stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ικανός να την επαναφέρει στην κορυφή

Ικανός να την επαναφέρει στην κορυφή

Πανδαισία από αγώνες πλέον στο λάτιν πρόγραμμα, καθώς έχουμε την έναρξη της σεζόν σε Αργεντινή, Κολομβία, Παραγουάη, την ίδια ώρα συνεχίζεται κανονικά η δράση σε Βραζιλία, Ουρουγουάη, Ισημερινό, Περού, Χιλή και Βολιβία, ενώ την προσεχή εβδομάδα έχουμε τις καθοριστικές ρεβάνς για τη φάση των «16» σε Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα.

Η μεγάλη επιστροφή του «Μίστερ»

Ξεκίνημα από την Αργεντινή, όπου εχθές είχαμε την πρεμιέρα της Λίγκα Προφεσιονάλ, με την Μπόκα να παρατάσσεται με εναλλακτική σύνθεση και να μένει στο εκτός έδρας 1-1 κόντρα στην Ουνιόν Σάντα Φε, ενώ η Εστουδιάντες επιβεβαίωσε τα όσα είχε δείξει στο Κόπα ντε λα Λίγκα, κερδίζοντας άνετα με 3-0 εκτός έδρας τη Σαρμιέντο.

Θεωρώ πιο ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό πρότζεκτ την Αλντοσίβι του τεχνικού Γκάγκο από την περιορισμένων δυνατοτήτων Πατρονάτο, περιμένω να τερματίζει ψηλότερα στη βαθμολογία, αλλά δεν αρκεί αυτό για να ποντάρω υπέρ της στην πρεμιέρα, παρότι ο άσος στο 2.50 αποτελεί μία δελεαστική τιμή.

Λογικό φαβορί της τάξη του 1.70 η ενισχυμένη μεταγραφικά Λανούς απέναντι στην Ατλέτικο Τουκουμάν, σωστά ισορροπημένο το σετ αποδόσεων στο ματς της Νιούελες με την Ταγέρες, δεν έχω κάποια εμπιστοσύνη στη Χιμνάσια ως φαβορί εντός έδρας απέναντι στην Πλατένσε.

Εάν επέλεγα κάτι από το αποψινό πρόγραμμα της Αργεντινής θα κρατούσα τον άσο της Βέλες στο 2.20 κόντρα στη Ράσινγκ, σε ένα ματς όπου αμφότερες θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές φρεσκαρίσματος εξαιτίας των κρίσιμων ρεβάνς που ακολουθούν για το Λιμπερταδόρες, αλλά θεωρώ τη «Φορτίν» καλύτερα δουλεμένο σύνολο, ενώ είχε το πλεονέκτημα ότι δεν χρειάστηκε να ταξιδέψει αυτή την εβδομάδα.

Συνεχίζω με την Παραγουάη, όπου εχθές ξεκίνησε το Κλαουσούρα με την ισοπαλία δίχως τέρματα ανάμεσα στη Λουκένιο και τη Σέρο Πορτένιο, ενώ απόψε μπαίνει στη μάχη η πιο ενισχυμένη ομάδα στην περίοδο των μεταγραφών, η Γκουαρανί.

Μετά από την αποτυχία στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν, η διοίκηση της Γκουαρανί στράφηκε σε μία γνώριμη λύση στην προσπάθεια για να επανέλθει η ομάδα στους τίτλους και προσέλαβε τον απόλυτα επιτυχημένο Ισπανό τεχνικό Χουμπέρο.

Μεγάλο κεφάλαιο για το ποδόσφαιρο της Παραγουάης τα τελευταία χρόνια ο Χουμπέρο, είναι ένας από τους ελάχιστους που έχει προπονήσει και τους τέσσερις μεγάλους του ποδοσφαίρου της συγκεκριμένης χώρας (Ολίμπια, Σέρο Πορτένιο, Λιμπερτάδ, Γκουαρανί), ενώ από την Γκουαρανί είχε ξεκινήσει τη θητεία του, οδηγώντας τη έως τα ημιτελικά του Λιμπερταδόρες 2015, παράλληλα αναδείχθηκε δύο φορές δευτεραθλητής με την «Αμπορίχεν», ενώ κατάκτησε και το Απερτούρα 2017 με τη Λιμπερτάδ.

Πέραν της πρόσληψης του Χουμπέρο, στο ρόστερ προστέθηκαν οι εξαιρετικά ποιοτικές λύσεις των φορ Οβιέδο, του πολύπειρου μέσου Κάσερες και του ταχύτατου μπακ Φερέιρα, ενώ μοναδική ουσιαστική απώλεια ήταν αυτή του χρήσιμου μέσου Μορέλ και ο Ίβηρας κόουτς δήλωσε ικανοποιημένος με το ρόστερ της ομάδας.

Αντίπαλος της Γκουαρανί η Σολ, στην οποία είχαμε σαρωτικές αλλαγές σε επίπεδο ρόστερ, ενώ ο Αργεντινός τεχνικός Πουμπίδο δεν έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Παραγουάης και την περιμένω να εμφανίζεται ανομοιογενής στο ξεκίνημα της σεζόν.

Εκτιμώ ότι ο Χουμπέρο είναι ικανός να επαναφέρει την Γκουαρανί, περιμένω να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα στη σεζόν, η Σολ προσφέρεται ως αντίπαλος και θα κρατήσω τον άσο σε τιμές διπλασιασμού για την αναγεννημένη «Λεχεντάριο».

Κυρίαρχο στοιχείο το ροτέισον

Στο αποψινό πρόγραμμα της Βραζιλίας ξεχωρίζει το ροτέισον στις περισσότερες ομάδες, καθώς οι περισσότερες εξ αυτών έχουν διεθνείς υποχρεώσεις την προσεχή εβδομάδα και αυτό το στοιχείο είναι καθοριστικό.

Πολύ ανώτερη ομάδα από την Κορίνθιανς η Ατλέτικο Μινέιρο, το διπλό στο 3.20+ προκαλεί, αλλά ο τεχνικός Κούκα θα ξεκουράσει τους περισσότερους βασικούς του, επομένως δεν μπορώ να σταθώ περαιτέρω.

Η Φορταλέζα αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, απόψε δοκιμάζεται ως φιλοξενούμενη κόντρα στην εναλλακτική σύνθεση της Σάο Πάουλο, όμως το διπλό υποχώρησε σημαντικά, το 3.50 δεν με ικανοποιεί και θα το προσπεράσω.

Μου αρέσει η περίπτωση για το αμφίσκορο στο παιχνίδι της Σεαρά με την Ατλέτικο Παραναένσε, με τη «Βοζάο» να σκοράρει στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ως γηπεδούχος στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που η Ατλέτικο Παραναένσε βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις, με το G/G να παίζεται στο 1.90+.

Μία πιθανή περίπτωση ισοπαλίας έχουμε στο παιχνίδι της Φλουμινένσε με την Γκρέμιο, με την «Ιμορτάλ» να προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα με τον πολύπειρο Σκολάρι πλέον στα ηνία της, ενώ η «Φλουζάο» είναι μία ομάδα που δυσκολεύεται όταν καλείται να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και δεν παίρνει ρίσκα στο παιχνίδι της.

Φουλ πρόγραμμα και στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας απόψε και ξεχώρισα το Over 2.5 σε τιμές καθαρού αουτσάιντερ στο 2.30 για την αναμέτρηση της Κρουζέιρο με την Αβαΐ, σενάριο στο οποίο συντείνει η αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων.

Ασταθής, με πολλά αμυντικά προβλήματα η Κρουζέιρο, που είναι υποχρεωμένη να παίξει μόνο για τη νίκη, καθώς αγνοεί την επιτυχία εδώ και πέντε παιχνίδια, η Αβαΐ προέρχεται από νίκη ψυχολογίας στο 2-1 επί της Κονφιάνσα, σε ματς όπου είχε μεγάλη παραγωγικότητα και λυτρώθηκε στο φινάλε, 5/7 από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια της «Ραπόζα»« στο πρωτάθλημα είχαν τουλάχιστον τρία τέρματα, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το εκτός έδρας 3-3 κόντρα στην Μποταφόγκο την προηγούμενη εβδομάδα και διακρίνω αξία στις τιμές άνω του 2.30 για το Over 2.5.

Ολοκληρώνω τη σημερινή μου περιήγηση με την Ουρουγουάη και την πρωτοπόρο του Απερτούρα Πλάσα Κολόνια, η οποία συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και βρίσκεται πέντε ματς μακριά από την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της σεζόν.

5-1-0 το ρεκόρ της Πλάσα Κολόνια στα έξι τελευταία ματς της, το σύνολο του τεχνικού Εσπινέλ δείχνει χαρακτήρα και αντέχει στην πίεση, την προηγούμενη εβδομάδα πήγε μία αγωνιώδη νίκη με 1-0 ως γηπεδούχος επί της Σουνταμερικάνα, με τον κίπερ Μέλε να αποκρούει πέναλτι με το σκορ στο 0-0 και η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη.

Την έδρα της ντεφορμέ Μαλδονάδο επισκέπτεται η Πλάσα Κολόνια, θεωρώ κομβικό το αποψινό ματς για τις επιδιώξεις της ομάδας από την πολιτεία του Σακραμέντο και θα κρατήσω το διπλό στο απόλυτα ικανοποιητικό 2.35.

Το παιχνίδι μου

Μονό (Novibet)

17/07 21:00 Μαλδονάδο – Πλάσα Κολόνια 2 (2.35)

Μονό σε απόδοση 2.35  με 25  μονάδες

Μονό (Bet365.gr)

17/07 21:00 Κρουζέιρο – Αβαΐ Over 2.5 (2.30)

Μονό σε απόδοση 2.30  με 25  μονάδες

Μονό (Bet365.gr)

17/07 00:00 Σεαρά – Ατλέτικο Παραναένσε G/G (1.90)

Μονό σε απόδοση 1.90  με 25  μονάδες

Μονό (Novibet)

18/07 02:30 Γκουαρανί – Σολ 1 (2.05)

Μονό σε απόδοση 2.05  με 25  μονάδες

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+34.302034.302.10101.71%

Ο άνθρωπος της… νύχτας! Στη στήλη του, πέρα από σημεία, μπορείτε να μυηθείτε στη μαγεία του ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής, με μακροσκελέστατες αναλύσεις και… πικάντικες λεπτομέρειες.

Share Διαβαστε επισης