stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Πάσο και αναμονή

Πάσο και αναμονή

ola-thema-optikis

Να δω πως γυρίζει περίμενα την Κυριακή, αλλά μόνο αυτό δεν είδα. Από τις σπάνιες φορές που δεν μετάνιωσα για κανένα από τα παιχνίδια που πόνταρα. Άξιζε να γίνει το 5 στα 5, αλλά όχι μόνο δεν έγινε το απόλυτο, αλλά μείναμε στο 2 στα 5!

Στο Μπόρνμουθ-Αρσεναλ, για να τα πάρουμε με χρονική σειρά, το 0-2 έμεινε από το 24ο λεπτό, με τον Τσεχ να κάνει τρομερή διπλή επέμβαση στο 92΄και το παιχνίδι να μη γίνεται over.

Στο Βέροια – Καλλονή υπήρξε χαμένο πέναλτι από πλευράς γηπεδούχου στο 38’. Αν το σκορ γινόταν 2-0 στο ημίχρονο, θεωρώ πολύ δυσκολο να μην βλέπαμε άλλο γκολ στην επανάληψη.

Πάμε και στο γκολ που μπήκε τελικά, αυτό της Τσέλσι, που ισοφάρισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 92’, με αποτέλεσμα να μας «χαλάσει» το διπλό.

Κερασάκι στην τούρτα, το 5.75 στο διπλό του Κιέβου, το οποίο ανέφερα στο κείμενο της Κυριακής αλλά τελικά δεν πόνταρα, αφού επηρεάστηκα από το ρεπορτάζ που μιλούσε για απουσίες.

Όλα αυτά οφείλουμε μεν να τα αφήσουμε πίσω, όχι φυσικά όμως να τα αγνοήσουμε. Τα σημάδια ακόμη μοιάζουν άσχημα, γι αυτό θα μείνω αμέτοχος στο μεσοβδόμαδο κουπόνι. Δεν υπάρχει άλλωστε κάτι το αξιόλογο.

Στο κύπελλο Αγγλίας ρίσκαρα στη Γουέστ Χαμ στο εκτός με τη Λίβερπουλ, τώρα σε αποδόσεις φαβορί δεν έχει καμία αξία. Για την Πιτέρμπορο είμαι αρνητικός. Η Γουέστ Μπρομ βλέπει σοβαρά τον θεσμό, ο Πιούλις θα παρατάξει βασικούς, ενώ μην ξεχνάτε πως και στον προηγούμενο γύρο μετά από 2-2 εντός έδρας πήγε και έκανε διπλό εκτός με 0-1, παίρνοντας την πρόκριση. Τότε με την Μπρίστολ Σίτυ αντίπαλο.

Στα εξ αναβολής για τις μικρές κατηγορίες το πρόγραμμα δεν μου αρέσει καθόλου, ενώ στο Γαλλικό κύπελλο οι αποδόσεις είναι «πετσοκομμένες».

Ο άσος Σεντ Μαλό που θα ήταν ένα υποψήφιο αουτσάιντερ για έκπληξη, αφού βρίσκει μια Γκαζεκέκ ντεφορμέ και με κρίσιμο παιχνίδι πρωταθλήματος να ακολουθεί, έχει φτάσει στο 5.25, χάνοντας κάθε αξία. Ομοίως ιδιαίτερα χαμηλά και τα πιθανά Over στο Γκράνβιλ-Μπουργκ και Τρελισάκ-Μαρσέιγ, που κινούνται κατά μέσο όρο στο 1.75. Ίσως να αξίζει αυτό στο Τρουά-Σεντ Ετιέν, και αν διάλεγα ένα παιχνίδι από όλο το τριήμερο θα ήταν το συγκεκριμένο Over σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Νέο ραντεβού την Παρασκευή με την ανάλυση του επόμενου κουπονιού.

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLLWWLWLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2414.71961.303.4189.12%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης