novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Βάση μας, η ευστοχία από την περίμετρο!

Βάση μας, η ευστοχία από την περίμετρο!

Καλημέρα φίλοι μου. Με ιδανικό τρόπο έκλεισε η προηγούμενη εβδομάδα, αφού την Κυριακή πέρασαν 4/6 επιλογές που προτείναμε. Είχαμε κέρδος, μιας και πέρασε ατόφια μία δυάδα μας, ενώ και στις άλλες δύο είχαμε από μία επιτυχία.

Το απόλυτο κάναμε στο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Τσμόκι, αφού η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη «ξέσπασε» επαληθεύοντας έτσι και το χάντικαπ με 28 πόντους, αλλά και το combo μας.

½ είχαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και το παιχνίδι του Ιωνικού με το Λαύριο. Η πρότασή μας για ήττα του Ιωνικού μέχρι 5 πόντους επαληθεύτηκε εύκολα, αφού οι γηπεδούχοι ήταν πάντα πολύ κοντά στο ματς, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 89-88. Αντιθέτως, παρά τα 10 εύστοχα τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο οι ομάδες «κόλλησαν» και σημείωσαν μόλις 6 τρίποντα (όλα ο Ιωνικός!).

Τέλος, στο τρίτο παιχνίδι που προτείναμε είχαμε και εδώ ½ επιλογές με την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Τουρκ Τέλεκομ. Εδώ, το over επαληθεύτηκε εύκολα, ενώ χάσαμε το combo αφού η Τέλεκομ έμεινε πιο χαμηλά (στο σκοράρισμα) από τα αναμενόμενα.

Προγνωστικά αγώνων BCL: Αξία στην έδρα και στην περιφέρεια!

9/3 19:00, Ρίγα – Ιγκοκέα

Παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των «16» του Basketball Champions League με την Ρίγα να φιλοξενεί την Ικογκέα. Οι δύο ομάδες, βρίσκονται στον όμιλο J, που εκεί υπάρχουν δύο ξεκάθαρα φαβορί. Μπούργος και Τενερίφη. Αυτό σημαίνει, ότι όποια ομάδα από τις αποψινές αντιπάλους καταφέρει να πάρει την νίκη θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση.

Από τις δύο ομάδες, έχω δει αρκετά παιχνίδια. Κυρίως όμως των γηπεδούχων, που ήταν αντίπαλος του Περιστερίου στην πρώτη φάση του θεσμού.

Η Ρίγα, μπορεί να είναι ανταγωνιστική, μόνο αν πάει το παιχνίδι στον δικό της γρήγορο ρυθμό. Αν το καταφέρει, πιθανότατα να φτάσει και στην νίκη.

Γι’ αυτό το παιχνίδι έχω κρατήσει ένα combo, κοντά στον διπλασιασμό. Over 144,5 πόντους, over 72,5 Ρίγα και χάντικαπ + 9,5 για την Ρίγα. Αυτό μας βγάζει 1,90 και θα είναι η επιλογή μου.

9/3 19:30, Μπούργος – Τενερίφη

Ισπανικός εμφύλιος για την δεύτερη αγωνιστική στην φάση των «16» του BCL με την πρωταθλήτρια του θεσμού Μπούργος να αντιμετωπίζει μία πρώην πρωταθλήτρια, την Τενερίφη.

Αποδεδειγμένα, πρόκειται για τις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου, που (λογικά)θα προκριθούν στην φάση των «8». Ή τουλάχιστον έχουν όλα τα φόντα να προκριθούν αφού αποτελούν δύο από τις καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Στην Ισπανία και οι δύο κάνουν φανταστική χρονιά. Θυμίζουμε, πως στο Copa Del Rey, η Τενερίφη είχε επικρατήσει σχετικά άνετα της Μπούργος.

Και σε αυτό το παιχνίδι, έχω επιλέξει ένα combo. Τενερίφη + 9,5 πόντους, Τενερίφη over 74,5 και over 157,5 στο 1,80.

Θεωρώ πως το σημερινό παιχνίδι θα θυμίζει αρκετά τα προηγούμενα με υψηλό σκορ και ντέρμπι μέχρι το τέλος. Θεωρώ safe, αυτό το combo που έχει πιθανότητες να επαληθευτεί. Η Τενερίφη μου εμπνέει εμπιστοσύνη και σε τιμές αουτσάιντερ θα την στηρίξω.

Τέλος θα επιλέξω ένα παιχνίδι με τα τρίποντα. Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν κατά ριπάς από την περίμετρο. Η Τενερίφη, έχει πιο πολλούς σκόρερ, μιας και από το 1-4 σουτάρουν όλοι. Το over  21,5 στο 1,80 μου αρέσει. Αρκετά. Όπως και το over 10,5 εύστοχα τρίποντα των φιλοξενούμενων στο 1,87, για τους λόγους που προανέφερα. Τέλος, θεωρώ ευκαιρία να σημειώσει η Τενερίφη περισσότερα τρίποντα από την Μπούργος στο 1,95.

Το παιχνίδι μου

9/3 19:00, Ρίγα – Ιγκοκέα 1 + 9,5, over 144,5 και over 72,5 Ρίγα 1,90 με 30 μονάδες (Bet365)

9/3 19:30, Μπούργος – Τενερίφη 2 +7,5, Τενερίφη over 74,5 και over 157,5 1,80 με 30 μονάδες (Bet365)

9/3 19:30, Μπούργος – Τενερίφη Περισσότερα τρίποντα εύστοχα Τενερίφη 1,95 με 27,5 μονάδες (Stoiximan.gr)

9/3 19:30, Μπούργος – Τενερίφη 2 2,30  25 μονάδες (Stoiximan.gr)

9/3 19:30, Μπούργος – Τενερίφη Τενερίφη over 10,5 εύστοχα τρίποντα στο 1,87 με 27,5 μονάδες (Stoiximan.gr)

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης