novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Κόντρες με …παρελθόν!

Κόντρες με …παρελθόν!

kontres_me_parelthon

Η Οσέρ το πάλεψε χθες, σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε πολύ άσχημα, δεχόμενη δύο γκολ πριν …μπει καλά καλά στο γήπεδο, αλλά έφτασε μέχρι την ισοπαλία.

Ευθύς αμέσως στα σημερινά, και κλασσικά ξεκίνημα με την Αγγλία. Η χθεσινή διαλογή έβγαλε 8 σημεία:

Γουέστ Χαμ, Γουότφορντ, Νιουκάσλ από Πρέμιερ Λιγκ

Μπόλτον από Τσάμπιονσιπ

Μπράντφορντ, Σάουθεντ από Λιγκ 1

Λούτον από Λιγκ 2

Χάλιφαξ από Νασιονάλ

Εκτός Αγγλίας υπάρχει ο άσος του Πανθρακικού και τα διπλά των Χέρενφεν και Μπέτις, που «χτίζουν» την ενδεκάδα των σημερινών αουτσάιντερ.

Από τα 11, τα δύο (Νιουκάσλ, Μπόλτον) είναι τεράστιες αποδόσεις, που πάνε σε ξεχωριστό… σακούλι επιλογών. Θα τα δούμε στο τέλος.

Αρα συνεχίζουμε με τα άλλα εννέα, τα οποία θέλω να κάνω τρία ή τέσσερα. Και για τα εννέα υπάρχουν επιχειρήματα για να πονταριστούν. Τα ανέλυσα στο χθεσινό κείμενο. Είναι όμως πολλά για να παιχτούν όλα, γι αυτό είναι απαραίτητη και η διαλογή.

Η τριάδα που …φεύγει εύκολα και γρήγορα είναι οι Σάουθεντ (καλό κλίμα στον αντίπαλο), Λούτον (πολύ στο όριο τα παιχνίδια της και κάπου θα την πατήσει) και Γουότφορντ (δεν βγάζει την ίδια φρεσκάδα με την αρχή της σεζόν).

Πάω από την…ανάποδη τώρα, να δω ποια είναι τα παιχνίδια που μου αρέσουν περισσότερο. Είναι η Γουέστ Χαμ, στο 3.10 με την εντελώς ντεφορμέ Νόριτς, και η Χάλιφαξ, στο 3.50. Εδώ έχω να συμπληρώσω στα όσα έγραφα χθες πως υπάρχει και ένας επιπλέον παράγοντας υπέρ του άσου, με τον νυν τεχνικό της Χάλιφαξ να έχει άσχημο παρελθόν στην τεχνική ηγεσία της Φόρεστ Γκριν, από την οποία απολύθηκε με άσχημο τρόπο.

Αυτές θα είναι και οι μοναδικές μου επιλογές από την Αγγλία, αφού δεν θα ποντάρω τελικά στην Μπράντφορντ. Ο λόγος είναι πως μελετώντας προσεκτικότερα είδα πως από την Πιτέρμπορο απουσίαζαν ορισμένοι βασικοί την Πέμπτη, έτσι με την είσοδό τους αυτόματα θα δώσουν φρεσκάδα στην ομάδα.

Στα εκτός Αγγλίας θεωρώ πολύ προκλητικό το 4,75 της Χέρενφεν, που έχασε μόνο ένα από τα τέσσερα τελευταία (και αυτό επειδή έπαιζε με παίκτη λιγότερο), όπου μεταξύ άλλων πήρε διπλό στη Φέγερνορντ, απέναντι σε μια Φίτεσε που μετά τη φυγή του προπονητή της ψάχνεται. Αν θέλουμε και εδώ το …κερασάκι στην τούρτα, η Χέρενφεν έχασε την έξοδο στην Ευρώπη πέρσι από τη σημερινή της αντίπαλο, στον τελικό των Play Off.

Στο κλείσιμο, μεταξύ Πανθρακικού και Μπέτις, θα πάω με τον άσο της Ελληνικής αναμέτρησης, πιστεύοντας πως ο Πανθρακικός δεν θα παρατήσει τόσο εύκολα τα όπλα για τη σωτηρία.

Από φαβορί σημειωμένα ήταν Πορτ Βέιλ, Ρεμς, Μονπελιέ και Γκινγκάμπ. Ενώ σε παιχνίδι με γκολ κοιτούσα προς τα Πορτ Βέιλ – Φλίτγουντ, Ροτσντέιλ – Μίλγουολ, Γιορκ – Νοτς Κάουντι, Βιγιαρεάλ-Μάλαγα και δύο γαλλικά goal/goal, στα Ναντ-Λοριάν και Γκινγκάμπ-Μπορντό.

Το τελευταίο μαζί με το Ισπανικό μου κάνουν για μια δυάδα. Ενώ μια δεύτερη θα γίνει με τον άσο της Μονπελιέ και το over στο Ροτσντέιλ – Μίλγουολ.

Επειδή ήδη απλώθηκα με τέσσερα μεγάλα σημεία και δύο δυάδες, θα κλείσω εδώ τα πονταρίσματά μου, αφήνωντας τελικά τα δύο «βουνά» της Νιουκάσλ και της Μπόλτον.

Νέα στήλη αύριο!

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Αουτσάιντερ

Αγγλία Πρέμιερ – Σαβ 13/2 17:00  Νόριτς – Γουέστ Χαμ 2  (3.10)

Αγγλία Νασιονάλ – Σαβ 13/2 17:00  Χαλιφαξ – Φόρεστ Γκριν 1  (3.50)

Ελλάδα – Σαβ 13/2 17:15  Πανθρακικός – Πλατανιάς 1  (3.00)

Ολλανδία – Σαβ 13/2 21:45  Φίτεσε – Χέρενφεν 2  (4.75)

Φαβορί

Γαλλία  – Σαβ 13/2 21:00  Μονπελιέ – Τουλούζ 1  (2.10)

Παιχνίδι με γκολ

Αγγλία Λιγκ 1 – Σαβ 13/2 17:00 – Ροτσντέιλ – Μίλγουολ Over 2,5  (1.95)

Ισπανία Πριμέρα  – Σαβ 13/2 19:15  Βιγιαρεάλ – Μάλαγα Over 2,5  (2.40)

Γαλλία 1 – Σαβ 13/2 21:00  Γκινγκάμπ – Μπορντό goal/goal  (1.95)

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLLWWLWLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2414.71961.303.4189.12%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης