novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με δύο μονά και μία δυάδα

Με δύο μονά και μία δυάδα

Αναλυτικά και στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, η Ούνικς Καζάν κέρδισε με 90-87 την Βενέτσια σε ένα ματς που ο ρυθμός ήταν φρενήρης και το όβερ στους 159,5 πόντους επαληθεύτηκε εύκολα.

Το ίδιο έγινε και στο παιχνίδι της Τρέντο με την Μπουρσασπόρ. Όπως έγραψα, η τουρκική ομάδα αντιμετώπιζε τρομακτικό πρόβλημα στην άμυνα και ηττήθηκε μοιραία με 89-80. Με αυτό το σκορ, επαληθεύτηκε και το όβερ του αγώνα στους 157 πόντους αλλά και το όβερ της ιταλικής ομάδας στους 82,5.

Τέλος, η Γκραν Κανάρια εκμεταλλεύτηκε τις πολλές απουσίες του Προμηθέα και κέρδισε με 98-83 στην Ισπανία. Και στην προκειμένη περίπτωση, το όβερ των γηπεδούχων επαληθεύτηκε εύκολα, αφού το line ήταν στους 86,5 πόντους.

Προγνωστικά αγώνων Ευρωλίγκας: Ταξίδι για τον Ολυμπιακό, μπορεί η Μακάμπι

5/11 19:00, Ζενίτ – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Ρωσία για να αντιμετωπίσει την Ζενίτ, σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους». Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, χτυπήθηκε από τον κορονοϊό, πάνω που είχε ξεκινήσει εξαιρετικά στην διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός από την άλλη, μετρά δύο συνεχόμενες ήττες από Μπάγερν και Εφές.

Το παιχνίδι το αναμένω αρκετά σκληρό. Θεωρώ, όμως ότι οι Ρώσοι, ειδικά στην έδρα τους, θα είναι εξαιρετικοί φέτος. Έχουν την συμπαράσταση του κόσμου τους, αλλά και το υλικό και μπορούν έτσι να κάνουν αρκετές «ζημιές».

Η νίκη της Ζενίτ με 4 πόντους και πάνω στο 1,90 είναι μία καλή επιλογή, η οποία μπορεί και έχει βάσεις να επαληθευτεί.

Στα ειδικά παικτών, εντύπωση μου είχε κάνει ο Άλεξ Πόιθρες. Ο έμπειρος φόργουορντ παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής και γενικά δεν διστάζει στις επιθέσεις του. Το όβερ 9,5 πόντους είναι μία καλή επιλογή.

 

5/11 19:30, Αναντολού Εφές – Μακάμπι Τελ Αβιβ

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι στην αποψινή μέρα της Ευρωλίγκα, με την Εφές ν’ αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβιβ για την έβδομη αγωνιστική του θεσμού. Αμφότερες οι ομάδες, δεν έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι Τούρκοι, έχουν ρεκόρ 2-3, ενώ οι Ισραηλινοί 2-4.

Η Εφές, προέρχεται από νίκη στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ η Μακάμπι από ήττα στην έδρα της από την Φενέρμπαχτσε. Οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες, με φαβορί να δίνεται η Εφές.

Βέβαια, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει κομβικές απουσίες. Δεν θα αγωνιστούν οι Λάρκιν, Σανλί και Ντάνστον, ενώ για την Μακάμπι οι απουσίες είναι οι γνωστές (Κάσπι, Ντι Μπαρτολομέο) και η «ομάδα του λαού» έχει μάθει να ζει χωρίς αυτούς.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, έχει την ποιότητα να αποδράσει από την Κωνσταντινούπολη κόντρα στην αποδεκατισμένη Εφες, που χωρίς τον Λάρκιν δυσκολεύεται. Τι διπλό, στο 2.00 μου αρέσει αρκετά και νομίζω πως αξίζει το ρίσκο.

Όσον αφορά τα ειδικά παικτών, η απουσία του Ντάνστον αλλά και ότι ο Πλάις είναι αμφίβολος μέχρι στιγμής με οδηγούν στο όβερ 12 πόντους του Ζίζιτς, ο οποίος δεν θα έχει αντίπαλο στα κυβικά του. Η μπάλα, πηγαίνει μέσα στη ρακέτα και ο Κροάτης μπορεί να κάνει ένα μεστό παιχνίδι.

 

 

Το παιχνίδι μου

5/11 19:00, Ζενίτ – Ολυμπιακός 1 -3,5 1,90 με 15 μονάδες (Stoiximan.gr)

5/11 19:30, Αναντολού Εφές – Μακάμπι Τελ Αβίβ 2 2 απόδοση με 10 μονάδες (Stoiximan.gr)

Δυάδα (Stoiximan.gr)

5/11 19:00, Ζενίτ – Ολυμπιακός Πόιθρες όβερ 9,5 1,75

5/11 19:30, Αναντολού Εφές – Μακάμπι Τελ Αβίβ Ζίζιτς όβερ 12,5 1,87

Στην δυάδα απόδοσης 3,2 10 μονάδες

 

Αρχική κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1640 μονάδες

Επιστροφές προηγούμενης στήλης: 148,3 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 1788,3 μονάδες

Ανοιχτά στοιχήματα σημερινής στήλης: 35 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης