stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Πρόσθεσαν ποιότητα και… μπορούν

Πρόσθεσαν ποιότητα και… μπορούν

Καλημέρα φίλοι μου και καλό μήνα. Ελπίζω να είστε όλοι υγιείς. Με 0/2 επιλογές έκλεισε η χθεσινή μέρα για την στήλη μας, αφού η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεκίνησε με το… «αριστερό» τις υποχρεώσεις της στην φετινή Ευρωλίγκα. Ηττήθηκε από την Ολύμπια Μιλάνο με 84-74 και έτσι χάθηκε τόσο το χάντικαπ, όσο και το combo με το over.

Παρόλο το πολύ καλό ξεκίνημα της στον ματς, η «Ρωσική Αρκούδα» στάθηκε ακόμα μία φορά άτυχη. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του ματς και δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε. Δεν είναι δικαιολογία, σε καμία περίπτωση, αλλά σίγουρα επηρεάστηκε από τον τραυματισμό του όλη η ομάδα. Συνήθως, έτσι συμβαίνει. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παίκτη βαρόμετρο.

Προγνωστικά μπάσκετ Ευρωλίγκας

Παρακάτω εκτιμήσεις, αναλύσεις και προγνωστικά για τα σημερινά παιχνίδια από την Ευρωλίγκα

1/10 19:00, Ούνικς Καζάν – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης

Πρεμιέρα στην φετινή Ευρωλίγκα για την «νεοφώτιστη» Ούνικς Καζάν που αντιμετωπίζει στον ρωσικό «εμφύλιο» την Ζενί Αγ. Πετρούπολης του Τσάβι Πασκουάλ. Οι γηπεδούχοι, έφτασαν πέρσι ως την δεύτερη θέση του Γιούροκαπ και κέρδισαν το εισιτήριο τους για το κορυφαίο πρωτάθλημα. Ενισχύθηκαν σημαντικά με τους Λορένζο Μπράουν, Μάριο Χεζόνια, Τόνι Ζεκίρι ενω πρόσθεσαν και τον Μέιγιο στην εξίσωση (αμφίβολη η συμμετοχή του για σήμερα).

Από την άλλη, η Ζενίτ έχασε τον Κέβιν Πάνγκος που αποτελούσε το πιο πολύτιμο γρανάζι της περσινής σεζόν. Πήρε τον Λόιντ, που είναι πιο πολύ σκόρερ, παρά δημιουργός ενώ πρόσθεσε στο ρόστερ της και τον Μίκει από την Χίμκι. Η μεγάλη της μεταγραφή ήταν ο Σαμπάζ Νέιπιερ ο οποίος δεν θα αγωνιστεί σήμερα λόγω προβλήματος. Εκτός έμεινε και ο Κουλάγκιν, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κόντερ Φράνκαμπ.

Με βάση τα δεδομένα που μόλις αναλύσαμε η Ούνικς Καζάν είναι πιο πειστική. Και οι δύο, ξεκίνησαν με νίκες στην VTB League. Λογικό. Κάπου αναμενόμενο. Η ώθηση της έδρας και η ψυχολογία των γηπεδούχων που θέλουν να… «αποδείξουν», στο 1,80 μου κάνει απόλυτα.

Η δεύτερη επιλογή μου θα είναι το over 153,5 στο 1.80. Το παιχνίδι και των δύο ομάδων, σε παραπέμπει αυτόματα να κοιτάξεις το over και όχι το under. Οι παίκτες που διαθέτουν είναι κατά βάση επιθετικοί με αρκετά προβλήματα στην άμυνα. Τι καλύτερο από αυτό; Θεωρώ πως υπάρχει αξία στους πόντους, αφού με βάση τα δεδομένα δεν είναι τόσο υψηλοί. Στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι για το Super Cup της VTB είχαν μπει 159 πόντοι.

Την καλύτερη μου επιλογή για σήμερα, την άφησα για το τέλος. Να μην ηττηθεί η Ούνικς με πάνω από 5 πόντους και να μπουν στο ματς τουλάχιστον 148. Όσοι με παρακολουθούν από πέρσι, ξέρουν ότι στα combo έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Το συγκεκριμένο, μου αρέσει αρκετά και βλέπω αξία. Μπορεί να επιβεβαιωθεί. Καλημέρα σας και καλή επιτυχία να έχουμε. Και ελπίζω, όχι άλλους τραυματισμούς βασικών παικτών στην ομάδα που επιλέγουμε.

Το παιχνίδι μου

1/10 19:00, Ούνικς Καζάν – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης 1 1.80 με 25 μονάδες (Bet365)

1/10 19:00, Ούνικς Καζάν – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης over 153,5 1,80 με 30 μονάδες (Stoiximan.gr)

1/10 19:00, Ούνικς Καζάν – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης 1 + 5,5 και over 147,5 1.86 με 65 μονάδες (Bet365)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης