stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Να μην την (ξανά)πατήσει όπως πέρσι

Να μην την (ξανά)πατήσει όπως πέρσι

Καλημέρα φίλοι μου και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Ελπίζω να είστε όλοι υγιείς. Με 2/2 έκλεισε η χθεσινή μας στήλη, συνεχίζοντας το πολύ καλό σερί και διάβασμα των τελευταίων ημερών. Η Βαλένθια, παίζοντας το μπάσκετ, πήρε μία πάρα πολύ εύκολη νίκη με 89-69 εκτός έδρας επί της Μανρέσα.

Έτσι, επαληθεύτηκε και το 2 -2,5 για τις «νυχτερίδες», αλλά και το πιο safe combo με +4,5 πόντους για την Βαλένθια και over 153,5. Σχετικά εύκολα. Η Βαλένθια, αναμένεται και φέτος να είναι καλή και να πρωταγωνιστήσει όχι μόνο στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά και στο Eurocup.

Προγνωστικά μπάσκετ Ελλάδας

Παρακάτω εκτιμήσεις, αναλύσεις και προγνωστικά για τα σημερινά παιχνίδια από το Σούπερ Καπ Ελλάδας

25/9 16:30, Παναθηναϊκός – Λαύριο

Πρώτο παιχνίδι της σεζόν για Παναθηναϊκό και Λαύριο στην Πάτρα. Οι δύο φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος κοντράρονται απόψε στο «Τόφαλος» για τον πρώτο ημιτελικό της νεοσύστατης διοργάνωσης του Σούπερ Καπ. Στις 21:00, ο δεύτερος ημιτελικός Προμηθέας – ΑΕΚ.

Οι «πράσινοι» έχουν κάνει αρκετές αλλαγές στην ομάδα. Η κυριότερη, είναι αυτή του τεχνικού, με τον Δημήτρη Πρίφτη να παρέλαβε την σκυτάλη από τον Όντεντ Κάτας. Το ρόστερ είναι διαφορετικό και η φιλοσοφία του Έλληνα τεχνικού άλλη, από αυτή που είχε ο Ισραηλινός. Πλέον ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ γρήγορο μπάσκετ και σιγά σιγά προσπαθεί να δέσει σαν ομάδα. Αυτό το απέδειξε στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τις δύο πολύ καλές εμφανίσεις τόσο με την Ουλμ όσο και με την Εφές.

Από την άλλη, το Λαύριο πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του πέρσι. Κατέκτησε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Φέτος τα πράγματα για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη θα είναι πιο δύσκολα, μιας και οι αντίπαλοι του θα είναι πιο συνηδειτοποιημένοι. Κάρτερ και Μουράτος αναμένεται να ηγηθούν στα γκαρντ και να αποτελέσουν την μεγαλύτερη πηγή σκοραρίσματος.

Η πρώτη μου επιλογή θα είναι η νίκη του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με το over 160.5 στο 2.02. Περιμένω πως οι «πράσινοι» θα βγάλουν εγωισμό, μιας και πέρυσι αυτό το τρόπαιο το έχασαν. Και για έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός, το να μην πηγαίνει καν στον τελικό, είναι μεγάλη αποτυχία και κανείς σε αυτό το στρατόπεδο δεν θα ήθελε να ξεκινήσει η σεζόν με απώλεια.

Τέλος, έχω δημιουργήσει ένα combo. Να κερδίσει ο Παναθηναϊκός με τουλάχιστον 10 πόντους και να σημειωθούν τουλάχιστον 153 στο ματς. Στο 1.90. Με τα combo τρέχουμε ένα νικηφόρο σερί και η σημερινή πρόταση έχει στοιχηματική αξία και μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Το παιχνίδι μου

25/9 16:30, Παναθηναϊκός – Λαύριο 1 και over 160,5 2.02 με 60 μονάδες (Stoiximan.gr)

25/9 16:30, Παναθηναϊκός – Λαύριο 1 -9,5 και over 152,5 1.90 με 40 μονάδες (Bet365)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης