novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Μόνο με γκολ

Μόνο με γκολ

mono_me_goal

Επανήλθαν τα Ευρωπαϊκά κύπελλα την εβδομάδα που διανύουμε, όμορφα παιχνίδια είδαμε Τρίτη και Τετάρτη, σήμερα είναι η μέρα να ποντάρουμε και κάτι.

Τα διπλά παιχνίδια έχουν πάντα ιδιαιτερότητες, και αυτό γιατί ο φιλοξενούμενος πολλές φορές είναι πιθανό να αρκεστεί σε ένα αποτέλεσμα που αυξάνει τις πιθανότητες πρόκρισής του. Γιατί δηλαδή ο Ολυμπιακός να πει όχι σε ένα 1-1 απόψε και να παίξει την πρόκριση στο «Καραϊσκάκης».

Αυτές είναι σκέψεις που πάντα πρέπει να υπάρχουν σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Γι αυτό θα αφήσω εκτός επιλογών τόσο αυτό το διπλό, όσο και την ενδεχόμενη νίκη της Τότεναμ στην Ιταλία κόντρα στη Φιορεντίνα.

Σκέφτηκα πολύ περισσότερο τη νίκη της Γαλατά, που παίζει εντός και θα ψάξει την επιτυχία απέναντι στη Λάτσιο. Στις 3 μονάδες ίσως αποτελεί μια επιλογή. Επειδή όμως η κατάσταση στους Τούρκους δεν είναι καθόλου καλή κυρίως σε επίπεδο ηρεμίας, δεν αποκλείω αν γίνει το 0-1 να δούμε ένα εντελώς χύμα παιχνίδι. Οι Ιταλοί φαίνεται πως θα παρατάξουν βασικότατη ενδεκάδα, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες τους να σκοράρουν. Κρατάω το Over.

Η δυάδα μου θα κλείσει με παιχνίδι που θα γίνει στη Γαλλία. Ημουν ανάμεσα στο Σεντ Ετιέν – Βασιλεία και το Μαρσέιγ-Μπιλμπάο. Βλέποντας τις τελευταίες ειδήσεις και τις πιθανές ενδεκάδες στο δεύτερο κατέληξα πως είναι πολύ πιθανό να δούμε εκεί τέρματα. Φουλ επίθεση το σχήμα που σκέφτεται ο Μίτσελ στους γηπεδούχους, με βασικούς στην ενδεκάδα και η Μπιλμπάο του Βαλβέρδε, στην κόντρα δύο Ισπανών τεχνικών.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Παιχνίδι με γκολ

Europa League – Πεμ 18/2 22:05  Γαλατασαράι – Λάτσιο Over 2,5  (2.05)

Europa League – Πεμ 18/2 22:05  Μαρσέιγ – Αθλέτικ Μπιλμπάο G/G  (1.95)

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLLWWLWLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2414.71961.303.4189.12%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης