novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Μέχρι και διψήφιο

Μέχρι και διψήφιο

mexri_kai_dipsifio

Γαλλία σουπερ (3/3), Αγγλία ….σούπα (0/3). Σε μισή πρόταση ο απολογισμός του μεσοβδόμαδου. Γενικά δεν έχω παράπονο, με ένα μονό αποδεκτό και μια δυάδα οβερ το αποτέλεσμα ήταν από μέτριο έως καλό.

Για να το κάνουμε…πενηνταράκι, αν κάποιος έπαιζε από μια μονάδα σε κάθε μονό και μια μονάδα στη δυάδα με τα γκολ, θα πόνταρε συνολικά πέντε μονάδες και θα είχε πίσω επτά. Δύο μονάδες δηλαδή καθαρό κέρδος. Γι αυτό στο στοίχημα έχει μεγαλύτερη σημασία το πώς παίζει, παρά το τι παίζεις. Το έγραψα από την αρχή και το επαναλαμβάνω σήμερα, μονά, δυάδες και συστήματα είναι ο μόνος τρόπος παιχνιδιού που θα δείτε μέσα από αυτή τη στήλη.

Πάμε στα καινούρια:

Παρασκευή

Απούσα η Β΄Γαλλίας σήμερα, μικρό το μενού, θα κρατήσω μια δυάδα με goal/goal. Στην πρώτη κατηγορία της χώρας κοντράρονται οι δύο καλύτερες επιθέσεις, Νις και Παρί Σ.Ζ., με το αμφίτερμα λανθασμένα να είναι αουτσάιντερ.

Από τη Β΄Ιταλίας η δεύτερη επιλογή, όπου η φορμαρισμένη Βίρτους Εντέλα, υποδέχεται την πιο επιθετικογενή ομάδα του πρωταθλήματος, την Μπρέσια.

Αγγλία

Το διψήφιο που λέγαμε στον πρόλογο είναι από την Πρεμιερ Λιγκ και αφορά τη Σάντερλαντ. Δύο σερί νίκες, αμφότερες με μηδέν παθητικό. Η δουλεία του Σαμ Αλαρντάις αρχίζει να φαίνεται και απέναντι της θα βρει μια Αρσεναλ που δεν προλαβαίνει να μετρά απόντες. Τελευταίοι στη λίστα ο Αλέξις Σάντσες και ο μέσος Καθόρλα. Βάλτε στη ζυγαριά πως ακολουθεί και «τελικός» πρόκρισης με τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα.

Δεύτερο που κοιτάζω η Γουέστ Χαμ. Πέρασε με νίκες από τις έδρες των Αρσεναλ και Τσέλσι, γιατί να μην το κάνει και στην αναιμική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Αν δεν είχε τις απουσίες των Παγέ και Σακό δεν θα το συζητούσα καν. Τώρα σημειώνεται αλλά η τελική απόφαση θα παρθεί αύριο, με τη νέα στήλη.

Πέραν των δύο παραπάνω, πιθανά Over αυτά σε Νιουκάσλ-Λίβερπουλ και Εβέρτον – Κρίσταλ Πάλας.

Στην Τσάμπιονσιπ, πρώτη σημείωση η Μπλάκμπερν. Μας πλήρωσε στα γκολ το προηγούμενο Σάββατο. Γενικότερα παρουσιάζεται βελτιωμένη αγωνιστικά και με εμφανές καλύτερο κλίμα στο εσωτερικό της, μετά την αλλαγή στον πάγκο. Επιθετικά διαθέτει μονάδες που δεν συναντάς εύκολα σε άλλες ομάδες της κατηγορίας. Απέναντί της μια Μπρίστολ που κινείται στη μετριότητα.

Άλλη μια ομάδα που επιβεβαίωσε όσα έγραφα γι αυτήν προ εβδομάδας, η Ρόδεραμ, είναι η δεύτερη σημείωση. Και εδώ την αλλαγή κλίματος την έφερε ο Ρεντφερν, που ανέλαβε εδώ και ένα περίπου μήνα την τεχνική ηγεσία. Μπορεί να κάνει την τρίτη σερί νίκη κόντρα σε μια Γουλβς που ακόμη και στις καλές της μέρες δυσκολεύεται να πάρει νίκες.

Θα μπορούσα να συζητήσω και τη Λιντς, που πάντα αναγεννάτε στα μεγάλα ματς, αλλά η Χαλ παρέταξε αναπληρωματικός μεσοβδόμαδα κόντρα στη Σιτυ, σε μια έμπρακτη δήλωση του Μπρους πως αυτό που έχει σημασία είναι το πρωτάθλημα.

Τελευταία σκέψη, η Χάντερσφιλντ. Μπορεί να έχει αρνητική φόρμα, αλλά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον πρώην βοηθό του Κλοπ, Βάγκνερ, δείχνει καλύτερα πράγματα εντός αγωνιστικού χώρου και βρίσκει απέναντι της μια ντεφορμέ Μπρέντφορντ. Κρατάω και το Over στο συγκεκριμένο, με τον νέο προπονητή της φιλοξενούμενης να παρουσιάζει πολύ επιθετικογενή σχήματα.

Λιγκ 1 και Λιγκ 2 δεν έχει το μενού, αφού το Σαββατοκύριακο διεξάγεται το 2ος γύρος του Fa Cup. Από τον επόμενο ρίχνονται στο χορό και τα μεγάλα ονόματα. Εκπλήξεις, όπως πάντα στα αγγλικά κύπελλα, θα έχουμε, έμπνευση θέλει. Αυτό που σίγουρα κρατάω είναι η Στιβενέιτζ. Ο Τέντι Σέριγχαμ προσπαθεί αν φτιάξει το προπονητικό του όνομα, και το να βρεθεί στον 3ο γύρο είναι μεγάλο δέλεαρ. «Ακέφαλη» η Γέοβιλ μετά τη φυγή του Στάροκ. Για τα υπόλοιπα παιχνίδια του κυπέλλου θα περιμένω τα τελευταία νέα και ίσως αύριο ή την Κυριακή προσθέσω κάποιο ακόμη.

Γαλλία

Τρία λανθασμένα σετ υπάρχουν στη Γαλλία. Την Μπορντό την κόντραρα και μεσοβδόμαδα με την Μπαστιά, όπου και πάλι ηττήθηκε. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο φαβορί απέναντι στη σοβαρή Γκινγκάμπ. Ομοίως δεν μπορεί να δικαιολογηθεί αυτό το 7.50 στο διπλό της 3ης Ανζέ, κόντρα στη Λυών των πάμπολλων προβλημάτων.

Διαφωνώ επίσης με τον φαβοριτισμό της Μαρσέιγ, που δυσκολεύεται εντός έδρας, απέναντι στη φορμαρισμένη Μονπελιέ. Και καλό Over το συγκεκριμένο, αφού και οι δύο έχουν το γκολ.

Σε χαμηλότερες αποδόσεις, στο …σημειωματάριο το διπλό της Μονακό, που εκτός έδρας είναι πολύ σοβαρή, την ώρα που η Μπαστιά μπορεί να είναι δυο ματς αήττητη, αλλά βρήκε και τα έκανε, και επ ουδενί δεν έπεισε με την απόδοσή της.

Από τα ματς του κυπέλλου, στο 2.40 το οβερ στο Παρί-Μπουλόν. Λάτρης των επιθετικών ο νέος προπονητής των Παριζιάνων, Βασέρ. Στο ντεμπούτο το θα ψάξει μια εμφατική νίκη και η κακή άμυνα της Μπουλόν, επιτρέπει να δούμε αρκετά γκολ.

Μεσόγειος (Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία)

Μοναδική στάση στη δική μας Σουπερ Λιγκ το οβερ στο Βέροια-Παναθηναϊκός. Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα θα ψάξει ο Σταματσιόνι στους «πράσινους», ομάδα με επιθετικές αρετές η γηπεδούχος.

Στην Ιταλία δεν νομίζω πως η Βερόνα θα τερματίσει με μηδέν νίκες τη σεζόν. Κόντρα σε μια αντίπαλο χαμηλής δυναμικής, όπως η Εμπολι, και σε αποδόσεις αουτσάιντερ, κρατάω τον άσο. Εχουμε άλλωστε και ντεμπούτο νέου προπονητή στη γηπεδούχου.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει ο άσος της Σαμπτόρια. Πάει πολύ τρίτο χωρίς νίκη με τον Μοντέλα στον πάγκο. Ο παλιός συμπαίκτης του, Ντι Φραντσέσκο, στον πάγκο της Σασουόλο.

Στη δεύτερη κατηγορία κρατάω το Over στο Βιτσέντζα-Σαλερνιτάνα. Επιστροφή του βασικού φορ στην πρώτη, απουσίες στα μετόπισθεν η δεύτερη, πάνω από δύο μονάδες το ενδεχόμενο να δούμε τρία τουλάχιστον τέρματα.

Κακό πρόγραμμα στις δύο κατηγορίες της Ισπανίας. Δεν ξεχώρισα κάτι με την πρώτη διαλογή. Ισως ο άσος της Σοσιεδάδ, που έχει ανάγκη τους βαθμούς και υποδέχεται τη γειτόνισσα Εϊμπαρ.

Υπόλοιπη Ευρώπη

Διπλή στάση στο Βέλγιο. Πάρε τη μια και χτύπα την άλλη Λέουβεν και Βέστερλο. Δεν περίμενα τέτοια ψαλίδα στο σετ. Με «φρέσκους» τεχνικούς και οι δύο, πιθανό και το Over. Προκλητικό το διπλό και της φορμαρισμένης Κορτράικ απέναντι στη Λόκερεν της μιας νίκης σε οκτώ εντός έδρας.

Παρόμοιας λογικής με τη Βέστερλο και η Καμπούρ στην Ολλανδία. Μπορεί να μην είναι και τίποτα ιδιαίτερο, αλλά όχι και 4.75 το διπλό κόντρα στη Βίλεμ της μίας νίκης σε επτά εντός έδρας, και με την παράδοση υπέρ της φιλοξενούμενης.

Μια από τις χειρότερες έδρες στην Τουρκία η Οσμανλισπορ, επί τέσσερα αήττητη η Κασίμπασα. Η τελευταία έρχεται από πολύ καλή εμφάνιση στο πρόσφατο με τη Γαλατασαράι.

Χόμπρο από τη Δανία. Πρώτο εντός για τον νέο προπονητή, πλησιάζει το 5 ο άσος, με τη Ράντερς να έχει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία μακριά από το γήπεδο της.

Κλείνω με Ελβετία, όπου η Λουγκάνο, του Ζέμαν, έχοντας απουσίες σε άμυνα και τέρμα, υποδέχεται την επίθεση φωτιά της Γκρασχόπερς. Χαμηλό το Over, σημειώνεται για Over 3.5.

Τα παραπάνω είναι όσα σημειώθηκαν στην πρώτη μελέτη. Αύριο και την Κυριακή θα περάσουν από… κόσκινο, μαζί με τις φρέσκες ειδήσεις, για να καταλήξω στις τελικές επιλογές.  Νέα στήλη αύριο το πρωί.

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LWWLLWLLLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-54.3119.141926.553.3684.50%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης