stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με βάση τα όσα είδαμε χθες

Με βάση τα όσα είδαμε χθες

Προγνωστικά μπάσκετ Ελλάδας

Παρακάτω εκτιμήσεις, αναλύσεις και προγνωστικά για τα σημερινά παιχνίδια από το Σούπερ Καπ Ελλάδας

26/9 16:30, Λαύριο – ΑΕΚ

Χθες, κάθισα και παρακολούθησα και τα δύο παιχνίδια για το Σούπερ Καπ. Για να δω την ετοιμότητα και την κατάσταση που βρίσκονται οι τέσσερις ομάδες. Καμία δεν είναι όπως πρέπει. Ωστόσο – και για το ματς που μας ενδιαφέρει – το Λαύριο έδειξε να είναι σε καλύτερη κατάσταση από την ΑΕΚ. Πιο ομάδα, πιο έτοιμη. Αυτό, εν μέρει είναι λογικό, μιας και το συγκρότημα του Χρήστου Σερέλη έχει κάνει λιγότερες αλλαγές στο ρόστερ του, από την ΑΕΚ, που άλλαξε όλη την ομάδα.

Ο αγώνας για την τρίτη θέση σε αυτή την διοργάνωση δεν νομίζω πως έχει και μεγάλη αξία. Κυρίως κιόλας για το βεληνεκές της ΑΕΚ. Πιο πολύ, ο Στέφανος Δέδας θα το δει το σημερινό σαν αγώνα προετοιμασίας, για το πρωτάθλημα. Ένα δυνατό φιλικό όμως, σε επίσημο παιχνίδι. Η ΑΕΚ χθες έδειξε ξανά τις πολλές αδυναμίες που έχει στην άμυνα, αλλά και ότι της λείπει ένας ψηλός, αθλητικός στην θέση «5». Από την άλλη, καλά στοιχεία μου έδειξε το Λαύριο, με αθλητικότητα και ενέργεια που δεν περίμενα να δω σε αυτό το σημείο της σεζόν.

Με βάση λοιπόν τα όσα είδαμε χθες, έχουν βγει κάποια συμπεράσματα. Που βέβαια, γι’ αυτό το στάδιο της σεζόν, δεν μετρούν και πολύ, μιας και σε δύο τρεις μήνες οι ομάδες θα παίζουν λογικά στο 95-100% των δυνατοτήτων τους.

Η πρώτη μου επιλογή για σήμερα θα είναι ένα combo. Να μην ηττηθεί το Λαύριο με πάνω από 14 πόντους και να σημειωθούν στο παιχνίδι τουλάχιστον 154 πόντοι. Στο 1.90. Πρόκειται για μία επιλογή που έχει αξία και μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Η δεύτερη επιλογή μου θα είναι το χάντικαπ του Λαυρίου. Θεωρώ πως και να ηττηθεί θα το κάνει δύσκολα. Περίμενα τις αποδόσεις πιο ισορροπημένες. Έτσι, το +8,5 σε απόδοση 1.80 μου κάνει αρκετά.

Τέλος, η χθεσινή αστοχία αναμένω να μείνει στο χθες. Αμφότερες οι ομάδες με το που δεχτούν καλάθι κοιτούν να επιτεθούν άμεσα. Έτσι σε λίγα λεπτά γίνονται πάρα πολλές επιθέσεις. Αυτός ο γρήγορος ρυθμός, μπορεί να εξυπηρετήσει το over 159,5 στο 1.80. Καλημέρα σας και καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε!

Το παιχνίδι μου (Stoiximan.gr)

26/9 16:30, Λαύριο – ΑΕΚ 1+14,5 και over 153,5 1.90 με 60 μονάδες

26/9 16:30, Λαύριο – ΑΕΚ 1 + 8,5 1.80 με 45 μονάδες

26/9 16:30, Λαύριο – ΑΕΚ over 159,5 1.80 με 45 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης