stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Χίμκι, ώρα μηδέν!

Χίμκι, ώρα μηδέν!

Με την επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη, η ομάδα των «Δυτικών προαστίων», έπαιξε εξαιρετικά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και πήρε την νίκη με 84-72 επαληθεύοντας έτσι το κόμπο της νίκης του με το να βάλει και πάνω από 81 πόντους. Το δεύτερο στοίχημα μας, που επαληθεύτηκε ακόμα πιο εύκολα, ήταν το όβερ 8,5 τρίποντα για την ομάδα του Πεδουλάκη.

Το Περιστέρι, εκμεταλλευόμενο την άμυνα ζώνης του Μεσολογγίου πήρε αρκετά σουτ, εκτελώντας με το εντυπωσιακό 14/28 από την περίμετρο. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν. Το μενού αυτή την εβδομάδα, είναι αρκετά πλούσιο, μιας και υπάρχει διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα με τρομερά παιχνίδια με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Προγνωστικά αγώνων Ευρωλίγκας: Δύσκολο το έργο του Παναθηναϊκού, έχει την ποιότητα η Χίμκι

17/11 22:00, Βαλένθια – Παναθηναϊκός

Δύσκολη αποστολή για τον «εξάστερο», που ταξίδεψε στην Ισπανία για ν’ αντιμετωπίσει την Βαλένθια, σε παιχνίδι για την ένατη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι «νυχτερίδες» μετά την ήττα στο Μόναχο από την Μπάγερν, «έπεσαν» στο 4-3, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 2-4.

Η Βαλένθια, δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Σάστρε, Μαρίνκοβιτς και Βαν Ρόσομ ενώ για τον Παναθηναϊκό παραμένει ακόμα αμφίβολος ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος όμως έχει ταξιδέψει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, με την συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Οι Ισπανοί, έχουν κάνει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα στην διοργάνωση, με τις ηχηρές μεταγραφές να πιάνουν τόπο. Τα line, την έχουν δικαιολογημένα ως φαβορί, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι μπορούμε να εμπιστευτούμε το 1,46 που είναι η τιμή του άσσου. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δεν βγάζει σταθερότητα και παρουσιάζει διάφορα πρόσωπα μέσα στα παιχνίδια του.

Αν πήγαινα κάπου, θα ήταν στα όβερ των Βίβες (5,5 πόντοι) και Χέρμανσον (6,5 πόντοι) μιας και είναι επί της ουσίας οι μόνοι που μπορούν να «κατεβάσουν» με ασφάλεια την μπάλα. Με την απουσία του Βαν Ρόσομ, θα πάρουν περισσότερες πρωτοβουλίες και μπορούν να επαληθεύσουν τα line τους.

Τέλος, οι Ισπανοί, κυρίως στην έδρα τους προτιμούν να παίζουν σε πολύ γρήγορο τέμπο με αρκετές επιθέσεις έξω από την περίμετρο. Η επιλογή του όβερ 8,5 τρίποντα για τους γηπεδούχους, μπορεί να επαληθευτεί.

 

17/11 19:00, Ζενίτ – Χίμκι

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι της σημερινής μέρας διεξάγεται στην Ρωσία, με την Ζενίτ (3-1) να υποδέχεται την Χίμκι (1-6) σε ένα ματς με μεγάλη σημασία. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, έχει ηττηθεί φέτος μόνος από τον Ολυμπιακό, ενώ η Χίμκι, ελέω των πολλών προβλημάτων που είχε με τραυματισμούς έμεινε χαμηλά στην βαθμολογία και δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών.

Βέβαια, το ρόστερ της και η ποιότητα της δεν συνάδουν με την θέση που βρίσκεται. Στα δικά μου μάτια, είναι ομάδα οκτάδας, το λιγότερο. Διαβάζοντας τις αποδόσεις, μου έκανε πραγματικά εντύπωση το γιατί να βρίσκεται σε τιμές αουτσάιντερ. Χθες το βράδυ, η καθαρή νίκη της έδινε απόδοση 2,40!. Αυτή την στιγμή, παίζεται στο 2,25. Και αυτό καλό. Αξίζει πολύ. Είναι από τις φορές που λες, δεν γίνεται να μην το παίξω και ας το χάσω. Όπως προείπα, θεωρώ πως η Χίμκι είναι μία σκάλα (τουλάχιστον), πάνω από την βελτιωμένη Ζενίτ. Το διπλό, θα είναι η βασική μου επιλογή.

Όσον αφορά τα ειδικά παικτών, θεωρώ ότι ο Αλεξέι Σβεντ θα κάνει μεστή εμφάνιση απόψε. Στην Ευρωλίγκα, πέρα από τους πόντους, δημιουργεί για τους συμπαίκτες του, μιας και πολλοί προπονητές «προτιμούν» να χάσουν από οποιονδήποτε άλλον, πέρα του Ρώσου. Το να κάνει double – double, στο 3,30 απόδοση, είναι αρκετά ελκυστικό.

17/11 21:00, Ζαλγκίρις Κάουνας – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Επιστροφή στην Λιθουανία για την Ζαλγκίρις, που υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην «Ζαλγκίριο Αρένα» μετά την συντριβή από την Μακάμπι στο Ισραήλ. Το παιχνίδι αναμένεται δύσκολο για τους γηπεδούχους, καθώς απέναντί τους έχουν μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της λίγκας.

Η ΤΣΣΚΑ θα έχει στην διάθεση της τον Μάικ Τζέιμς, με το εσωτερικό θέμα που προέκυψε στην ομάδα να λύνεται. Ωστόσο, η «ρωσική αρκούδα» θα παραταχτεί χωρίς τον Γιοχάνες Βόιτμαν. Αυτό σημαίνει, ότι οι λύσεις στην front line των Ρώσων περιορίζονται. Η επιλογή μου, σε αυτό το παιχνίδι θα είναι οι όβερ 10,5 πόντοι του Τορνίκε Σενγκέλια, που αναμένω να πάρει περισσότερο χρόνο και προσπάθειες μέσα στο παρκέ.

*Στα άλλα παιχνίδια της σημερινής ημέρας, η Εφές Αναντολού φιλοξενεί την Μπάγερν στις 19:30, ενώ δύο ώρες αργότερα, η Μπασκόνια υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε.

 

Το παιχνίδι μου

17/11 19:00, Ζενίτ – Χίμκι 2 2,25 με 25 μονάδες (Stoiximan.gr)

17/11 19:00, Ζενίτ – Χίμκι Σβεντ double-double 3,30 με 15 μονάδες (Stoiximan.gr)

Δυάδα (Stoiximan.gr)

17/11 21:00, Ζαλγκίρις – ΤΣΣΚΑ Μόσχας Σενγκέλια όβερ 10,5 πόντοι

17/11 22:00, Βαλένθια – Παναθηναϊκός Βαλένθια όβερ 8,5 τρίποντα 

Στην δυάδα απόδοσης 3 10 μονάδες

 

Αρχική κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1785,5 μονάδες

Επιστροφές προηγούμενης στήλης: 93,75 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 1878,5 μονάδες

Ανοιχτά στοιχήματα σημερινής στήλης: 50 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης