novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ενθουσιασμός για το διεθνές ντεμπούτο

Ενθουσιασμός για το διεθνές ντεμπούτο

Ολοκληρώνεται απόψε η δεύτερη προκριματική φάση του Λιμπερταδόρες, ενώ θα έχουμε και τη διεξαγωγή των έξι τελευταίων αναμετρήσεων αυτής της εβδομάδας για το Σουνταμερικάνα, με τις δύο διοργανώσεις να πλησιάζουν προς τη φάση των ομίλων.

Στο live στο ενδιαφέρον για τη ρεβάνς του Μεντεγίν

Τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε η Νασιονάλ μετά από την εκτός έδρας νίκη της με 2-0 την περασμένη Πέμπτη στην Παραγουάη, οι Κολομβιανοί ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν άφησαν περιθώριο στην απογοητευτική Γκουαρανί και το τελικό 2-0 τους φέρνει πολύ κοντά στο να βρεθούν στην επόμενη φάση.

Πάντως, κρίνοντας βάσει του 1.60 του άσου, δεν προκύπτει λόγος ενασχόλησης με σημείο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς δεν υπάρχει πίεση στην πλευρά της Νασιονάλ για να ψάξει τη νίκη, ενώ η Γκουαρανί ενδέχεται να βγάλει αντίδραση μετά από την κακή εικόνα που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό.

Μία σκέψη θα μπορούσε να αποτελέσει το Over 2.5 σε τιμές αουτσάιντερ στο 2.20, καθώς δεδομένα οι Παραγουανοί θα υποχρεωθούν να πάρουν ρίσκα, αλλά θα προτιμήσω να διαχειριστώ ενδεχόμενο ποντάρισμα για γκολ στο συγκεκριμένο ματς στο live, κρίνοντας βάσει της εξέλιξης του αγώνα.

Με φόρα από το πρωτάθλημα

Από τα αποψινά ματς του Σουνταμερικάνα, θα σημειώσω ότι η Εκιδάδ έχει ένα προβάδισμα νίκης κόντρα στην Πάστο στην αναμέτρηση μεταξύ ομάδων της Κολομβίας, με το 2.10 του άσου να κινείται σε λογικά πλαίσια, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η αποστολή της Πάστο πέρασε μία έντονη περιπέτεια, καθώς το λεωφορείο που τη μετέφερε στο τοπικό αεροδρόμιο έπεσε σε κατολίσθηση και καθυστέρησε η άφιξή της στην Μπογκοτά.

Δύσκολη η εκτίμηση για την αναμέτρηση των πρωτοεμφανιζόμενων σε διεθνές επίπεδο Μετροπολιτάνος και Ακαδέμια Πουέρτο Καμπέγιο, η Παλεστίνο είναι πιο ποιοτική από την Κομπρεσάλ, αλλά οφείλει να διαχειριστεί την καταπόνηση από το υψόμετρο, σε χαμηλές τιμές προσφέρεται ο πιθανός άσος της Άουκας κόντρα στην Γκουαγιακίλ, ενώ σωστά ισορροπημένο φαίνεται το σετ στη μονομαχία της Κάρλος Μανούτσι με τη Μελγάρ.

Βασική μου επιλογή από το αποψινό πρόγραμμα η νίκη της εξαιρετικά φορμαρισμένης Γκουαϊρένια κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ, σε μία κόντρα ομάδων της Παραγουάης, που θα διεξαχθεί στο ουδέτερο «Ντεφενσόρες ντελ Τσάκο».

Με φόρα από την εκπληκτική της πορεία στο εγχώριο πρωτάθλημα η Γκουαϊρένια, που είναι ισόβαθμη της Λιμπερτάδ στην κορυφή της βαθμολογίας αυτή τη στιγμή, ενώ προέρχεται από την εμφατική εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Γκουαρανί την περασμένη Κυριακή.

Η Ρίβερ Πλέιτ βρίσκεται σε μεταβατική φάση μετά από την αλλαγή προπονητή, παρουσιάζει σημαντικό πρόβλημα στο σκοράρισμα, απέτυχε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στα τρία τελευταία ματς της και αναζητεί τον προσανατολισμό της.

Θα ποντάρω στον ενθουσιασμό της Γκουαϊρένια για το διεθνές της ντεμπούτο, περιμένω από το σύνολο του τεχνικού Ντουάρτε να μεταφέρει τη δυναμική που έχει δείξει στο πρωτάθλημα, η Ρίβερ Πλέιτ είναι στα μέτρα της και θα κρατήσω τον άσο στο 2.30.

Το παιχνίδι μου

 

Μονό (Novibet)

19/03 00:15   Γκουαϊρένια – Ρίβερ Πλέιτ 1 (2.30)

Μονό σε απόδοση 2.30 με 25 μονάδες

 

 

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+34.302034.302.10101.71%

Ο άνθρωπος της… νύχτας! Στη στήλη του, πέρα από σημεία, μπορείτε να μυηθείτε στη μαγεία του ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής, με μακροσκελέστατες αναλύσεις και… πικάντικες λεπτομέρειες.

Share Διαβαστε επισης