novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Παιχνίδι με πόντους στην Τουρκία

Παιχνίδι με πόντους στην Τουρκία

Η Μπάγερν Μονάχου, αν και ήλεγχε το παιχνίδι για 39’, κατάφερε να ηττηθεί στην Ρωσία από την Ζενίτ με 79-75 και να μας χαλάσει την δυάδα στο 6,30 απόδοση. Το over και σε αυτό το ματς ήρθε, αφού οι 150 πόντοι που θέλαμε είχαν μπει σχεδόν από τα μισά της τέταρτης περιόδου.

Η Μπαρτσελόνα, δεν αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες κόντρα στην Χίμκι την οποία κέρδισε με 87-74. Σε αυτό το παιχνίδι είχαμε ½ επιλογές, αφού δεν επαληθεύτηκε το over, αλλά τα συνολικά εύστοχα τρίποντα.

Τέλος, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της χθεσινής ημέρας, η Βιλερμπάν πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ την οποία κέρδισε με 84-81.

 

Προγνωστικά αγώνων Ευρωλίγκας: Έχει την φόρμα και την ψυχολογία με το μέρος της η Άλμπα!

17/12 21:00, Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Άλμπα Βερολίνου στο κλειστό του ΟΑΚΑ και θέλει την νίκη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης. Από την άλλη, οι Γερμανοί, προέρχονται από εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στην Σερβία.

Η Άλμπα, είναι σε τρομερή κατάσταση. Μετρά 5 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια και έχει τρομερή ψυχολογία. Ο Παναθηναϊκός, είναι πιο ποιοτική ομάδα. Ωστόσο, έχει σκαμπανεβάσματα και κανείς δεν ξέρει πιο πρόσωπο θα εμφανίσει.

To διπλό στο 3,24, είναι πάρα πολύ δελεαστικό. Το «τριφύλλι» έχει αδειάσει από την άκαρπη υπερπροσπάθεια κόντρα στην Ρεάλ και αν είναι χαλαρός θα την πατήσει από την φορμαρισμένη Άλμπα.

17/12 19:30, Αναντολού Εφές – Μιλάνο

Το πιο σπουδαίο παιχνίδι για την αποψινή μέρα, λαμβάνει χώρα στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου η Εφές Αναντολού αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο.

Η Εφές, προέρχεται από συντριβή εκτός έδρας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 100-65, ενώ η Αρμάνι από νίκη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, δεν πατάει καθόλου καλά στα πόδια της. Ο Σέιν Λάρκιν είναι ωσεί παρών και η Εφές μετρά 3 ήττες στα τελευταία 4 παιχνίδια. Από την άλλη, η Αρμάνι δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της.

Και εδώ, το διπλό θεωρώ πως είναι πολύ ανεβασμένο μιας και παίζεται στο 2,42. Αξίζει σίγουρα το ρίσκο και συνάδει με την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων.

Το over σε αυτό το παιχνίδι στους 158,5 πόντους στο 1,90 θα είναι η βασική μου επιλογή. Αμφότερες έχουν έφεση στο σκοράρισμα και μπορούν να πάνε το σκορ ψηλά. Στα 3 από τα τελευταία τους 5 παιχνίδια, η εκτίμηση αυτή έχει επαληθευτεί.

Τέλος, το over 17,5 συνολικά ομαδικά τρίποντα στο 1,75 είναι ένα από τ ειδικά σημεία που θεωρώ ότι έχει μεγάλη βάση για να επαληθευτεί. Η Εφές συνηθίζει να έχει τουλάχιστον 4/5 παίκτες της πεντάδας της, οι οποίοι θα μπορούν να εκτελούν από μακριά. Το ίδιο κάνει η Αρμάνι, τις περισσότερες φορές.

Έχουν παίκτες που δημιουργούν εξαιρετικά και θα φτιάξουν προϋποθέσεις για ελεύθερα περιφερειακά σουτ. Την ποιότητα την έχουν.

17/12 20:00, Ζαλγκίρις Κάουνας – Φενέρμπαχτσε

Στην Λιθουανία, η Ζαλγκίρις Κάουνας φιλοξενεί την Φενέρμπαχτσε. Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από εντός έδρας νίκη με 92-73 κόντρα στην Μπασκόνια. Από την άλλη, οι Τούρκοι δεν τα κατάφεραν στην έδρα τους κόντρα στην Αρμάνι.

Η ψυχολογία και η φόρμα, λένε Ζαλγκίρις. Ωστόσο, όπως και στο παιχνίδι της με την Ζενίτ, η Φενέρμπαχτσε μπορεί να βγάλει αντίδραση. Η νίκη της στο 2,70 είναι πολύ υψηλή. Με την επιστροφή του Νάντο Ντε Κολό, η ομάδα του Κοκόσκοφ θα αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της.

Το παιχνίδι μου

17/12 19:30, Αναντολού Εφές – Μιλάνο Over 158,5 1,90 με 40 μονάδες (Bet365)

17/12 19:30, Αναντολού Εφές – Μιλάνο Over 17,5 συνολικά εύστοχα τρίποντα 1,87 με 50 μονάδες (Stoiximan.gr)

trixie (Stoiximan.gr)

17/12 21:00, Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου 2 3,24

17/12 19:30, Αναντολού Εφές – Μιλάνο 2 2,42

17/12 20:00, Ζαλγκίρις Κάουνας – Φενέρμπαχτσε 2 2,70

Στις δυάδες 5 μονάδες στην τριάδα 3 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης