novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με τον αστερισμό του Χεζόνια και ειδικά στοιχήματα στην Ευρωλίγκα

Με τον αστερισμό του Χεζόνια και ειδικά στοιχήματα στην Ευρωλίγκα

Καλημέρα φίλοι μου. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, αφού επιβεβαιώθηκαν 3/3 επιλογές μας σχετικά εύκολα. Η Μπασκόνια, βρήκε αντίσταση από τον Ολυμπιακό μόνο για ένα δεκάλεπτο και στην συνέχεια παίζοντας το παιχνίδι της πήρε μία εύκολη νίκη. Έτσι επαληθεύτηκε και ο 1 -3,5 αλλά και το combo μας.

Στο άλλο παιχνίδι της χθεσινής ημέρας, η Φενέρμπαχτσε αντέδρασε από την ήττα από την Εφές και πήρε μεγάλο διπλό από την έδρα της Μιλάνο με 100-92. Οι Τούρκοι, όχι μόνο κράτησαν το χάντικαπ αλλά έφτασαν και στην επικράτηση, η οποία θα τους βοηθήσει πολύ για την οκτάδα.

Προγνωστικά αγώνων Ευρωλίγκας: Ημέρα ντέρμπι με δύσκολα σημεία.

4/3 21:30, Μπάγερν – Παναθηναϊκός

Ο ανταγωνιστικός Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Μπάγερν στην Γερμανία για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» γι’ ακόμα μία φορά δεν θα έχουν στην σύνθεση τους, τους Παπαπέτρου και Νέντοβιτς.

Οι Βαυαροί έχουν το κίνητρο αφού ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει την οκτάδα. Είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Παναθηναϊκό που ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από τον Κορωνοϊό. Δεν δείχνει να έχει καλή φυσική κατάσταση.

Εγώ θα πάω όμως με τον αστερισμό του Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης στο ντεμπούτο του, σημείωσε 21 πόντους κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Είναι έτοιμος να ηγηθεί των «πρασίνων». Το over του σήμερα, είναι στους 14,5 πόντους. Ο Κάτας εμπιστεύεται τον Κροάτη και τον χρησιμοποιεί αρκετή ώρα στο παρκέ. Έχει όλα τα φόντα να επιβεβαιώσει την επιλογή μας.

Τέλος, θα κλείσω με ένα combo. Νίκη της Μπάγερν με τουλάχιστον 2 πόντους, over 73,5 πόντοι στον αγώνα για την Μπάγερν και over 70,5 πόντοι του Παναθηναϊκού. Αυτό μας βγάζει 2,15 και μπορεί να επαληθευτεί.

4/3 19:00, Ζενίτ – Ρεάλ Μαδρίτης

Με μία σπουδαία συνάντηση ξεκινά η 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, με την Ζενίτ να υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ρωσία.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας νίκη κόντρα στην Άλμπα, ενώ οι Μαδριλένοι από κάζο κόντρα στην Χίμκι.

Το ματς αυτό, είναι πολύ δύσκολο για προγνωστικά. Με τις τόσες απουσίες των φιλοξενουμένων αλλά και την μεγάλη απουσία του Γκουντάιτις, η πλάστιγγα δεν ξέρεις που θα γύρει. Γι’ αυτό το λόγο έχω επιλέξει ένα ειδικό στοίχημα παίκτη. Ο λόγος για τον Γκάμπι Ντεκ, το οποίο χρησιμοποιεί αρκετή ώρα ο Λάσο στο παρκέ και στο «3» και στο «4». Με την Χίμκι έπαιξε πάνω από 32 λεπτά, σκοράροντας αρκετά.

Θεωρώ πως ο Λάσο, κόντρα στην σκληρή Ζενίτ θα έχει την ίδια αντιμετώπιση και θα έχει τον Αργεντίνο αρκετή ώρα στο παρκέ. Το over 9,5 στο 1,80 είναι μία επιλογή που μου αρέσει αρκετά.

4/3 21:05, Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βαλένθια

Άλλο ένα μεγάλο ματς στο Ισραήλ με την Μακάμπι να φιλοξενεί την Βαλένθια. Πρακτικά και οι δύο ομάδες δεν έχουν καμία ελπίδα για την οκτάδα και δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι.

Η Βαλένθια αν και πάλεψε ηττήθηκε εύκολα από την Εφές, ενώ η Μακάμπι πήγε να κάνει μία σπουδαία ανατροπή κόντρα στην ΤΣΣΚΑ αλλά έμεινε από δυνάμεις.

Ούτε σε αυτό το παιχνίδι μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα. Έχω καταλήξει στο over 9,5 συνολικά εύστοχα τρίποντα των «νυχτερίδων». Οι Ισπανοί, παίζουν πολύ με το τρίποντο και είναι από τις καλύτερες ομάδες του θεσμού. Είναι μία αρκετά καλή επιλογή που μπορεί να επαληθευτεί.

 

Το παιχνίδι μου

4/3 21:30, Μπάγερν – Παναθηναϊκός Μπάγερν -1,5, Μπάγερν over 73,5 και Παναθηναϊκός over 70,5 2,15 με 30 μονάδες (Bet365)

Τριάδα (Stoiximan.gr)

4/3 21:30, Μπάγερν – Παναθηναϊκός Χεζόνια over 14,5 1,80

4/3 19:00, Ζενίτ – Ρεάλ Μαδρίτης Ντεκ over 9,5 1,80

4/3 21:05, Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βαλένθια Βαλένθια over 9,5 εύστοχα τρίποντα 1,80

Στην τριάδα απόδοσης 5,82 15 μονάδες και το καθένα μόνο του με 30 μονάδες

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης