novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τα… ρέστα τους οι Γάλλοι, αυτό που αξίζει ο κορυφαίος Ευρωπαίος παίκτης

Τα… ρέστα τους οι Γάλλοι, αυτό που αξίζει ο κορυφαίος Ευρωπαίος παίκτης

Καλησπέρα φίλοι μου. Ελπίζω να είστε όλοι υγιείς. Το φορμάρισμα για την στήλη μας την τελευταία εβδομάδα, εξακρίβωσε η στήλη των ημιτελικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού επαληθεύτηκαν 7/8 επιλογές μας. Πέρασαν οι τρεις δυάδες που δώσαμε, αλλά και το ένα από τα δύο μονά αποδεκτά.

Η σημερινή, θα είναι και η τελευταία στήλη (στοιχηματική) της χρονιάς, αφού την Κυριακή θα γίνει ο απολογισμός για ότι καταφέραμε μέσα στην χρονιά.

Στα χθεσινά, στον πρώτο ημιτελικό η Αμερική επικράτησε της Αυστραλίας με 97-78 και πανηγύρισε την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό. Εδώ, επαληθεύτηκε τόσο ο άσος με το over, όσο και το under του Μιλς (έβαλε 15) αλλά και το over του Ντουράντ (έβαλε 23). Το μελανό σημείο, ήταν τα τρίποντα, όπου δεν επιβεβαιώθηκαν.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι, είχαμε την ματσάρα ανάμεσα σε Γαλλία και Σλοβενία με τους «τρικολόρ» να παίρνουν την πρόκριση σε ματς θρίλερ με 90-89. Ήταν το πιο ωραίο παιχνίδι στο τουρνουά. Μακράν. Εδώ, η Γαλλία «πλήγωσε» το unfair των αποδόσεων πληρώνοντας το 2,31 που είχε φτάσει μέχρι και 2,60 πριν το ματς. Ο Φουρνιέ ήταν και πάλι καλός και επαλήθευσε το line του, ενώ ο Λούκα Ντόντσιτς προτίμησε να πασάρει (18 ασίστ) παρά να σκοράρει (16 πόντους).

Έτσι, είχαμε το 7/8 και μεγάλο πρόσημο για την στήλη μας, που θα κλείσει με θετικό πρόσημο την σεζόν. Πάμε να δούμε όμως, τι έχουμε για τους δύο τελικούς, μεγάλο και μικρό.

Προγνωστικά Ολυμπιακών Αγώνων

7/8 05:30, Γαλλία – ΗΠΑ

Ο μεγάλος τελικός των Ολυμπιακών Αγώνων. Γαλλία και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής κοντράρονται για το ποιος θα ανέβει στο πιο μεγάλο σκαλί του βάθρου. Οι Γάλλοι, έχουν κερδίσει τους Αμερικανούς τις δύο τελευταίες φορές. Την πρώτη τους απέκλεισαν στο Παγκόσμιο από τα προημιτελικά, ενώ την δεύτερη τους κέρδισαν στην φάση των ομίλων αυτού του τουρνουά. Δείχνουν να είναι ο κακός μπελάς για την ομάδα του Πόποβιτς.

Ωστόσο, για πολλούς, η ήττα των Αμερικανών στην πρεμιέρα τους έκανε πιο υποψιασμένους. Από τότε, το μάτι τους γυαλίζει και είναι έτοιμοι για να πάρουν το χρυσό. Αυτό που συνηθίζουν δηλαδή.

Σίγουρα, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι το φαβορί. Ωστόσο, στην πρώτη μου επιλογή, έχω δημιουργήσει ένα combo με το οποίο στηρίζω το χάντικαπ των «τρικολόρ». Να μην ηττηθεί η Γαλλία με πάνω από 19 πόντους και να σημειώσει η ίδια τουλάχιστον 79 στο 1,80. Επιλογή τελικού, που αξίζει το πονταρισμά μας.

Η δεύτερη επιλογή μου στον τελικό, είναι το over 23,5 του Κέβιν Ντουράντ. Ο ηγέτης της Team USA, «κουβαλάει» την ομάδα στις πλάτες του. Είναι ο απόλυτος star και θεωρώ πως θα κάνει έναν σπουδαίο τελικό, ανάλογο με την μέχρι τώρα πορεία του στο τουρνουά.

6/8 14:00, Σλοβενία – Αυστραλία

Ο αγώνας των απογοητευμένων. Ο αγώνας για το χάλκινο μετάλλιο. Σλοβενία και Αυστραλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την τρίτη θέση στο Ολυμπιακό τουρνουά. Αμφότερες είναι απογοητευμένες, με τους τυπικά γηπεδούχους ωστόσο να φτάνουν πιο κοντά στην πρόκριση.

Στα μάτια μου, η Σλοβενία είναι πιο καλή ομάδα και πιο πλήρης. Ο Ντόντσιτς έχει το χάρισμα να κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους και έτσι η Σλοβενία έχει ένα εξαιρετικό σύνολο. Ο άσος, παίζεται στο 1,75. Και θα είναι η πρώτη μου επιλογή. Η μεγάλη απογοήτευση θα φέρει αντίδραση και η αντίδραση την νίκη για την παρέα του Λούκα «Magic». H δεύτερη επιλογή μου, αφορά το over 181,5 στο 1,88. Και οι δύο ομάδες παίζουν σε πολύ υψηλά επίπεδα με πάρα πολύ γρήγορες επιθέσεις. Η Σλοβενία είναι η χαρά του over, αφού ούτε στην άμυνα τα πηγαίνει καλά, αλλά και διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο τουρνουά. Το line, μπορεί να καλυφθεί και έχει στοιχηματική αξία.

Το παιχνίδι μου

7/8 05:30, Γαλλία – ΗΠΑ 1 + 19,5 και Γαλλία over 78,5 1,80 με 60 μονάδες (Bet365)

7/8 05:30, Γαλλία – ΗΠΑ Ντουράντ over 23,5 πόντοι 1,75 με 40 μονάδες (Stoiximan.gr)

7/8 14:00, Σλοβενία – Αυστραλία 1 1,75 με 55 μονάδες (Stoiximan.gr)

7/8 14:00, Σλοβενία – Αυστραλία over 181,5 1,88με 45 μονάδες (Stoiximan.gr)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης