novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Επίκεντρο σε ΣΕΦ και Μόναχο

Επίκεντρο σε ΣΕΦ και Μόναχο

Καλημέρα φίλοι μου. Άτυχοι σταθήκαμε στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της Τρίτης, όπου τελικά η Ζαλγκίρις Κάουνας επιβλήθηκε με 75-62 του Ερυθρού Αστέρα στην Λιθουανία.

Από τις επιλογές μας, επαληθεύτηκαν 2/4 δελτία με την κάβα να μένει απαράλλαχτη. Αυτό ήταν το «θετικό». Το «αρνητικό» έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς ήταν ότι σίγουρα θα μπορούσε να βγει και κέρδος.

Το μόνο που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι ο Λόιντ χάθηκε για μόλις 3 πόντους, ενώ το over στο combo μας «κόλλησε» αφού ο Ερυθρός Αστέρας… «κατόρθωσε» να πετύχει μόλις 4 πόντους!! στην τελευταία περίοδο. Συμβαίνουν αυτά όμως. Σήμερα έχουμε νέα αγωνιστική για την Ευρωλίγκα, με αρκετό ενδιαφέρον.

Προγνωστικά αγώνων Ευρωλίγκας: Στα δύσκολα ο Ολυμπιακός

25/2 21:00, Ολυμπιακός -ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θέλει την νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις μαθηματικές του ελπίδες για την είσοδό του στην οκτάδα. Από την άλλη, η «ρωσική αρκούδα» δεν βρίσκεται στο καλύτερο φεγγάρι της και μετρά 6 ήττες στα τελευταία 8 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Για τον Ολυμπιακό, εκτός δράσης θα είναι οι Κώστας Παπανικολάου και Χασάν Μάρτιν, ενώ αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής ο Κώστας Κουφός. Από την άλλη, για την ΤΣΣΚΑ, εκτός θα είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Στην αποστολή μπήκε ο Τορνίκε Σενγκέλια που αποθεραπεύτηκε ενώ την ομάδα ακολούθησαν οι δύο νέες προσθήκες (Λούντμπεργκ – Έρικ) που θ’ αγωνιστούν κανονικά.

Με βάση αυτά, θεωρώ πως οι Ρώσοι έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες για επικράτηση, αφού έχουν πιο ποιοτικό και γεμάτο ρόστερ. Το διπλό με 4 πόντους για την ΤΣΣΚΑ στο 1,86 μου αρέσει και θα είναι η επιλογή μου. Τέλος, για λίγο πιο safe, έχουμε στην εξίσωση και το combo μας.

Νίκη της ΤΣΣΚΑ, over 150,5 το ματς και over 74,5 ΤΣΣΚΑ στο 2,15. Η απόδοση είναι καλή και έχει πιθανότητες να επαληθευτεί.

25/2 21:30, Μπάγερν Μονάχου – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Κομβικό παιχνίδι για την Μπάγερν Μονάχου, που φιλοξενεί στην έδρα της την Μακάμπι Τελ Αβιβ και θέλει την νίκη για να διατηρηθεί στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας. Αυτή την στιγμή οι Βαυαροί βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 15-10. Η 9η Ζαλγκίρις είναι μόλις μία νίκη πίσω (14-11).

Από την άλλη, η Μακάμπι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θεωρώ πως το κίνητρο θα «μιλήσει» μιας και στην Γερμανία το ματς χαρακτηρίζεται ως της… χρονιάς. Και γι’ αυτό το παιχνίδι έχω δημιουργήσει ένα combo που αφορά την Μπάγερν. Να κερδίσει τον αγώνα και να σημειώσει τουλάχιστον 73 πόντους. Αυτό μας βγάζει απόδοση 1,86, που είναι εξαιρετική.

Στο Μόναχο, ο Αντρέα Τρινκιέρι έχει κάνει εξαιρετική χρονιά ωστόσο με τα τελευταία αποτελέσματα έχει θέσει σε κίνδυνο την χρονιά της. Η Μακάμπι δεν πείθει, οπότε για τους Γερμανούς είναι μία χρυσή ευκαιρία.

Το παιχνίδι μου

25/2 21:00, Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2 -3,5 1,86 με 50 μονάδες (Bet365)

25/2 21:00, Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2 και over 150,5 και ΤΣΣΚΑ over 74,5 2,15 με 35 μονάδες (Bet365)

25/2 21:30, Μπάγερν Μονάχου – Μακάμπι Τελ Αβίβ 1 και Μπάγερν over 72,5 πόντοι 1,86 με 45 μονάδες (Bet365)

 

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης