stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Κυριαρχεί στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Κυριαρχεί στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλο διπλό του Ιωνικού Νικαίας με 97-76 μέσα στην Λάρισα, η οποία δεν μπόρεσε να ισχυροποιήσει την θέση της μετά την μεγάλη νίκη της επί του ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες πήγαν πολύ σε transition παιχνίδι ξεπερνώντας κατά πολύ το line του over στους 153 πόντους.

Τέλος, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, το Λαύριο συνέχισε από εκεί που το άφησε μεσοβδόμαδα με τον Άρη. Διέλυσε με 87-70 το Μεσολόγγι, το οποίο βέβαια έχει τις δικαιολογίες του για την άθλια αγωνιστική του εικόνα (απών ο Αγραβάνης- προβλήματα με τους ξένους του). Το over επαληθεύτηκε και εδώ, με το 3/3 σε μονά αποδεκτά να μεγαλώνει την κάβα μας.

Όσον αφορά το σύστημά μας , πέρασε μόνο το διπλό του Ιωνικού. Ο Ηρακλής το «πάλεψε» αλλά η Ένωση ήταν σοβαρή και πήρε μία δίκαιη νίκη. Για το Μεσολόγγι, που ετοιμάζονται να γίνουν πολλές αλλαγές, η εικόνα του ήταν μέχρι ενός σημείου λογική.

Προγνωστικά αγώνων Ελλάδος: Δεσπόζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

13/12 16:00, ΠΑΟΚ – Άρης

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ξεχωρίζει από τα σημερινά παιχνίδια της Basket League με τις δύο ομάδες να μην βρίσκονται και στην καλύτερη τους κατάσταση.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, μετά την εντός έδρας ήττα από την Λάρισα, αντικατέστησε τον Κώστα Μέξα με τον Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος θα καθίσει σήμερα στον πάγκο της νέας του ομάδας. Πάντα, η προσθήκη ενός καινούριου προπονητή φέρνει κίνητρο στους παίκτες να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Από την άλλη ο Άρης, υπέστη βαριά ήττα από το Λαύριο μεσοβδόμαδα, ενώ βγήκαν στην φόρα πολλά οικονομικά προβλήματα που έχει η ομάδα, με τους παίκτες των «κιτρίνων» να σκέφτονται να σταματήσουν τις προπονήσεις.

Ο ΠΑΟΚ, έχει πιο στέρεες βάσεις, είναι πιο έτοιμη ομάδα. Η επιλογή μου, σε αυτό το παιχνίδι θα είναι το ακόλουθο κόμπο. Ο ΠΑΟΚ να κερδίσει τον αγώνα με 4 πόντους και πάνω και να σημειώσει πάνω από 76,5 πόντους. Παράλληλα, ο Άρης να πετύχει μέχρι 80. Αυτές οι επιλογές πληρώνουν στο 2,10 στην .

Τέλος, από αυτό το ματς έχουμε κρατήσει και ένα ειδικό παίκτη. Ο Άρης Λυκογιάννης, θα συναντήσει αρκετούς παίκτες που έχει ξανά συνεργαστεί στο παρελθόν. Ένας από αυτούς, είναι και ο Μάλκολμ Γκρίφιν, που στα χρόνια του στον Κολοσσό έπαιζε το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του και πήρε την μεταγραφή του για την ΑΕΚ.

Ο Γκρίφιν, στα τελευταία παιχνίδια παίζει εξαιρετικά και  με την εμπιστοσύνη του coach, θα είναι από τους παίκτες που θα κρίνουν το ντέρμπι. Το over 15,5 σε πόντους ριμπάουντ και ασίστ, είναι μια επιλογή που μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Προγνωστικά αγώνων Ρωσίας: Δύσκολη αποστολή για την Ζενίτ

13/12 15:00, Λοκομοτίβ Κούμπαν – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης

Σπουδαίο παιχνίδι για το ρωσικό πρωτάθλημα και την VTB League, με την Λοκομοτίβ Κούμπαν να αντιμετωπίζει την Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι. Η Ζενίτ, είναι αήττητη στην βαθμολογία με 7 νίκες και καμία ήττα, ενώ η Κούμπαν έχει 6 νίκες και 3 μόλις ήττες. Η ομάδα του Πασκουάλ, προέρχεται από ήττα στην Μαδρίτη από την Ρεάλ με 79-72.

Η Λοκομοτίβ, είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του Γιούροκαπ και έχει μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι της. Έχει παίκτες με πλούσιο ταλέντο και εμπειρία από το ανώτερο επίπεδο, μιας και οι περισσότεροι έχουν πολλές συμμετοχές στην Ευρωλίγκα. Η Κούμπαν, στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων είχε επικρατήσει με 78-70. Έχω την αίσθηση, ότι μπορεί να κάνει το ίδιο και σήμερα, με τον άσο στο 2,05 να είναι αρκετά υψηλός.

Το παιχνίδι μου

13/12 16:00, ΠΑΟΚ – Άρης  ΠΑΟΚ νίκη -3,5, ΠΑΟΚ  over 76,5 πόντους, Άρης under 80,5 πόντους 2,10 με 34,75 μονάδες (Bet365)

13/12 16:00, ΠΑΟΚ – Άρης Γκρίφιν over 15,5 (πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ) 1,80 με 20 μονάδες (Stoiximan.gr)

13/12 15:00, Λοκομοτίβ Κούμπαν – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης 1 2,05 με 20 μονάδες (Stoiximan.gr)

 

Αρχική κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1935,5 μονάδες

Επιστροφές προηγούμενης στήλης: 204,75 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 2139,75 μονάδες

Ανοιχτά στοιχήματα σημερινής στήλης: 74,75 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης