stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Μέχρι να γυρίσει..

Μέχρι να γυρίσει..

mexri_na_gurisei

Περίμενα παραπάνω πράγματα από τη χθεσινή ημέρα. Γουέστ Χαμ και Τσέστερφιλντ με απογοήτευσαν, καθώς είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα για αρκετή ώρα και θα μπορούσαν να φέρουν τα παιχνίδια στα μέτρα τους, κάτι που δεν έκαναν.

Στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια όμως ένιωσα..έλλειψη τύχης. Η Ναντ ήταν πολύ καλή και άξιζε τη νίκη, ενώ τόσο στο Βαγιεκάνο-Λας Πάλμας όσο και στο Λοριάν – Μονπελιέ είχαμε πάρα πολλές φάσεις και τα over μπορούσαν εύκολα να επιβεβαιωθούν.

Βλέποντας αυτά, σήμερα θα πάω ιδιαίτερα «μαζεμένος», μέχρι τουλάχιστον να δω ένα δείγμα πως «το παιχνίδι γυρίζει».

Ετσι θα χαμηλώσω πολύ τη μίζα και θα πάω με το ελάχιστο δυνατό ποντάρισμα, σε ένα σύστημα και μια δυάδα. Τουλάχιστον μέχρι να δω πως «γυρίζει», και να ανεβάσω τη μίζα.

Από όσα συζητήσαμε την Παρασκευή αφήνω εκτός της Κιέβο γιατί μαζεύτηκαν πολλές και σημαντικές απουσίες και προσθέτω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στα δύο τελευταία έβγαλε, επιτέλους, στο χορτάρι αυτοματισμούς. Έδειξε πλάνο, ορθή ανάπτυξη, σταθερότητα μεταξύ των γραμμών. Η φετινή Τσέλσι δεν πείθει σε καμία των περιπτώσεων για να πληρώνει τόσο χαμηλά. Κρατάω και τη Σιόν, που ανέφερα από προχθές, καθώς η εικόνα της Ζυρίχης στα φιλικά ήταν τραγική. Θα κλείσω τα μεγάλα σημεία με ένα Over. Αδυνατώ να βρω λογικό επιχείρημα που το over στο Βέροια – Καλλονή έχει φτάσει στο 2.50. Και επειδή διαφωνώ με την προσέγγιση των εταιριών, θα το τραβήξω ένα βήμα παραπάνω, θα πάω στο Ασιατικό Over 2,5-3.00 που τριπλασιάζει τα λεφτά μου!

Σε παιχνίδι με γκολ, τα δύο παιχνίδια που είχα στοχεύσει από Παρασκευή, Μπόρνμουθ-Αρσεναλ και Μαρσέιγ – Παρί Σ.Ζ, επιμένω πως είναι μια αρκετά καλή δυάδα.

 ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Αουτσάιντερ (Μονά αποδεκτά ή σύστημα):

Eλβετία – Κυρ 7/2 14:45  Ζυρίχη – Σιόν 2 (3.10)

Ελλάδα – Κυρ 7/2 17:15  Βέροια- Καλλονή  Over 2.5-3.00 (3.00)

Αγγλία Πρέμιερ Λιγκ – Κυρ 7/2 18:00  Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  2 (3.90)

Παιχνίδι με γκολ

Αγγλία Πρέμιερ Λιγκ – Κυρ 7/2 15:30  Μπόρνμουθ – Αρσεναλ Over 2,5  (1.95)

Γαλλία 1 – Κυρ 7/2 22:00  Μαρσέιγ – Παρί Σ.Ζ. Over 2,5 (2.00)

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLLWWLWLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2414.71961.303.4189.12%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης