novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με την επίθεση του Περιστερίου

Με την επίθεση του Περιστερίου

H Χίμκι, έκανε σεφτέ στην φετινή Ευρωλίγκα αφού κέρδισε με 83-77 τον Ερυθρό Αστέρα σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Αλεξέι Σβεντ έμεινε χαμηλά για τα δεδομένα του, σημειώνοντας 15 πόντους (τόσους είχε στην τρίτη περίοδο), παίρνοντας λιγότερες προσπάθειες, μιας και ο Μακόλουμ είχε βρει ρυθμό. Έτσι, μας χάλασε το κόμπο του 3,20 απόδοση.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Εφές, η οποία ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι και επικράτησε δίκαια με 84-79. Ο Μπράιαντ Ντάνστον, σημείωσε 8 πόντους (είχε 6 στο πρώτο ημίχρονο) αφού οι Τούρκοι βασίστηκαν στην περιφέρεια τους.

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, η Μπαρτσελόνα γύρισε με εξωπραγματικό τρόπο ένα ματς που φαινόταν χαμένο και κέρδισε με 72-71 την Μπασκόνια. Το χάντικαπ, υπέρ των «Βάσκων» πληρώθηκε στους 7,5 πόντους. Όσον αφορά τον Γκεντράιτις, έπαιξε ίσως το χειρότερό του παιχνίδι με την φανέλα της Μπασκόνια, σημειώνοντας μόλις 4! πόντους.

Προγνωστικά αγώνων Ελλάδας: Σκοράρει αρκετά το Περιστέρι!

31/10 17:00 Ιωνικός Νίκαιας – Περιστέρι

Δεύτερη αγωνιστική για την Basket League, με το Περιστέρι να φιλοξενείται από τον Ιωνικό. Οι γηπεδούχοι, ηττήθηκαν στην πρεμιέρα με 81-68 εντός έδρας από την ΑΕΚ, δείχνοντας όμως ανά διαστήματα εξαιρετικά δείγματα. Από την άλλη, το Περιστέρι, μετά την μεγάλη νίκη του με 106-88 κόντρα στην Ρίτας εκτός έδρας, θέλει να κάνει το 2-0 και στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Το line, στους 6,5 πόντους που είναι υπέρ της ομάδας των Δυτικών Προαστίων, είναι καλό, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις αποφεύγω τους περιορισμούς και τυχόν χαλάρωση που μπορεί να έχει μία ομάδα. Το 2/2 τελικό  είναι μία καλή επιλογή, που μπορεί να επαληθευτεί εύκολα.

Το Περιστέρι, φέτος έχει κάνει αρκετές προσθήκες και έχει εντάξει στο δυναμικό του παίκτες με αρκετά καλά χαρακτηριστικά κυρίως στην επίθεση. Γι’ αυτό και είναι αρκετά επιθετικό, στα παιχνίδια του. Στα 4 πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, η ομάδα του Παπανικολόπουλου έχει βάλει 90, 74, 84 και 106 πόντους. Μέσο όρο 88,5.

Ο Ιωνικός, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο χάρισμα του Περιστερίου και την δεινότητα των παικτών του. Το όβερ 81,5 του Περιστερίου στο 1,85 είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Προγνωστικά αγώνων Ισπανίας: Θα παλέψει η Μπιλμπάο

31/10 21:45, Μανρέσα – Μπιλμπάο

Η Μανρέσα (4-4), φιλοξενεί την Μπιλμπάο (1-4) για την ένατη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι, έχουν ξεκινήσει καλύτερα την χρονιά, ωστόσο η Μπιλμπάο είχε αρκετά δύσκολο πρόγραμμα. Δεν είναι στο καλύτερο δυνατό της φεγγάρι, ωστόσο δεν παύει να είναι μία εξαιρετική ομάδα, με πλάνο.

Στα τελευταία 5 παιχνίδια της με την Μανρέσα, μετρά 4 νίκες και μόλις 1 ήττα και αυτή στην παράταση. Το έργο της, είναι και σήμερα δύσκολο. Αποδεδειγμένα. Ωστόσο το χάντικαπ στους 5,5 πόντους είναι αρκετά ενδιαφέρον, μιας και περιμένω κλειστό παιχνίδι με το νικητή να κρίνεται στις λεπτομέρειες.

 

Το παιχνίδι μου

31/10 17:00 Ιωνικός Νίκαιας – Περιστέρι Περιστέρι όβερ 81,5 1,85 με 25 μονάδες (Stoiximan.gr)

Δυάδα (Stoiximan.gr)

31/10 17:00, Ιωνικός Νίκαιας – Περιστέρι 2ημίχρονο/2 τελικό 1,73

31/10 21:45, Μανρέσα – Μπιλμπάο Μπιλμπάο συν 5,5 1,80

Στην δυάδα απόδοση 3,10 15 μονάδες

 

Αρχική κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1800  μονάδες

Επιστροφές προηγούμενης στήλης:- μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 1800 μονάδες

Ανοιχτά στοιχήματα σημερινής στήλης: 40 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης