novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με επιλογές από Basket League και Eurocup

Με επιλογές από Basket League και Eurocup

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Ανάμεικτα συναισθήματα μας άφησε η χθεσινή μέρα, αφού στην αναμέτρηση του Ιωνικού με την Λάρισα πιάσαμε 2/4 επιλογές, αλλά εύκολα μπορούσε να γίνει το απόλυτο, έτσι όπως πήγε το παιχνίδι.

Το over, επαληθεύτηκε στο τέλος, ωστόσο υπήρχε η ροπή από το ξεκίνημα του ματς και του πρώτου ημιχρόνου μιας αφού οι δύο ομάδες είχαν μπει ζεστές. Τα τρίποντα επίσης επαληθεύτηκαν εύκολα, αφού υπήρχε επιθετική ραψωδία. Τα έβαζαν όλοι, από παντού.

Τα δύο σημεία που χάθηκαν ήταν τα ειδικά παικτών. Ο Κεν Μπράουν σταμάτησε στους 11 και για μόλις δύο πόντους δεν επαλήθευσε το line του. Τα 3 φάουλ που είχε στο πρώτο δεκάλεπτο, μας στοίχισαν αρκετά πολύ σε αυτή την περίπτωση. Επιπλέον, και ο Χάλογουελ σταμάτησε στους 7, κάνοντας όμως μία καινούρια πληθωρική εμφάνιση.

Προγνωστικά αγώνων Ελλάδας: Έχει την ποιότητα ο Παναθηναϊκός

22/3 15:00, Περιστέρι – Παναθηναϊκός

Με ντέρμπι κλείνει η αγωνιστική της Basket League, αφού το Περιστέρι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Κλειστό Γυμναστήριο Ανδρέας Παπανδρέου». Οι Περιστεριώτες, βρίσκονται στην 4η θέση με ρεκόρ 9-8, ενώ οι «πράσινοι» στην πρώτη με ρεκόρ 13-2.

Για τον Παναθηναϊκό, δεν θ’ αγωνιστεί ο Μπρέι ενώ ακόμα στα «πιτς» είναι ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Το Περιστέρι, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής. Μεσοβδόμαδα, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχω κρατήσει ένα combo, αρκετά πιθανό. Νίκη του Παναθηναϊκού με τουλάχιστον 6 πόντους, over του Παναθηναϊκού στους 72,5 πόντους και over του Περιστερίου στους 69 πόντους. Περιμένω η ομάδα του Οντέντ Κάτας να πατήσει… «γκάζι» από νωρίς και το σκορ να ανοίξει. Οι «πράσινοι» είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και περιμένω να το αποδείξουν στο παρκέ. To 2,25 είναι εξαιρετικό. Για πιο safe, θα ποντάρω και σε ένα πιο χαμηλό combo με νίκη του ΠΑΟ για 4 πόντους και over του Περιστερίου στους 66,5 πόντους στο 1,80.

Προγνωστικά αγώνων Γιούροκαπ: Εμφύλιος στην… Ευρώπη

22/3 18:00, Ούνικς Καζάν – Λοκομοτίβ Κούμπαν

H προημιτελική φάση του  Eurocup ξεκινά με «ρωσικό» εμφύλιο, αφού η Ούνικς Καζάν υποδέχεται την Λοκομοτίβ Κούμπαν. Παιχνίδι αρκετά δυνατό, αφού αμφότερες οι ομάδες παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ και διαθέτουν πολύ ποιοτικούς παίκτες. Είναι επιπέδου Ευρωλίγκας και είναι πολύ πιθανό μία από τις δύο να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής.

Στην Ούνικς Καζάν προπονητής είναι ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος έχει βάλει για τα καλά την φιλοσοφία του στην ομάδα. Η Κούμπαν από την άλλη, παίζει πιο ελεύθερο και γρήγορο μπάσκετ και είναι καλή και επικίνδυνη. Η Λόκο, μετρά δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα στην Ούνικς Καζάν. 

Σε αυτό το παιχνίδι, έχω κρατήσει ένα combo αρκετά πιθανό. Να μην ηττηθεί η Λόκο με πάνω από 10 πόντους και over 151,5 στο ματς. Αυτό μας βγάζει απόδοση 1,83. Το ματς θεωρώ πως θα είναι αρκετά κλειστό και θα κριθεί στον πόντο.

Το παιχνίδι μου

22/3 15:00, Περιστέρι – Παναθηναϊκός Over 72,5 Παναθηναϊκός, over 68,5 Περιστέρι και Παναθηναϊκός – 5,5 πόντους 2,25 με 25 μονάδες (Bet365)

22/3 15:00, Περιστέρι – Παναθηναϊκός 2 -3,5 και Περιστέρι over 66,5 1,80 με 45 μονάδες (Bet365)

22/3 18:00, Ούνικς Καζάν – Λοκομοτίβ Κούμπαν 2 + 10,5 και over 151,5 1,83 με 40 μονάδες (Bet365)

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης