novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Για αρχή…28αδα!

Για αρχή…28αδα!

28ada

Η καθιερωμένη αρχική διαλογή της Παρασκευής, μια πρώτη βόλτα στο κουπόνι για να αξιολογήσουμε πιθανές ευκαιρίες στο τριήμερο που έρχεται.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η Γαλλία είναι σε πρώτο πλάνο στο σημερινό πρόγραμμα, και αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί, η δυάδα που έχει ενδιαφέρον είναι αυτή με τον άσο της Μετς και το over στο Λυών –Μονπελιέ. Ομάδα που θέλει και μπορεί την άνοδο η Μετς, δύσκολα θα γκελάρει ξανά εντός, ειδικά κόντρα στην αδύναμη Μπουργκ, που έχει και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Στο ματς της Ligue 1, η Λυών μπορεί να έρχεται από «σφαλιάρα» στην Ευρώπη, αλλά εντός έδρας βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει. Ανεβασμένη η Μονπελιέ, ένα γκολ μπορεί και η ίδια να το βρει. Και η μεταξύ τους παράδοση «δείχνει» προς το Over.

Σε μεγαλύτερες αποδόσεις, αδυνατώ να καταλάβω γιατί κοντράρεται τόσο η Αντάλιασπορ. Βλέποντας κάποιος ξερά τα αποτελέσματα των ομάδων, ο άσος θα έπρεπε να είναι φαβορί, και όμως βρίσκεται πάνω από το 3. Δεν ξέρω τι παίζει και αν παίζει κάτι στο ματς..

ΑΓΓΛΙΑ

Λίγα πράγματα η Premier League, μια σκέψη θα μπορούσε να είναι η Σάντερλαντ, που πέτυχε σπουδαίο διπλό και πήρε ψυχολογία αλλά η Στόουκ έρχεται από δυνατές εκτός έδρας εμφανίσεις. Μια δεύτερη η κόντρα της Σίτυ, που παρότι δεν τα κατάφερε με Λίβερπουλ και Γιουβέντους προσφέρεται και πάλι σε αποδόσεις καυτού φαβορί απέναντι στη μαχητική Σαουθάμπτον. Τελευταία και πιο σοβαρή η κόντρα της Γουέστ Χαμ, που μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα είναι για τρία ματς χωρίς νίκη, φιλοξενώντας τη σκληροτράχηλη Γουεστ Μπρομ.

Στην Τσάμπιονσιπ, κοιτώντας τις αποδόσεις στάθηκα στην Μπέρμιγχαμ, αλλά μελετώντας το ρεπορτάζ της, και τα σενάρια φυγής του προπονητή, λόγω πρότασης άλλης ομάδας, δεν θα ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη.  Προτιμώ να το κάνω με τη Ρόδεραμ. Δεν έχει ακόμη εντός έδρας νίκη με τον Ρέντφερν στον πάγκο, αλλά το διπλό στην έδρα της Λιντς, επιβεβαιώνει την αγωνιστική άνοδο του τελευταίου διαστήματος. Ιδανικός αντίπαλος η Μπρίστολ Σίτυ που σε οκτώ εκτός έδρας έχει μια νίκη.

Σε παιχνίδι με γκολ, λάθος θεωρώ την τιμή του Over στο Μπλακμπερν – Σέφιλντ Γουέν. Στο εντός έδρας ντεμπούτο του Λάμπερτ τα «ρόδα», που έρχονται από πολύ καλή εμφάνιση, θα έχουν υποστήριξη από τον κόσμο τους και διαθέτουν ικανότατο επιθετικό οπλοστάσιο. Τρία οβερ στα τέσσερα τελευταία εκτός η Σέφιλντ, που δεν αποκλείεται αν φρεσκάρει και την ενδεκάδα, καθώς έχει μεδοβδόμαδα σημαντικό ματς για το Λιγκ Καπ.

Στη Λιγκ 1 έχω σημειωμένα τρία σημεία. Τη Σουίντον για την οποία έγραψα και μεσοβδόμαδα πως βρίσκεται σε θετικό κύκλο, απέναντι στην Τσέστερφιλντ που έχει τρεις σερί ήττες. Την επίσης ανεβασμένη Πορτ Βέιλ, με τις τέσσερις νίκες σε τέσσερα πρόσφατα επίσημα, που φιλοξενείται από την Ροτσντέιλ. Και τέλος την Μπράντφορντ, που εδώ και τέσσερα κρατά το μηδέν στην άμυνα, και ταξιδεύει στο Γουόλσολ, με την τοπική ομάδα να μην τόσο δυνατή εντός, όσο στα εκτός έδρας.

Τέλος πιθανά Over τα Σρούσμπερι-Τζίλιγχαμ και Μίλγουολ-Μπέρι, προκύπτουν από τα πρόσφατα αποτελέσματα των ομάδων.

Στη Λιγκ 2 το πρόγραμμα δεν λέει και πολλά. Στράφηκα μόνο στην περίπτωση της Νιουπορτ, που με τον Σέρινταν στον πάγκο μοιάζει αλλαγμένη προς το καλύτερο. Προτιμώ στη συγκεκριμένη κατηγορία να ασχοληθώ με πιθανά Over. Στίβενειτζ – Μόρκαμ η πρώτη υποψηφιότητα. Ενισχυμένη με δανεικούς και από μεγάλο διπλό η πρώτη, κόντρα στην όσα πάνε και όσα έρθουν φιλοξενούμενη. Καρλάιλ-Κρούλι το δεύτερο, με αμφότερες να σκοράρουν αλλά και να δέχονται με ευκολία τέρματα. Κέμπριτζ-Νότς Κάουντι το τρίτο, με τον Σον Ντέρι, νυν προπονητή της Κέμπριτζ, να υποδέχεται την αγαπημένη του Νοτς.

ΓΑΛΛΙΑ

Σημείο που βγάζει μάτια προκύπτει από τους Γάλλους. Η σεληνιασμένη φέτος Νις, που κέρδισε 1-0 στη Μασσαλία και 3-0 εντός τη Λυών, προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ απέναντι στη χωρίς νίκη από την πρεμιέρα και χειρότερη άμυνα της κατηγορίας Τουλούζ. Εξαιρετικά πιθανό και το Over στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Δεύτερο υποψήφιο για γκολ το ματς Γκαζελέκ-Λοριάν, με τις δύο τους να έχουν γίνει συνώνυμο των γκολ τελευταία. Για το ντέρμπι της Κυριακής, μεταξύ Μαρσέιγ και Μονακό, θέλω να δω τελικό ρεπορτάζ για να καταλήξω τόσο για το διπλό όσο και για ένα πιθανό γκολ/γκολ.

ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ (Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία)

Στη δική μας Σουπερ Λιγκ γκολ βλέπω στα παιχνίδια Ατρόμητος-Πανθρακικός και Πανιώνιος-Πας. Την πρώτη νίκη του ψάχνει ο Δέλλας στο Περιστέρι, επιθετικά θα προσεγγίσει την αναμέτρηση  απέναντι σε έναν Πανθρακικό, που όπως έδειξε και στο 3-3 με τον Πάοκ στην Τούμπα, μπορεί να σκοράρει. Σε καλή κατάσταση ο Πανιώνιος, ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, υποδέχεται τον ΠΑΣ, που μετρά τέσσερα οβερ σε πέντε εκτός έδρας.

Στην Ιταλία ανεβάζει στροφές η Τζένοα, που πήρε στο 90’ καθοριστικής σημασίας νίκης, για την ψυχολογία της κυρίως, απέναντι στη Σασουόλο. Μπορεί να διπλασιάσει τις επιτυχίες κόντρα στην αδύναμη Κάρπι, αλλά επειδή ο άσος πληρώνει λίγο, κρατάω το Over, αφού η νεοφώτιστη αν δεχτεί νωρίς γκολ θα αναγκαστεί να πάρει ρίσκα.

Στην Ισπανία λογικός ο άσος της Μάλαγα στο γειτονικό με τη Γρανάδα. Θέλει οπωσδήποτε νίκη για να πάρει βαθμολογική ανάσα, και έχει υπέρ της και δυνατή παράδοση.

Υπόλοιπη Ευρώπη

Ξεκίνημα με Ελβετία, που θεωρώ λάθος τον έντονο φαβοριτισμό της ουραγού Βαντούζ, με τη μία εντός έδρας νίκη φέτος, απέναντι στη Λουγκάνο του Ζέμαν. Υψηλό και το διπλό της Τουν, που μπορεί να εκμεταλλευτεί το ταξίδι της Σιόν στη Ρωσία την Πέμπτη για το Europa League.

Παρόμοιας λογικής και το διπλό της Ντε Χάαγκ στην Ολλανδία. Από ματς στη Γαλλία έρχεται η Γκρόνιγκεν, που μπορεί να είναι αήττητη εντός έδρας, αλλά δεν είναι και κάτι το σπουδαίο. Εχει τσαγανό η φιλοξενούμενη και μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Στο Βέλγιο η Γάνδη μπορεί να πληρώσει την κούραση και την ενέργεια που σπατάλησε στο εκτός με τη Λυών την Τρίτη. Κάτι που με βάζει σε σκέψεις για τον άσο της Γκενκ.

Λογικο φαβορί στην Τουρκία η Γαλατασαράι, στο ντεμπούτο του καινούριου της προπονητή, στο εκτός με την Κασίμπασα.

Στη Δανία κρατάω το ενδεχόμενο νίκης της Ααλμποργκ, που κερδίζει σκοράροντας ακατάπαυστα τελευταία, απέναντι στη νωχελική στα δύο πρόσφατα Μπρόντμπι.

Λατινική Αμερική

Ευκαιρία για την Αβάι στη Α΄Βραζιλίας να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Πόντε Πρέτα, ένα τρίποντο που αν …συμβούν τα λογικά και ηττηθεί η Φιγκειρένσε από την Σάο Πάολο, θα τη φέρει εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Σε μεγαλύτερες αποδόσεις, κοιτάζω προς την Κοριτίμπα, που επίσης μάχεται για τη σωτηρία της, και θα βρει μπροστά της μια Παλμέιρας, που θα έχει το μυαλό της στο ματς κυπέλλου με την Σάντος την Τετάρτη.

Σημείο με αξία και το διπλό της Ατλέτικο Γκοϊανένσε, που παίζει στις 5 μονάδες, και βρίσκει μπροστά της μια Μπαϊα που στο τελευταίο παρέταξε αναπληρωματική ομάδα, κάτι που αναμένεται να πράξει και τώρα, αφού …ήδη βρίσκεται σε διακοπές.

Συνολικά κάναμε αναφορά σε 28 παιχνίδια. Αυτά είναι ένας αρχικός κορμός. Φυσικά δεν θα πονταριστούν όλα, αλλά είναι μια καλή βάση για να ξεκινήσει η μελέτη. Νέες στήλες αύριο και την Κυριακή το πρωί με τις τελικές επιλογές.

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLLWWLWLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2414.71961.303.4189.12%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης