novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Μπριζ και δύο φαβορί

Μπριζ και δύο φαβορί

Εξαιρετική η Τρίτη, όχι μόνο για τις τελικές επιλογές, όπου αν εξαιρέσουμε την ισοπαλία στο Μάνσφιλντ – Εξετερ, πέρασαν στο ακέραιο, αλλά για όλη την ανάλυση.

Είναι σημαντικό να διαβάζεται και το κείμενο. Η χημεία στις τελικές επιλογές άλλες φορές θα πετύχει και άλλες όχι, η ανάλυση όμως είναι εκεί για να δώσει τους λόγους της κάθε επιλογής. Ειδικά αυτό που έγινε στην Αγγλία ήταν φοβερό. Στιβενέιτζ, Κρου, Ντάγκεναμ, Σουίντον, Ντονκάστερ και Κέμπριτζ έδωσαν ένα εκπληκτικό έξι στα έξι, με αποδόσεις από 2.80 μέχρι και 6.50! Τα τέσσερα από τα έξι ήταν πάνω από τις 4 μονάδες, τα τρία από αυτά ξεπερνούσαν το 5.50!

Στο παρελθόν αυτά, πάμε στα φρέσκα. Συνοπτικά σήμερα, οι Πέμπτες πάντα είναι δύσκολες μέρες αφού έχει ήδη ξεκινήσει η μελέτη για το σαββατοκύριακο που έρχεται και ο χρόνος είναι περιορισμένος.

Πρώτη επιλογή ο άσος της Μπριζ, με πέντε σερί νίκες θέλει το τρίποντο που θα τους κρατήσει ζωντανούς στο κυνήγι της πρόκρισης. Αδιάφορη η Νάπολι, ταξίδεψε στο Βέλγιο με πολλές αλλαγές.

Την άλλη ομάδα της χώρας, την Αντερλεχτ, θα την κοντράρω. Δίχως αγωνιστικές υποχρεώσεις εδώ και περίπου ένα μήνα, βρίσκει μπροστά της μια φορμαρισμένη Μονακό, με τον άσο να πληρώνει 1.95.

Κλείνω με τον άσο της Ρούμπιν. Πάντα δύσκολες τέτοιες, παγωμένες έδρες, τέτοια εποχή. Περιμένω να τα βρει σκούρα η άπειρη Σιόν, με τον άσο να ξεπερνά τις δύο μονάδες.

Προσωπικά θα ποντάρω σε μονό αποδεκτό την Μπρίζ και σε δυάδα τα δύο φαβορί. Νέα στήλη αύριο κατά τις 4 με πρώτη γεύση από ΣΚ.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Αουτσάιντερ

Γιουρόπα Λίγκ – Πεμ 26/11 22:05 Μπριζ – Νάπολι 1(2.90)

Φαβορί

Γιουρόπα Λίγκ – Πεμ 26/11 20:00 Μονακό – Αντερλεχτ 1(1.95)

Γιουρόπα Λίγκ – Πεμ 26/11 18:00 Ρουμπίν – Σιόν 1(2.30)

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLLWWLWLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2414.71961.303.4189.12%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης