stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Κούλουμα παρέα με Πορτογαλικό over

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Αρσεναλ κέρδισε την Τότεναμ με ανατροπή και κυριαρχική εμφάνιση (2-1) στο ντέρμπι του Λονδίνου. Ο Λαμέλα πέτυχε ένα από τα πιο όμορφα τέρματα της χρονιάς για την Τότεναμ στο 33′. Ο Αργεντινός σκαρφίστηκε μία… ραμπόνα, έχοντας εισέλθει λίγα λεπτά νωρίτερα στον αγώνα στην θέση του τραυματία Σον.

Οι «Κανονιέρηδες» έχουν συγκεντρώσει ήδη 10 πόντους κόντρα στο Big-6, έναν περισσότερο από ότι κατόρθωσαν πέρυσι όλη την σεζόν.

O Κριστιάνο Ρονάλντο χρειάστηκε 32΄ απέναντι στην άμυνα της Κάλιαρι για να πετύχει το δεύτερο πιο γρήγορο χατ-τρικ στην καριέρα του. Το γρηγορότερο ήταν κόντρα στην Εσπανιόλ το 2015, εκεί όπου χρειάστηκε μόλις 20′.

Με το δεξί ξεκίνησε την θητεία του στην Μαρσέιγ ο Χόρχε Σαμπαόλι καθώς έγινε ο πρώτος προπονητής μετά το 2012 και τον Elie Baup που κερδίζει τους δύο πρώτους αγώνες της στην Lique 1.

Η Λιλ παρέμεινε αήττητη για 11η αγωνιστική και συνεχίζει να προελαύνει στην βαθμολογία έχοντας ως όπλο την εξαιρετική αμυντική της λειτουργία. Πιο συγκεκριμένα, έχει δεχτεί μόλις 17 γκολ σε 29 αγωνιστικές.

Οσον αφορά το πρόγραμμα της ημέρας ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Γουλβς με την Λίβερπουλ, ενώ την ίδια ώρα (22.00) η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ουέσκα.

Στην Ελληνική SuperLeague ολοκληρώθηκε εχθές η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν πλέι οφ και πλέι αουτ, κάτι που συμβαίνει εδώ και τρεις εβδομάδες στην Κύπρο.

Η επιλογή της Ημέρας

Η επιλογή της ημέρας έρχεται από την δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας και την αναμέτρηση ανάμεσα στην Αρούκα και την Πεναφιέλ.

Η Πεναφιέλ πέρασε μία δύσκολη περίοδο προ εβδομάδων με την εμφάνιση αρκετών κρουσμάτων covid κάτι που την έβγαλε εκτός αγωνιστικού ρυθμού. Πλέον, όμως οι αγώνες που «χρωστάει» έρχονται ο ένας πίσω από τον άλλον, κάτι που φαίνεται να την βοηθά αρκετά καθώς στα τρία τελευταία της παιχνίδια πέτυχε δύο νίκες.

Δεν έχει ιδιαίτερες βλέψεις για την φετινή σεζόν, με μοναδικό της στόχο να αποτελεί το όσο το δυνατό καλύτερο πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτό την βοηθά να παίζει πιο ελεύθερα με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 3η θέση των ομάδων της κατηγορίας με τον υψηλότερο μέσο όρο τερμάτων ανά παιχνίδι (2.64/αγώνα). Μάλιστα, έχει καταγράψει 8 over στα 11 εκτός έδρας φετινά της παιχνίδια.

Η Αρούκα σίγουρα δεν φημίζεται για την επιθετικότητά της, εντούτοις στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται να έχει βρει ρυθμό στην επίθεση και να σκοράρει με καλή συχνότητα (7 γκολ στα 3 πιο πρόσφατα). Ερχεται από ένα σερί τριών over και θα αναζητήσει το τρίποντο για να μειώσει την απόσταση από την 3η θέση μετά την ήττα της Ακαδέμικα.

Συνοψίζοντας, θεωρούμε ιδανική την συγκυρία για μία αναμέτρηση με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και επιλέγουμε το over στο 2.30.

Τo Betmarket σας εύχεται καλή Σαρακοστή!

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
18:00Αρούκα - Πεναφιέλ[email protected]1 μονάδες
Κάβα4.34ROI101.61

 

 

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας!
Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας!ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης