novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με δύο μονά και μία τριάδα

Με δύο μονά και μία τριάδα

Καλημέρα φίλοι μου. Τρίτη σήμερα, με πλούσια δράση στην Ευρωλίγκα, αφού υπάρχει η λεγόμενη «διαβολοβδομάδα» με παιχνίδια που μπορούν να κρίνουν αρκετά για την συνέχεια. Πριν όμως ξεκινήσουμε την ανάλυση των σημερινών παιχνιδιών να κάνουμε μία αποτίμηση της χθεσινής ημέρας.

Η Αστάνα, αν και ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο, στην συνέχεια «πάγωσε» επιθετικά και μοιραία ηττήθηκε με 61-77 από την Κάλεφ Κράμο. Έτσι, οι τρεις επιλογές που δώσαμε, δεν επαληθεύτηκαν.

Συμβαίνουν αυτές οι μέρες στο στοίχημα, μέσα στο παιχνίδι είναι. Σήμερα, ευελπιστώ να ξαναμπούμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει εδώ και αρκετό καιρό με τις επιτυχίες.

Προγνωστικά αγώνων Ευρωλίγκας: Οι «μπλαουγκράνα» τον πρώτο λόγο.

2/3 21:00, Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα

Σπουδαίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι δύο ομάδες, έχουν τελείως αντίθετη πορεία στην διοργάνωση. Το «τριφύλλι» δεν έχει κάποιο στόχο, ενώ οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στην σύνθεση του τον Νεμάνια Νέντοβιτς ενώ αμφίβολος είναι και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Από την άλλη, ντεμπούτο αναμένεται να κάνει με την πράσινη φανέλα ο Μάριο Χεζόνια.

Η Μπαρτσελόνα προέρχεται στην Ευρωλίγκα από εντός έδρας ήττα από την Βιλερμπάν. Θεωρώ ότι δύσκολα θα κάνει δεύτερο σερί κακό ματς. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμα την πρέπουσα φυσική κατάσταση μετά τον Κορωναϊό, το οποίο αποδείχτηκε και στον αγώνα με την Άλμπα.

Για το σημερινό παιχνίδι, έχω κρατήσει δύο στοιχήματα. Την νίκη της Μπαρτσελόνα με τουλάχιστον 9 πόντους στο 1,90 και ένα combo. Στα μάτια μου, η Μπάρτσα θα πάρει την νίκη με διψήφια διαφορά.

Το combo μου στο 2.00 απόδοση είναι το εξής. Νίκη της Μπαρτσελόνα με τουλάχιστον 5 πόντους, over 77,5 πόντοι της Μπαρτσελόνα και over 148,5 στο παιχνίδι.

2/3 19:30, Εφές Αναντολού – Βαλένθια

Η ανεβασμένη Εφές Αναντολού φιλοξενεί την Βαλένθια στην Τουρκία και θέλει να συνεχίσει το πολύ καλό της σερί. Προέρχεται από σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και η ψυχολογία της είναι στα ύψη. Από την άλλη, η Βαλένθια είναι παραδοσιακά καλή ομάδα, γρήγορη και παίζει πολύ καλό μπάσκετ.

Στα μάτια μου, δεν ταιριάζει τόσο πολύ στο παιχνίδι της Εφές. Αν βρει ρυθμό η Βαλένθια μπορεί να κάνει την ζημιά. Σε αυτό το ματς, δεν θα σταθώ στην έκπληξη, αφού δεν είναι για να «παίζεις» με την Εφές. Θα πάω με το διπλό στο χάντικαπ 9,5 και θα υποστηρίξω πως οι «νυχτερίδες» θα φανούν ανταγωνιστικές μέχρι το τέλος.

2/3 20:00, Ζαλγκίρις Κάουνας – Βιλερμπάν

Παιχνίδι για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με την Ζαλγκίρις Κάουνας να φιλοξενεί στην Λιθουανία την ανεβασμένη Βιλερμπάν.

Αμφότερες οι ομάδες, βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Η Ζαλγκίρις, παλεύει για την είσοδό της στην οκτάδα και η νίκη στο αποψινό παιχνίδι να είναι μονόδρομος. Από την άλλη, οι Γάλλοι μετρούν 6 σερί νίκες.

Το κίνητρο όμως, είναι ξεκάθαρα με τους γηπεδούχους, τους οποίους και θεωρώ καλύτερη ομάδα. Γι’ αυτό το λόγο θα πάω στον άσο με χάντικαπ 2,5 πόντους στο 1,83. Αν ηττηθούν οι Λιθουανοί, το όνειρο της οκτάδας τελειώνει. Θα πάω με το κίνητρο, την έδρα και την ποιότητα τους.

2/3 21:45, Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν Μονάχου

Το τελευταίο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά σήμερα είναι αυτό στην Σερβία, ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Μπάγερν Μονάχου. Βαθμολογικά, η Μπάγερν έχει κίνητρο. Προέρχεται από νίκη με 72-70 επί της Μπάγερν.

Οι Σέρβοι, έχουν πάρα πολλά προβλήματα αγωνιστικά. Αγωνίζονται εδώ και καιρό με μοναδικό ξένο τον Τζόρνταν Λόιντ. Είναι ανταγωνιστικοί αλλά υστερούν σε ποιότητα. Ο Αντρέα Τρινκιέρι, ξέρει ότι έχει χρυσή ευκαιρία να φτάσει σε άλλη μία νίκη και θεωρώ ότι μπορεί να τα καταφέρει. Η νίκη της Μπάγερν με τουλάχιστον 4 πόντους μου αρκεί και έχει όλα τα φόντα να επιβεβαιωθεί.

 

*Το αυξημένο ποντάρισμα σήμερα, οφείλεται στο εύρος των αγώνων. Σήμερα η Ευρωλίγκα έχει 7 παιχνίδια, ενώ αύριο μόλις 2. Αύριο, το ποντάρισμα θα είναι πολύ πολύ μικρότερο.

Το παιχνίδι μου

2/3 21:00, Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα 2 -4,5, over 77,5 Μπαρτσελόνα και over 148,5 2.00 με 30 μονάδες (Bet365)

2/3 21:00, Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα 2 -8,5 1,90 με 30 μονάδες (Stoiximan.gr)

Τριάδα (Stoiximan.gr)

2/3 20:00, Ζαλγκίρις – Βιλερμπάν 1 -2,5 1,83

2/3 21:45, Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν 2-3,5 1,70

2/3 19:30, Εφές Αναντολού – Βαλένθια 2 +9,5 1,72

Στην τριάδα απόδοσης 5,35 20 μονάδες και το καθένα μόνο του από 40 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης