novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Από εκεί που σταμάτησαν πέρυσι, στου Στρέφη

Από εκεί που σταμάτησαν πέρυσι, στου Στρέφη

Καλημέρα φίλοι μου και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Με το δεξί, ξεκίνησε η στήλη μας χθες, με το Super Cup Ιταλίας, με την Βενέτσια να κάνει το χρέος της και να κερδίζει στο πρώτο της παιχνίδι με 83-70 την Φορτιτούντο Μπολόνια. Επαληθεύτηκε έτσι και ο άσος με τουλάχιστον 2 πόντους αλλά και το over 145.5 στο 1.85.

Σήμερα, θα κινηθώ με παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος που ξεκινά σήμερα για τις ομάδες τις Α2. To παιχνίδι της ημέρας, διεξάγεται στου Στρέφη. Εκεί όπου ο ενισχυμένος (φέτος) Τρίτωνας κοντράρεται με τον Μαρούσι. Δύο από τις καλύτερες ομάδες του περσινού πρωταθλήματος. Η ομάδα από τα Σεπόλια, ταρακούνησε όλο τον μπασκετικό κόσμο το καλοκαίρι κάνοντας σπουδαίες μεταγραφές. Αυτές, έχουν οδηγήσει τον Τρίτωνα στο να είναι το μεγάλο φαβορί (μαζί με το Μεσολόγγι) για την άνοδο στην Α1. Η ομάδα του Μιχελάκου, έκανε σπουδαίες προσθήκες. Απέκτησε τους Δημάκο, Αντωνάκη, Τσόχλα, Μελισσαράτο, Μανοίλοβιτς Καραμαλέγκο, ενώ κράτησε και τους Μάντζαρη και Θεοδώρου.

Από την άλλη, το συγκρότημα του Σκαραφίγκα βασίζεται (και πάλι) στον Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο οποίος ζει την δεύτερη νιότη του στην ομάδα των Βορείων Προαστίων. Δίπλα του, θα είναι ο Αρνόκουρος και ο Στασινός που αναμένεται να βοηθήσουν.

Στα χαρτιά, ο Τρίτωνας είναι το πολύ μεγάλο φαβορί, ενώ είναι και στο υπέρ του ότι αγωνίζεται στην έδρα του. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Ο Τρίτωνας θεωρώ πως θα πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Η αδυναμία του, είναι στην άμυνα. Όπως και του Αμαρουσίου. Έτσι, θα ξεκινήσω με δύο επιλογές. Η πρώτη είναι το over στους 158.5 πόντους στο 1.87 έχει αξία, αφού παρόλο που οι ομάδες είναι ανέτοιμες, έχουν πλούσιο επιθετικό ταλέντο. Η δεύτερη αφορά το over του Τρίτωνα στους 84.5 πόντους στο 1.93, αφού η ομάδα του Μιχελάκου ποντάρει πολλά στην επίθεσή της φέτος.

Τέλος, θα πάω στο χάντικαπ του άσου με τουλάχιστον 10 πόντους για τους γηπεδούχους. Το ρόστερ της ομάδας από τα Σεπόλια «τρομάζει» και η διάθεση θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Το παιχνίδι μου

4/9 17:00, Τρίτωνας – Μαρούσι Over 158,5 1.87 με 40 μονάδες (Stoiximan.gr)

4/9 17:00, Τρίτωνας – Μαρούσι Τρίτωνας over 84,5 1.93 με 35 μονάδες (Stoiximan.gr)

4/9 17:00, Τρίτωνας – Μαρούσι 1 -9,5 1.87 με 25 μονάδες (Stoiximan.gr)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης