stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με επιλογές από Ρωσία και Ιταλία

Με επιλογές από Ρωσία και Ιταλία

Καλημέρα φίλοι μου και καλό μήνα! Εξαιρετικά έκλεισε ο Ιανουάριος, με ¾ επιλογές να επαληθεύονται σχετικά εύκολα. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην ελληνική Βasket League, o Προμηθέας πήρε σπουδαίο διπλό από τον Παναθηναϊκό με 80-78.

Το χάντικαπ των 12,5 πόντων, επιβεβαιώθηκε εύκολα, αφού ο Προμηθέας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν μπροστά στο σκορ. Ακόμα, ο Τζέριαν Γκράντ, σε ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε την κλάση του, σημειώνοντας 16 πόντους, με γενικά πάρα πολύ καλή παρουσία στο παρκέ.

Το μόνο σημείο που δεν επαληθεύτηκε, ήταν τα 17,5 εύστοχα τρίποντα, αφού οι ομάδες σημείωσαν από 7.

Τέλος, στο σημείο μας στην ACB League, η Σαν Πάμπλο Μπούργος επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της επί της Μανρέσα με 101-87. Έτσι επαληθεύτηκε το διπλό -3,5 στο 1,80.

Προγνωστικά αγώνων VTB: Δύσκολο παιχνίδι για την ΤΣΣΚΑ!

1/2 20:00, Ζιέλονα Γκόρα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Σπουδαίο παιχνίδι για την VTB League, με την Ζιέλονα Γκόρα να αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι γηπεδούχοι, μετρούν 12 νίκες στα τελευταία 13 παιχνίδια έχοντας πολύ ταλέντο στην ομάδα τους. Από την άλλη, οι «Μοσχοβίτες» δεν βρίσκονται σε καθόλου καλό φεγγάρι. Την Παρασκευή, ηττήθηκαν εντός έδρας από την Μπάγερν Μονάχου.

Στο αποψινό παιχνίδι, δεν θα αγωνιστεί ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που εξαιτίας ενός τραυματισμού είναι πιθανό να χάσει όλη την χρονιά. Από την άλλη, το θέμα που είχε προκύψει με τον Μάικ Τζέιμς θεωρείται λήξαν και θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα. Ίσως, αγωνιστεί και σήμερα.

Παρά την αδιαμφισβήτητη ποιότητα της ΤΣΣΚΑ, και δεδομένου ότι σε αυτά τα παιχνίδια ο coach Ιτούδης κάνει μεγαλύτερο rotation, θα πάω με τον άσσο με χάντικαπ για την Ζιέλονα Γκόρα. Συγκεκριμένα, το συν 13,5 στο 1,80 είναι μία εξαιρετική επιλογή. Θεωρώ ότι οι Πολωνοί μπορούν να αντέξουν ως το τέλος.

Τέλος, το δεύτερο σημείο μου από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το over 162,5 στο 1,80. Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν κατά ριπάς και όταν βρουν ρυθμό είναι ασταμάτητες. Ειδικά όταν παίζουν μεταξύ τους πάνε πολύ ψηλά το σκορ. Συγκεκριμένα, στα 4 παιχνίδια που έχουν κοντραριστεί μετρούν 4/4 over με σχεδόν πάνω από 170 πόντους ανά ματς.

Προγνωστικά αγώνων Ιταλίας: Η δύναμη της έδρας

1/2 21:30, Μπρίντεζι – Ρετζιάνα

Παιχνίδι για την 18η αγωνιστική στην ιταλική λίγκα, με την Μπρίντεζι να φιλοξενεί την Ρετζιάνα. Οι γηπεδούχοι, βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 10-4, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην ένατη με ρεκόρ 7-9.

Η Μπρίντεζι, είναι καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα. Προέρχεται μεν από δύο συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη, η Ρετζιάνα έχει παίξει 3 παιχνίδια από 26/1 – 29/1 για το Fiba Europe Cup. Είναι πολύ κουρασμένη.

Ο συνδυασμός ποιότητας από την μία και κόπωσης από την άλλη, με οδηγεί στην επιλογή του άσσου με χάντικαπ. Συγκεκριμένα το -4,5 στο 1,70 έχει όλα τα φόντα να επιβεβαιωθεί.

 

Το παιχνίδι μου

1/2 20:00, Ζιέλονα Γκόρα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1 συν 13,5 1,80 με 30 μονάδες

1/2 20:00, Ζιέλονα Γκόρα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας over 162,5 1,80 με 50 μονάδες

1/2 21:30, Μπρίντεζι – Ρετζιάνα 1 -4,5 1,70 με 40 μονάδες

Share Διαβαστε επισης