stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Κίνητρο στο ΣΕΦ, transition στην Βιτόρια

Κίνητρο στο ΣΕΦ, transition στην Βιτόρια

Καλημέρα φίλοι μου. 2/4 επιλογές χθες στην Ευρωλίγκα και το πρόσημο λίγο αρνητικό. Συγκεκριμένα, κάναμε το απόλυτο στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα, ενώ αντίθετα μας παρέσυρε στο διάβα της η κακή το τελευταίο μήνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ηττήθηκε εντός έδρας 84-76 και έχασε πολύτιμο έδαφος για την κατάκτηση των πρώτων δύο θέσεων της κανονικής διάρκειας. Πλέον, η Ολύμπια Μιλάνο, πήρε και την διαφορά και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Μεσίνα, πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες χρονιές της, δείχνοντας πως η αφέλεια που είχε στο παιχνίδι της, έχει περάσει στο παρελθόν.

Στο άλλο ματς, τέταρτη σερί νίκη πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα, επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Καταλανοί κέρδισαν με 81-76 και απέδειξαν γι’ ακόμα μία φορά πως είναι η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης. Κορυφαίος ξανά ο Μίροτιτς, ενώ την παράσταση έκλεψε και ο Πιέρ Οριόλα, με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Τέλος, ένα παιχνίδι που δεν ασχοληθήκαμε στοιχηματικά, αλλά ίσως αξίζει ένα σχόλιο για κάποιους, είναι το Παναθηναϊκός – Μακάμπι. Οι «πράσινοι» έχουν ανεβάσει πάρα πολύ την απόδοσή τους με τον Όντεντ Κάτας. Η έλευση του Χεζόνια έχει ανεβάσει το επίπεδο και θεωρώ πως αν η ίδια ομάδα είχε έναν πολύ καλό πλεί μέικερ θα μπορούσε του χρόνου να χτυπήσει τα playoff. Μένει να δούμε, πως θα πάνε οι ανανεώσεις μετά το τέλος της χρονιάς.

Προγνωστικά αγώνων Ευρωλίγκας: Κίνητρο οι Ρώσοι για την οκτάδα

12/3 21:00, Ολυμπιακός – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης

Σπουδαίο παιχνίδι για την αποψινή μέρα της Ευρωλίγκας, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί την Ζενίτ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Από την άλλη, η Ζενίτ «καίγεται» για την νίκη. Βρίσκεται στην 8η θέση, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο (αυτό με τον Παναθηναϊκό). Ωστόσο σε περίπτωση ήττας, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα μπλέξει επικίνδυνα, μιας και καραδοκούν οι Ζαλγκίρις, Μπασκόνια και Βαλένθια.

Η Ζενίτ, είναι πολλή σκληρή κυρίως στην άμυνα. Παίζει μυαλωμένα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Θεωρώ πως είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό και το κίνητρο της είναι μεγάλο.

Το διπλό στο 1,80 αλλά και το διπλό με τουλάχιστον 3 πόντους στο 1,95 θα είναι στις επιλογές μου και θεωρώ πως υπάρχουν όλα τα φόντα για να επιβεβαιωθούν.

12/3 20:00, Μπασκόνια – Μπάγερν Μονάχου

Η ανεβασμένη Μπασκόνια, φιλοξενεί στην Βιτόρια την Μπάγερν Μονάχου, με τις δύο ομάδες να έχουν αντίθετους βίους στην διοργάνωση. Η Μπασκόνια, παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την οκτάδα, αφού βρίσκεται 2 νίκες πίσω από την Ζενίτ. Από την άλλη, οι Γερμανοί βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 18-10 και με νίκη σήμερα «καπαρώνουν» την οκτάδα.

Το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι, με τον άσο του 1,40 να μην με καλύπτει. Από την άλλη, δεν μπορώ να υποστηρίξω την Μπάγερν καθώς όλη την χρονιά δεν μου βγάζει μία σταθερότητα και αν μπει στο ρυθμό των γηπεδούχων, θα έχει πρόβλημα.

Σε αυτό το ματς, έχω κρατήσει δύο επιλογές. Το συνολικό over, στους 152,5 πόντους στο 1,77 και το over 15,5 συνολικά εύστοχα τρίποντα στο 1,75. Από την μία θεωρώ πως ο ρυθμός θα είναι πάρα πολύ γρήγορος και οι δύο ομάδες μπορούν να είναι εύστοχες από την περίμετρο, μιας και θα βρουν ελεύθερα σουτ.

Το παιχνίδι μου

Δυάδα (Stoiximan.gr)

12/3 21:00, Ολυμπιακός – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης 2 1,80

12/3 20:00, Μπασκόνια – Μπάγερν Μονάχου over 152,5 1,77

Στην δυάδα απόδοσης 3,1 15 μονάδες και το καθένα μόνο του από 32,5 μονάδες

Δυάδα (Stoiximan.gr)

12/3 21:00, Ολυμπιακός – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης 2 -2,5 1,95

12/3 20:00, Μπασκόνια – Μπάγερν Μονάχου over 15,5 συνολικά εύστοχα τρίποντα 1,75

Στην δυάδα απόδοσης 3,4 10 μονάδες και το καθένα μόνο του από 22,5 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης