novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Παιχνίδι πάνω στο κίνητρο

Αρκετές εκπλήξεις μας επιφύλασσε η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου στα μεγάλα πρωταθλήματα. Η ασταμάτητη ροή αγώνων έχει δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα, με συχνούς τραυματισμούς λόγω επιβάρυνσης των παικτών ενώ στην προσπάθεια των προπονητών να τους ανακουφίσουν με μεγάλα ροτέισον, οι ομάδες φαίνεται να χάνουν την συνοχή τους, κάτι που εκμεταλλεύονται οι αντίπαλοί τους.

Στην Premier League η Λίβερπουλ ισοφαρίστηκε στο 93′ του αγώνα στο Μπράιτον, με την ομώνυμη ομάδα να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι. Η Αρσεναλ έδωσε συνέχεια στις κακές εμφανίσεις και ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας από τη Γουλβς, ενώ η ανατροπή της αγωνιστικής έγινε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Σαουθάμπτον (2-0/2-3).

Η μεγαλύτερη έκπληξη πραγματοποιήθηκε στην La Liga όπου η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε με 1-2 στο Σαντιάγκο «Μπερναμπέου» από την Αλαβές. Αντιθέτως, η άλλη ομάδα της πόλης, η Ατλέτικο Μαδρίτης συνέχισε την εκπληκτική της πορεία (1-0 στην έδρα της Βαλένθια – 6 σερί νίκες – η μοναδική αήττητη ομάδα:7-2-0) και μείωσε την απόσταση στον πόντο από την κορυφή.

Στην Serie A η Μίλαν εκμεταλλεύτηκε (2-0 την Φιορεντίνα) μία ακόμα γκέλα της Γιουβέντους (1-1 στην έδρα της νεοφώτιστης Μπενεβέντο) παρότι αγωνίστηκε δίχως τον ηγέτη της Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Στο +5 από την 2η Ιντερ οι Μιλανέζοι, φαίνεται πως έχουν αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα στη μάχη του τίτλου από την 9η κιόλας αγωνιστική. Το βράδυ στη Νάπολι, η ομάδα του Γκατούζο κέρδιζε άνετα με 4-0 την Ρόμα και αφιέρωσε τη νίκη στην μνήμη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Εκπληξη και μάλιστα μεγάλη είχαμε και στην Μπουντεσλίγκα όπου η Κολωνία κέρδισε την Ντόρτμουντ με 2-1 στο «Βεστφάλεν». Την ίδια ώρα, η Μπάγερν Μονάχου επικρατούσε 3-1 της Στουγκάρδης εκτός έδρας παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ σε έναν ακόμη αγώνα.

Στην Ελληνική SuperLeague Interwetten ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 στο ντέρμπι κορυφής του Αρη και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Ο ΠΑΟΚ πέρασε εύκολα από την Λαμία (0-2), όπως και η ΑΕΚ από την Τρίπολη (1-2).

Στην Κύπρο η Ανόρθωση δίχως να εντυπωσιάσει κέρδισε 4-2 την ΕΝΠ και εκμεταλλευόμενη την ήττα του Απόλλωνα (διαθέτει μία αγωνιστική στο… χέρι) στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού, αποσπάστηκε κατά δύο πόντους από την 2η θέση.

Η επιλογή της Ημέρας

Αλλη μία κλασική Δευτέρα στο στοιχηματικό μας κουπόνι, με αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα στα μεγάλα πρωταθλήματα (Γουέστ Χαμ – Αστον Βίλα, Μπέτις – Είμπάρ, Λέστερ – Φούλαμ, Τζένοα – Πάρμα), πρωταθλήματα δεύτερης ταχύτητας (Βελγιο – Πορτογαλία – Κύπρος – Πολωνία – Τουρκία κ.α) αλλά και αναμετρήσεις από την Σκανδιναβία.

Εκεί θα κάνουμε στάση σήμερα, με την επιλογή της ημέρας να έρχεται από το παιχνίδι ΑΪΚ Στοκχόλμης – Κάλμαρ.

Ξεκάθαρα στο πλευρό της φιλοξενούμενης το κίνητρο εδώ, με την ΑΪΚ Στοκχόλμης να είναι παντελώς αδιάφορη μόλις δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Μία σεζόν που για την ομάδα της Στοκχόλμης μόνο ιδανικά δεν εξελίχτηκε καθώς στο μεγαλύτερο μέρος της βρισκόταν υπό την απειλή του υποβιβασμού.

Η κατάσταση άλλαξε κάπου στα τέλη του καλοκαιριού όπου πραγματοποίησε σημαντική μεταγραφική ενίσχυση χάρη στην οποία και εντέλει σώθηκε άνετα. Ηταν τέτοια η βελτίωσή της που στο τελευταίο τρίτο της σεζόν πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού και είχε φτάσει να μετρά αήττητο σερί 10 αγώνων.

Ωστόσο, ο στόχος επιτεύχθηκε και όπως φαίνεται η χαλάρωση που αυτός δημιούργησε  έφερε την εντός έδρας ήττα από την Ερεμπρο. Η Κάλμαρ αυτήν την στιγμή βιώνει ανάλογες καταστάσεις και καίγεται (στην κυριολεξία) για βαθμούς. Πριν την ήττα από την Τζουγκάρντεν έτρεχε αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων και δείχνει να το παλεύει. Η αδιαφορία της ΑΪΚ μπορεί να παίξει τον ρόλο της και με το κίνητρο να είναι εντελώς μονόπλευρο, την απόδοση σε υψηλά επίπεδα για τέτοιο παιχνίδι, σίγουρα αξίζει ένα μικρό μπετ.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
20:00ΑΊΚ Στοκχόλμης - Κάλμαρ[email protected]1 μονάδες
Κάβα-12.20ROI-91.03

 

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας!
Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας!ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης