παιχνίδι υπομονής, της αρέσει να παίζει εκτός έδρας, κάτι που εύκολα διαπιστώνουμε από τα αποτελέσματα της. Είναι από τα παιχνίδια τα οποία θα «χτυπήσει» με κάθε κόστος. Η Έντερχαϊμ είναι στο ίδιο επίπεδο με τη Φερνβαλντ, μηδαμινές οι διαφορές στο ρόστερ, κάτι που κάνει το σημείο ακόμα πιο ελκυστικό. Ειδικά σε αυτές τις χαμηλές κατηγορίες, μεταξύ ομάδων ίδιας δυναμικότητας, οι αποδόσεις θα έπρεπε να είναι πιο… μαζεμένες. Διπλό λοιπόν στο 4,20.

Το παιχνίδι μου

Μονά/Δυάδα (bet365.gr):
07/10 – 17:30 – Άτλας Ντέλμενχορστ – Ανοβέρσα SC : g/g ημιχρόνου (3,75) επί 10 μονάδες
07/10 – 20:30 – Έντερχαϊμ – Φέρνβαλντ : 2ft(4,20) επί 10 μονάδες
Στη δυάδα απόδοσης (15,75) επί 5 μονάδες
Σύνολο 25 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο υπόλοιπο: 1.940 μονάδες

Επιστροφές 04/10: 70 μονάδες

Νέο υπόλοιπο κάβας: 2.010 μονάδες

Ανοιχτά στοιχήματα 07/10: 25 μονάδες

Νέο υπόλοιπο κάβας: 1.985 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Germanos

Germanos

LLLWWWLLLLW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-44001560.005.5389.98%

Έθεσε βέτο πως θα γράφει τον όρο value bet σε κάθε του κείμενο, αφού είναι αμετακίνητος από τις βασικές του στοιχηματικές αρχές. Στο παιχνίδι του θα βρείτε οτιδήποτε ΓερμανοΑυστριακό. Από Μπουντεσλίγκα, μέχρι τοπικά πρωταθλήματα που αγνοούν την ύπαρξή τους ακόμη και οι ίδιοι οι Γερμανοί!

Share Διαβαστε επισης