novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
To παιχνίδι της λογικής

To παιχνίδι της λογικής

Καλημέρα φίλοι μου. Ελπίζω να είστε όλοι υγιείς. Με 0/2 επιλογές έκλεισε η χθεσινή μέρα για την στήλη μας, αφού ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου με 88-81 στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Τι κι αν σε όλο το ματς, οι γηπεδούχοι να ήταν μπροστά στο σκορ, στα τελευταία 5 λεπτά με ανόητα φάουλ το παιχνίδι άνοιξε. Σίγουρα, όποιος έχει δει το παιχνίδι, μπορεί να αντιληφθεί στο 100% αυτό που λέω. Το τελικό σκορ, αδικεί την εικόνα του ματς.

Προχωράμε όμως. Η αλήθεια είναι, πως δεν έχουμε ξεκινήσει καθόλου καλά. Είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο. Χάνονται και τα στοιχήματα που αξίζουν να χαθούν, αλλά και αυτά που κατά την διάρκεια τους «λες» πως δεν χάνονται με τίποτα. Αλλάξαμε τακτική όσον αφορά τις μονάδες. Θα γυρίσει το κλίμα. Όποιος μας διαβάζει το ξέρει. Προχωράμε με υπομονή, επιμονή και σωστό διάβασμα. Και τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Προγνωστικά μπάσκετ Ελλάδος

Παρακάτω εκτιμήσεις, αναλύσεις και προγνωστικά για τα σημερινά παιχνίδια από την Ελλάδα

3/10 16:30, Ολυμπιακός– ΑΕΚ

Το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής, διεξάγεται σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας εκεί όπου ο Ολυμπιακός στην επιστροφή του στην Basket League, μετά από 2 χρόνια αντιμετωπίζει την ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες, ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στην Ευρωλίγκα, αφού διέσυραν την Μπασκόνια με 75-50 στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Η ΑΕΚ, από την άλλη, στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της δεν έπεισε. Στο πρώτο – που μεταξύ μας είχε και κίνητρο – ηττήθηκε από τον Προμηθέα πολύ εύκολα, ενώ στον μικρό τελικό κέρδισε εκείνη εύκολα το Λαύριο. Η «Ένωση» είναι μία νέα ομάδα με 11 αλλαγές στη δωδεκάδα και νέο προπονητή, που προσπαθεί να περάσει την χημεία του. Θέλει σίγουρα αρκετό χρόνο για να δέσει. Το αντίθετο από αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό. Πρόσθεσε λίγους παίκτες, ποιοτικούς και η «αναμονή» στην ετοιμότητα θα είναι μικρή.

Στο αγωνιστικό, η ΑΕΚ έχει να διαχειριστεί και την απουσία του Μάνι Χάρις, του οποίου το συμβόλαιο λύθηκε χθες, κοινή συναινέσει. Αυτό είναι πρόβλημα για την ομάδα του Στέφανου Δέδα, αφού πλέον πρέπει να βρει άλλον παίκτη να ηγείται στο σκοράρισμα. Σίγουρα, με την χθεσινή εξέλιξη, η ΑΕΚ έχασε ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ της.

Για το παιχνίδι αυτό λοιπόν έχω δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να κερδίσει ο Ολυμπιακός με τουλάχιστον 16 πόντους, στο 1,75. Λόγω της φόρμας, της ποιότητας, της έδρας, της ψυχολογίας και της ετοιμότητας. Ο κόσμος αναμένεται να είναι δίπλα του και να του δώσει ώθηση. Ερωτηματικό απομένει πως θα διαχειριστεί η ΑΕΚ το ματς. Με τι χαρακτήρα.

Η δεύτερη επιλογή μου είναι ένα combo. Να κερδίσει ο Ολυμπιακός με περισσότερους από 9 πόντους και να σημειώσει πάνω από 85 πόντους. Στο 1,83. Είναι μία επιλογή που έχει στοιχηματική αξία και μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Το παιχνίδι μου

3/10 16:30, Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1 -8,5 και Ολυμπιακός over 85,5 1,83 με 40 μονάδες (Bet365)

3/10 16:30, Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1 -15,5 1,75 με 35 μονάδες (Stoiximan.gr)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης