stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με μία δυάδα με combo

Με μία δυάδα με combo

Καλημέρα φίλοι μου! Δεν τα πήγαμε καλά χθες στην Ευρωλίγκα, αφού δεν πέρασε καμία από τις 3 επιλογές μας. Ο Ολυμπιακός, αν και ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι προηγούμενος στην πρώτη περίοδο με 26-11, ηττήθηκε εύκολα με 76-53 από την Εφές στην Πόλη.

Το χάντικαπ, επαληθεύτηκε, ωστόσο οι Τούρκοι δεν κατάφεραν να σημειώσουν 81 πόντους. Στο άλλο παιχνίδι που ασχοληθήκαμε, η Μπασκόνια όπως ήταν λογικό πέρασε από την έδρα της Χίμκι, εύκολα.

Και σε αυτό το σημείο μας, επαληθεύτηκε το χάντικαπ και το over των Βάσκων, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκαν οι πόντοι της Χίμκι, που έμεινε πάρα πολύ χαμηλά για τα δικά της δεδομένα.

Τέλος, στην επιλογή που πέσαμε τελείως έξω, ήταν το παιχνίδι της Ολύμπια Μιλάνο με την Μακάμπι. Επειδή και στις νίκες (που είναι πολύ περισσότερες) αλλά και στις ήττες πρέπει να υπάρχουν εξηγήσεις, ομολογώ πως διάβασα από λάθος οπτική το συγκεκριμένο ματς. Οι Ισραηλινοί, δεν μπήκαν ποτέ στην διεκδίκηση της νίκη και δίκαια ηττήθηκαν από μία καλύτερη και πληρέστερη ομάδα, όπως είναι η Ολύμπια Μιλάνο φέτος.

*Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει να δώσει παιχνίδι αυτή την εβδομάδα λόγω των πολλών κρουσμάτων που ανιχνεύτηκαν στο στρατόπεδο των «πρασίνων».

Προγνωστικά αγώνων Ευρωλίγκας: Ακολουθώντας την φόρμα!

19/2 19:45, Φενέρμπαχτσε – Άλμπα Βερολίνου

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης, η Φενέρμπαχτσε, αντιμετωπίζει την πάντα επικίνδυνη Άλμπα Βερολίνου στην Κωνσταντινούπολη.

Η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ, βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και μετρά 9 νίκες στην σειρά στην Ευρωλίγκα. Από την άλλη, η Άλμπα δεν έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο σε όλα της τα παιχνίδια είναι μαχητική και δύσκολα καταβάλλεται. Πρόκειται για ομάδα που πάει σε γρήγορες επιθέσεις με πάρα πολύ καλό περιφερειακό σουτ.

Τα line είναι με το μέρος της Φενέρμπαχτσε, όπως είναι λογικό. Εγώ, όπως έχετε καταλάβει όσοι διαβάζετε αυτή την στήλη, προτιμώ να φτιάχνω combo ζητώντας περισσότερα πράγματα, αλλά λίγο πιο εύκολα από τα κανονικά line.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχω κρατήσει το εξής combo. Νίκη της Φενέρμπαχτσε με τουλάχιστον 4 πόντους, over της Φενέρ πάνω από 75,5 πόντους και over της Άλμπα πάνω από 69,5 πόντους. Η απόδοση που βγάζει η επιλογή μας είναι 1,83 και είναι αρκετά καλή. Μπορεί να επιβεβαιωθεί.

19/2 21:45, Ερυθρός Αστέρας – Ζενίτ

Ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί την Ζενίτ στην Σερβία, με τις δύο ομάδες να έχουν αντίθετο βίο στο θεσμό. Η ομάδα του Τσάβι Πακουάλ έχει εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά της, ενώ από την άλλη οι Σέρβοι βρίσκονται σε δεδομένη γι’ αυτούς θέση.

Η Ζενίτ, θα είναι στην οκτάδα, ωστόσο θέλει όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα. Επίσης, στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι καλύτερη δίνοντας μεγαλύτερη αφοσίωση και συγκέντρωση για την νίκη.

Και για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχω επιλέξει ένα combo. Νίκη Ζενίτ, over Ζενίτ 72,5 πόντους και over Ερυθρός Αστέρας πάνω από 65,5 στο 1.83.

*Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, στις 21:45 η Βιλερμπάν αντιμετωπίζει την Μπάγερν ενώ στις 22:00 η Βαλένθια την Ρεάλ Μαδρίτης

Το παιχνίδι μου

Δυάδα (Bet365)

19/2 19:45, Φενέρμπαχτσε – Άλμπα Βερολίνου Φενέρ -3,5, Φενέρ over 75,5 και Άλμπα over 69,5 1,83

19/2 21:45, Ερυθρός Αστέρας – Ζενίτ Νίκη Ζενίτ, Ζενίτ over 72,5 και Ερυθρός over 65,5 1,83

Στην δυάδα απόδοσης 3,35 30 μονάδες και το καθένα μόνο του από 50 μονάδες

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης