novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
«Τρομάζει» από την περίμετρο η Εφές, με την παράδοση στο Μόναχο

«Τρομάζει» από την περίμετρο η Εφές, με την παράδοση στο Μόναχο

Στα άλλα παιχνίδια της χθεσινής ημέρας, ο Ολυμπιακός αν και δυσκολεύτηκε πήρε την νίκη με 75-71 στο ΣΕΦ από την Άλμπα Βερολίνου. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κέρδισε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ με 89-86 την Μπασκόνια, ενώ η Μπαρτσελόνα διέλυσε την Φενέρμπαχτσε με 97-55 στην Βαρκελώνη.

Προγνωστικά αγώνων Ευρωλίγκας: Σπουδαία παιχνίδια που ελλοχεύουν εκπλήξεις

13/11 21:00,  Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές

Στο παιχνίδι της ημέρας, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ντεμπούτο του Σέλβιν Μακ την Εφές Αναντολού στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» δεν θα έχουν, μάλλον, στην διάθεση τους τον Νεμάνια Νέντοβιτς ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Στον αντίποδα, κανονικά θα αγωνιστεί ο Σέιν Λάρκιν, που δυναμώνει κι άλλο την περιφέρεια των Τούρκων.

Τα line των αποδόσεων, δίνουν φαβορί καθαρά την Εφές, λόγω φόρμας, αλλά και ποιότητας. Το όβερ, στους 161 πόντους, δεν είναι άσχημο, ωστόσο τα δύο ερωτηματικά, που αφορούν την ετοιμότητα του Μακ και την συμμετοχή του Νέντοβιτς με «φρενάρουν».

Η Εφές, έχει μία από τις καλύτερες περιφέρειες στην Ευρώπη, με παίκτες ποιοτικούς με έφεση στο μακρινό σουτ. Έχει επίσης και «ψηλούς» που σουτάρουν με άνεση από την περίμετρο (Σίγκλετον, Πλάις). Η ενδεχόμενη απουσία του Νέντοβιτς, στερεί το μακρινό σουτ από τους «πράσινους» μιας και ο Σέρβος είναι ο πιο αξιόπιστος από μακριά.

Η Εφές, να σκοράρει παραπάνω τρίποντα από τον Παναθηναϊκό στο 1,75, θα είναι η επιλογή μου, μιας και θεωρώ ότι αξίζει το ποντάρισμα και το ρίσκο.

13/11 21:30, Μπάγερν Μονάχου – Βαλένθια

Με σύμμαχο την παράδοση, όπου δεν έχει ηττηθεί ποτέ από την Μπάγερν, η Βαλένθια ταξιδεύει στο Μόναχο για την όγδοη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι Βαυαροί έχουν ρεκόρ 5-2, ενώ οι Ισπανοί 4-2, με τις δύο ομάδες να μας έχουν εκπλήξει ευχάριστα στις πρώτες αγωνιστικές.

Αμφότερες, προέρχονται από νίκες την περασμένη εβδομάδα. Η Μπάγερν κέρδισε εύκολα με 74-59 τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ η Βαλένθια με 86-81 την Αρμάνι Μιλάνο.

Το αποψινό ματς, είναι αρκετά αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να μην έχουν τρομερή διαφορά στην ποιότητα. Στα δικά μου μάτια, η Βαλένθια είναι καλύτερη ομάδα και θα πάει πιο ψηλά φέτος. Η παράδοση, είναι με το μέρος της. Οι δύο ομάδες, έχουν κοντραριστεί 6 φορές στο παρελθόν, με τις «νυχτερίδες» να μην έχουν φύγει ΠΟΤΕ, με σκυμμένο κεφάλι.

Οι αποδόσεις, είναι μοιρασμένες, με φαβορί πάντως να δίνονται οι γηπεδούχοι. Το 2,05, στην καθαρή νίκη της Βαλένθια, είναι αρκετά υψηλό και με βάση τα δεδομένα του παιχνιδιού, αξίζει. Ακόμα αξίζει και το όβερ στους 155,5 πόντους, μιας και οι δύο ομάδες, αν βρουν ρυθμό, μπορούν να πάνε πολύ υψηλά το σκορ.

  • Στα άλλα παιχνίδια της σημερινής ημέρας, στις 20:00, ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στις 21:45, η Βιλερμπάν την Ζενίτ στην Γαλλία.

Το παιχνίδι μου

13/11 21:00, Παναθηναϊκός – Εφές, ομάδα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα Εφές 1,75 με 30 μονάδες (Stoiximan.gr)

13/11 21:30, Μπάγερν Μονάχου – Βαλένθια 2 2,05 με 20 μονάδες (Novibet)

13/11 21:30, Μπάγερν Μονάχου – Βαλένθια όβερ 155,5 1,90 με 20 μονάδες (Bet365)

 

Αρχική κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1716,5 μονάδες

Επιστροφές προηγούμενης στήλης: 98,5 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 1815 μονάδες

Ανοιχτά στοιχήματα σημερινής στήλης: 70 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης