stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Η δικαιοσύνη με την Μπαρτσελόνα και η Γιούτα που μπορεί

Η δικαιοσύνη με την Μπαρτσελόνα και η Γιούτα που μπορεί

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλοι μου! Η Μπαρτσελόνα, ήταν η μεγάλη νικήτρια του κυπέλλου στην Ισπανία, αφού επικράτησε δίκαια της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό με 88-73. Έτσι, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, έφυγε τροπαιούχα από την Μαδρίτη.

Η Μπαρτσελόνα, εκμεταλλεύτηκε τον πολύ καλό ρυθμό που μπήκε από την αρχή στο ματς και δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Η νίκη της, με τουλάχιστον 3 πόντους επαληθεύτηκε πολύ εύκολα. Έτσι περάσαμε την απόδοση με τις πολλές μονάδες που είχαμε ποντάρει.

Το απόλυτο ωστόσο, χάθηκε με τους πόντους του Γκάμπριελ Ντεκ. Ο Αργεντίνος, παρόλο που είχε 9 πόντους από το 25ο λεπτό έμεινε εκεί. Η πρόβλεψη μας, ότι θα χρησιμοποιηθεί αρκετά στο παρκέ επιβεβαιώθηκε. Αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι ο Λάσο χρησιμοποίησε τον Ντεκ στο «4» για να μαρκάρει τον Μίροτιτς. Έτσι, ο φόργουορντ της Ρεάλ έχασε αρκετές δυνάμεις στο άλλο μισό του παρκέ.

Το αποτέλεσμα για την κάβα μας, θετικό, αν και ελάχιστα. Όσο δεν χάνουμε και η κάβα αυξάνεται, καλό κάνει. Κυρίως στην ψυχολογία μας.

 

  • Το πενθήμερο που μας πέρασε σε όλες τις μεγάλες χώρες υπήρχαν τα κύπελλα. Στην VTB League, διοργανώθηκε και με επιτυχία το All Star Game.
  • Δράση σήμερα δεν υπάρχει σε κανέναν πρωτάθλημα.

 

Επειδή όμως, είναι αρκετά νωρίς για πρόβλεψη στο NBA, θα πάμε στο No Bet σήμερα. Οι Αμερικανοί, αποφασίζουν πολλές φορές λίγες ώρες πριν το ματς (σ.σ 00.00 ώρα Ελλάδος) για το αν θα ξεκουράσουν παίκτες κτλ κτλ. Οπότε ασφαλή πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει, αφού καλά καλά δεν μπορούμε να ξέρουμε την σύνθεση των ομάδων.

Ένα σχόλιο όμως πάνω στο NBA, δεδομένου ότι δεν θα έχουμε πρόταση μπορεί να γίνει.

Τα ξημερώματα, ο Άντονι Ντέιβις αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο πως η ζημιά βρίσκεται στον Αχίλλειο. Αν είναι σοβαρό, οι «Λιμνάνθρωποι» θα έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα για την συνέχεια, ενώ δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Τέλος, η ομάδα που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση είναι η Γιούτα. Ολοκληρωτικό μπάσκετ. Βρίσκεταιστην πρώτη θέση όλου του ΝΒΑ με ρεκόρ 22-5. Το μπάσκετ που παίζει θυμίζει έντονα το -καλό- ευρωπαϊκό με σκληρή άμυνα και μεθοδικότητα στην επίθεση. Αν συνεχίσει έτσι, μπορεί να φτάσει ως το τέλος. Το φετινό πρωτάθλημα μοιάζει να είναι το πιο ανταγωνιστικό και απρόβλεπτο των τελευταίων ετών!

 

Share Διαβαστε επισης