novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Super Bowl LV: Τάμπα Μπέι Μπάκανιρς-Κάνσας Σίτι Τσίφς

Super Bowl LV: Τάμπα Μπέι Μπάκανιρς-Κάνσας Σίτι Τσίφς

Ο τελικός του Super Bowl LV θα διεξαχθεί ξημερώματα Δευτέρας στις 01:30, όταν οι AFC πρωταθλητές και κάτοχοι του τίτλου Κάνσας Σίτι Τσιφς θα αντιμετωπίσουν τους NFC πρωταθλητές Τάμπα Μπέι Μπάκανιρς.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Raymond James Stadium στην Τάμπα, την έδρα δηλαδή της μια εκ των δύο. Θα είναι πρώτη ομάδα στην ιστορία του NFL που θα φιλοξενήσει το Superbowl!

Μια μάχη μεταξύ δύο τεράστιων σταρ. Από τη μία του Τομ Μπρέιντι της Τάμπα, στα 43 του πλέον χρόνια, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερης quarterback στην ιστορία του NFL και θα δώσει το παρών σε 10ο Superbowl. Από την άλλη ο 25χρονος Πάτρικ Μαχόμς που πήρε από το χέρι τους Κάνσας και τους οδήγησε πέρσι στο πρώτο πρωτάθλημα μετά το 1969!

Όταν βρέθηκαν ξανά στην ίδια έδρα

  • Στη 12η εβδομάδα της σεζόν βρέθηκαν αντιμέτωπες στο Raymond James Stadium στην Τάμπα, με τους Κάνσας Σίτι Τσιφς να κερδίζουν την αναμέτρηση με 27-24
  • Νικητής στη μάχη των σταρς ο Μαχόμς με 462 yards και 3 touchdowns, την ώρα που ο Μπρέιντι είχε 345 yards και 3 touchdowns. Άξιος συμπαραστάτης του πρώτου ο Τάιρεκ Χίλ, με 269 yards and 3 touchdowns.

Ανάλυση

 

Τάμπα Μπέι Μπάκανιρς

Βρέθηκαν στα play off για πρώτη φορά μετά το 2007 και αυτή θα είναι η μόλις δεύτερη παρουσία σε Super Bowl, μετά από εκείνη του 2003, όταν κέρδισαν τον τίτλο.

Με 11-5 το ρεκόρ στη regular season και νίκες επί Ουάσινγκτον (31-23), Νιού Ορλεανς (30-20) και Γκριν Μπέι (31-26) στα playoffs.

Αυτό που οδήγησε την ομάδα στη φετινή σούπερ σεζόν είναι οι εξαιρετικές μεταγραφικές κινήσεις. Ο Μπράντι ήρθε για να ομορφύνει και να κάνει πιο αποτελεσματικό το επιθετικό πλάνο της ομάδας, κάτι που πέτυχε με τη βοήθεια του επίσης νεοφερμένου Ρομπ Γκρονκόφκσι. Βρήκε όμως και μια εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Oι Μπάκανιρς είναι μια από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα.

Κάνσας Σίτι Τσιφς

Θα προσπαθήσουν για το back-to-back, αφού είναι οι κάτοχοι του τίτλου με το 31-20 της περασμένης σεζόν κόντρα στο Σαν Φρανσίσκο.

Το ρεκόρ τους στην κανονική διάρκεια ήταν 14-2, ενώ ακολούθησαν οι νίκες επί Κλίβελαντ Μπράουνς (22-17) και Μπούφαλο Μπιλς (38-24) στα playoffs.

Δύναμή τους το εκπληκτικό passing game που «χτίζει» ο Μαχόμς με τη συνεργασία του με Χιλ και Κέλσι. Μια ασταμάτητη τριπλέτα, που χαρίζει στους Τσιφς μια εξαιρετική επιθετική λειτουργία. Το Κάνσας σκοράρει 30 πόντους κατά μέσο όρο, απέναντι σε άμυνες που δέχονται έναν μέσο όρο των 25 στο πρωτάθλημα.

Τηλεοπτική μετάδοση Super Bowl LV (2021)

  • Τα δικαιώματα του αγώνα δεν αποκτήθηκαν φέτος από κανένα τηλεοπτικό δίκτυο στην Ελλάδα
  • Οι φίλοι του αθλήματος μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμέτρηση μέσα από την υπηρεσία Live Streaming* του Stoiximan. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί παρουσία 22.000 θεατών (30% πληρότητα)

Αγορά Νικητή: Επίθεση εναντίον άμυνας

Ενας τελικός ανάμεσα σε δύο αντίθετες φιλοσοφίες. Η Τάμπα είναι μια από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα. Το Κάνσας βασίζεται στην επίθεσή του. Οι στοιχηματικές δίνουν τον ρόλο του φαβορί στην… επίθεση. Οι Κάνσας Τσίφς «παίζουν» σε τιμές κοντά στο 1.60, ενώ ο άσος της Τάμπα φτάνει στο 2.40.

Παίξε με 0% γκανιότα*
Παίξε με 0% γκανιότα*Εγγραφή!
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Το line για τους πόντους είναι στους 57,5, δηλαδή αρκετά υψηλότερα από τους 51 πόντους που είδαμε στο μεταξύ τους στη regular season. Να σημειώσουμε πως συχνά τα Super Bowls έχουν περισσότερους πόντους από τις αναμετρήσεις της  regular season average.

Ειδικά Στοιχήματα /  Special Bets

 

Κάνσας Σίτι Τσιφς

Οι Travis Kelce Tyreek Hill είναι οι επιθετικές αιχμές της ομάδας. Ο Χιλ έκανε ρεκόρ καριέρας στο ματς της regular season με την Τάμπα και ίσως τον προσέξουν περισσότερο τώρα. Ο Kelce και είναι σε εκρηκτική κατάσταση. Φέτος έχει σκοράρει στο 70,6% των αγώνων, ενώ στα πέντε τελευταία παιχνίδια playoff πέτυχε 7 touchdowns. Προφανής επιλογή για σκόρερ στο 1.62, με ρίσκο στο over 1,5.

Travis Kelce Over 1,5 touchdowns (4.50)

O Μαχόμς θέλει να κάνει το back to back και να αποδείξει πως όντως είναι ο νέος θρύλος του αθλήματος. Κάνει τουλάχιστον 30 πάσες σε κάθε ματς από την 7η αγωνιστική και μετά. Η ψυχολογία στον τελικό θα είναι μαζί του, ενώ απέναντι στους Μπάκανιρς στη regular season τα passing yards του ξεπέρασαν τα 400!

Patrick Mahomes συνολικά Passing Yards 391+ (2.56)

Τάμπα Μπέι Μπάκανιρς

O Leonard Fournette είναι ο running back των Μπάκανιρς που έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια. Στα πρώτα δέκα ματς της σεζόν είχε σκοράρει μόλις τρεις φορές, για να ακολουθήσουν 6 TD στα έξι τελευταία, με άριστες εμφανίσεις στα playoffs. Οι τραυματισμοί άλλων παικτών της ομάδας έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της ομάδας, φτάνοντας τα 211 rushing yards (κερδισμένες γιάρδες τρέχοντας με την μπάλα) στα τρία ματς των playoffs.

Leonard Fournette 68+ συνολικά rushing yards (2.27)

Ο Chris Godwin είναι εκείνος που θα υποδεχτεί την μπάλα και θα ανεβάσει τα receiving yards της ομάδας του (γιάρδες κερδισμένες μετά από πάσα). Ταχύς και φορμαρισμένος από τον μέσο όρο των 70  receiving yards το 2020 έχει ανέβει στις 88 στα πέντε τελευταία, ενώ είχε φτάσει στις 97 κόντρα στους Τσιφς μέσα στη σεζόν.

Chris Godwin 77+ receiving yards (1.87)

Brady και Gronkowski όπως γράψαμε και πιο πάνω είναι οι μεταγραφές που ανέβασαν επίπεδο τους Μπάκανιρς. Οι δύο τους βρίσκονται με κλειστά μάτια, έχοντας συνεργαστεί ξανά και στους Πάτριοτς στο παρελθόν. Ο Gronkowski είναι παίκτης για τα μεγάλα ματς και αξίζει κάποιος να παίξει πάνω του. Στο 1.87 οι over 2,5 υποδοχές και στο 2.50 να είναι σκόρερ touchdown. Αν και το πραγματικό fun bet πάνω του είναι το 15.00 του να είναι εκείνος που θα σκοράρει το πρώτο  touchdown!

Rob Gronkowski σκόρερ touchdown (2.50)

BetMarket Πες το και Εγινε

Αφού μπήκαμε στο τερέν θα μονομαχήσουμε μέχρι τέλους!

Το τιμ του BetMarket μελέτησε τον αγώνα και απευθύνθηκε στον Stoiximan και την υπηρεσία «Πες το και έγινε». Εκεί όπου στέλνοντας ένα mail ζητάς όποιο στοίχημα σου έρθει στο κεφάλι! Και στο προσφέρουν για στοιχηματισμό.

Στο δικό μας κεφάλι… προσγειώθηκε ένα επικό σενάριο. Ο Τομ Μπρέιντι είναι ζωντανός Θρύλος. Στην καριέρα του έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα. Εχει κάνει σχεδόν τα πάντα! Αλλά βρήκαμε εκείνο που δεν έχει καταφέρει ποτέ και ίσως ήρθε η ώρα να κλείσει την καριέρα του κάνοντας και αυτό.

Ο Μπρέιντι έχει πετύχει 32 rushing touchdowns σε όλη του τη διαδρομή, τέσσερα εκ των οποίων φέτος. Παρότι όμως έχει συμμετάσχει σε 9 Super Bowls (κατακτώντας τα 6), δεν έχει πετύχει ποτέ rushing touchdown σε τελικό.

Γιατί όχι στο 10ο μεγάλο παιχνίδι της καριέρας του να… τσεκάρει και ένα από τα λίγα επιτεύγματα που δεν έχει καταφέρει ακόμη;

Εμείς το είπαμε και έγινε από τον stoiximan σε απόδοση 6.00!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης