novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Combo, τρίποντα, φάουλ και χάντικαπ έχει ο μπαξές

Combo, τρίποντα, φάουλ και χάντικαπ έχει ο μπαξές

Καλημέρα φίλοι μου! Ελπίζω να είστε όλοι υγιείς! Σήμερα ξεκινά το καλύτερο γεύμα για την φετινή Ευρωλίγκα. Αυτό τον playoffs! Με πάρα πολύ δυνατές μονομαχίες που βέβαια μπορούν να κρύψουν και εκπλήξεις.

Το αποψινό μενού, έχει δύο παιχνίδια. Στην Τουρκία, η Εφές Αναντολού φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στην Ιταλία η Ολύμπια Μιλάνο την Μπάγερν Μονάχου. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά!

Προγνωστικά αγώνων Ευρωλίγκας: Σπουδαίες αναμετρήσεις που κρύβουν… «παγίδες»!

20/4 20:00, Εφές Αναντολού – Ρεάλ Μαδρίτης

Το ματς της ημέρας διεξάγεται στην Τουρκία, με την πολύ φορμαρισμένη Εφές να φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια κάνοντας εκπληκτικό ντεμαράζ στον δεύτερο γύρο. Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης «έχασε» τον Γκάμπι Ντεκ, ο οποίος μετακόμισε στην Οκλαχόμα παίζοντας πλέον στο NBA!

Με βάση αυτά που προαναφέραμε, η Εφές είναι το μεγάλο φαβορί. Αυτό ανταποκρίνεται ξεκάθαρα και στις αποδόσεις, με την νίκη των Τούρκων να… πληρώνει 1,28. Προφανώς και δεν με καλύπτει. Ούτε θα πάω στο χάντικαπ, ειδικά στους 9 πόντους. Οι διαφορές δεν παίζουν κανέναν ρόλο, οπότε μιας και υπάρχει και παιχνίδι μεθαύριο δεν θα πιεστούν οι καταστάσεις.

Να θυμίσουμε, ότι οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στην Μαδρίτη, στα τέλη Μάρτη, εκεί όπου η Εφές είχε κάνει πάρτι παίρνοντας το διπλό με 108-83!

Η πρώτη μου επιλογή, θα είναι η νίκη της Εφές μαζί με το over 162,5 πόντους στο 2,40. Καλή επιλογή, αφού αμφότερες πάνε τα παιχνίδια τους σε υψηλό τέμπο. Η Εφές στην Τουρκία παίζει πολύ επιθετικά με την Ρεάλ να μπορεί να ακολουθήσει. Αν όχι για να πάρει την νίκη (πράγμα δύσκολο) αλλά για να μας βγάλει την πρόταση.

Η δεύτερη επιλογή μου, θα είναι το over 10,5 συνολικά εύστοχα τρίποντα για την Εφές. Βλέποντας τα περισσότερα παιχνίδια της, οι καλοί της σουτέρ εκτελούν τρομερά από την περίμετρο και μπορούν στην μέρα τους να κάνουν ζημιά μεγάλη. Θεωρώ, πως σήμερα θα βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αφού στα μεγάλα ραντεβού δίνουν συνήθως το παρών.

Ακόμα, μια ειδική επιλογή που «άνοιξε» ελέω playoffs, είναι το over 37,5 συνολικά φάουλ στον αγώνα. Θεωρώ πως σε κάθε περίοδο θα συμπληρώνονται τα ομαδικά φάουλ, εκατέρωθεν. Τα playoffs, φημίζονται για την σκληράδα τους, παρά την ενδεδειγμένη ποιότητα που υπάρχει. Την συγκεκριμένη την θεωρώ εξαιρετική επιλογή.

H τελευταία μου επιλογή, έχει να κάνει με ένα combo. Νίκη της Εφές με τουλάχιστον 4 πόντους αλλά και over 153,5 στο 1,95. Eίναι πιο ασφαλές σημείο και έχει όλα τα φόντα να επιβεβαιωθεί.

20/4 21:45, Ολύμπια Μιλάνο – Μπάγερν Μονάχου

Το παιχνίδι που πρακτικά… επιτρέπει την έκπληξη αφού πρόκειται για το πιο αμφίρροπο παιχνίδι των playoffs μιας και τερμάτισαν στις θέσεις 4 και 5. Η Ολύμπια Μιλάνο, βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Το ίδιο όμως και η Μπάγερν, που έκλεισε την κανονική διάρκεια με μεγάλο διπλό στην έδρα της Μπαρτσελόνα.

Οι Γερμανοί, πανηγύρισαν για πρώτη φορά την είσοδο τους στην οκτάδα. Γι’ αυτούς, τα παιχνίδι με την Μιλάνο θα είναι γιορτή. Χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι πηγαίνουν στην Ιταλία για τουρισμό. Κατά την άποψη μου, το έγραψα και χθες, η Μπάγερν έχει τις πιθανότητες της και θα την ζορίσει την Μιλάνο.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχω κρατήσει τα εξής. Αρχικά, να γίνουν αρκετά φάουλ. Αμφότερες παίζουν δυνατές άμυνες, στα όρια. Ειδικά η Μπάγερν του Τρινκιέρι. Αναμένω να σφυριχτούν οι περισσότερες επαφές. Το over 39,5 στο 1,87 είναι μια επιλογή που μου αρέσει.

Ακόμα έχω δημιουργήσει ένα combo. Να μην ηττηθεί η Μπάγερν με πάνω από 11 πόντους και να σημειωθούν πάνω από 146 στο παιχνίδι. Αυτό μας βγάζει 1,90. Αρκετά καλή επιλογή.

Τέλος, έχω κρατήσει ένα ειδικό παίκτη. Ο Σίλντς βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση. Κόντρα στην Βίρτους ήταν απολαυστικός με 35 πόντους! Σήμερα το line του είναι στους 11,5. Θεωρώ ότι μπορεί να το ξεπεράσει. Είναι μετρημένος, αλλά ταυτόχρονα αρκετά εύστοχος. Μένει να δούμε αν θα επαληθεύσει την επιλογή μας.

Το παιχνίδι μου

20/4 20:00, Εφές Αναντολού – Ρεάλ Μαδρίτης 1 και over 162,5 2.40 με 15 μονάδες (Stoiximan.gr)

Δυάδα (Stoiximan.gr)

20/4 20:00, Εφές Αναντολού – Ρεάλ Μαδρίτης Εφές over 10,5 εύστοχα τρίποντα 2.00

20/4 21:45, Ολύμπια Μιλάνο – Μπάγερν Μονάχου Σίλντς over 11,5 1,75

Στην δυάδα απόδοσης 3,5 10 μονάδες και το καθένα μόνο του από 15 μονάδες

Δυάδα (Stoiximan.gr)

20/4 20:00, Εφές Αναντολού – Ρεάλ Μαδρίτης over 37,5 συνολικά φάουλ 1,87

20/4 21:45, Ολύμπια Μιλάνο – Μπάγερν Μονάχου over 39,5 συνολικά φάουλ 1,87

Στην δυάδα απόδοσης 3,49 15 μονάδες και το καθένα μόνο του από 25 μονάδες

Δυάδα (Bet365)

20/4 20:00, Εφές Αναντολού – Ρεάλ Μαδρίτης 1 -3,5 και over 153,5 1,95

20/4 21:45, Ολύμπια Μιλάνο – Μπάγερν 2 +11,5 και over 145,5 1,90

Στην δυάδα απόδοσης 3,70 10 μονάδες και το καθένα μόνο του με 15 μονάδες

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης