stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με 3 combo bet από την Ευρωλίγκα

Με 3 combo bet από την Ευρωλίγκα

Καλησπέρα φίλοι μου. Ελπίζω να είστε όλοι υγιείς. Με 2/2 επιλογές έκλεισε η χθεσινή ημέρα για την στήλη μας, η οποία πλέον μετρά δύο διαδοχικά ταμεία και δείχνει πως ξαναβρίσκει τον δρόμο της. Έναν δρόμο όμως, που δείχνει να μην βρίσκει με τίποτα η ΑΕΚ του Στέφανου Δέδα, η οποία στην πρεμιέρα της στο Basketball Champions League ηττήθηκε από την Φάλκο Σομπατέλι στην Ουγγαρία με 83-78 ξεκινώντας με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στην διοργάνωση.

Στο στοιχηματικό κομμάτι, επαληθεύτηκε τόσο το over 158,5 όσο και το combo που προτείναμε. 4/4 επιλογές τις τελευταίες μέρες και συνεχίζουμε. Πάμε στα σημερινά, με την δεύτερη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα να είναι προ των πυλών.

Προγνωστικά μπάσκετ Ευρωλίγκας

Παρακάτω εκτιμήσεις, αναλύσεις και προγνωστικά για τα σημερινά παιχνίδια από την Ευρωλίγκα

7/10 21:00, Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί την Φενέρμπαχτσε του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Οι «πράσινοι» δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά την χρονιά, αφού ηττήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα τόσο από την Μονακό όσο και από τον Άρη για την Basket League. Υπάρχει γκρίνια στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» με την Θύρα 13 ωστόσο να πηγαίνει στο ΟΑΚΑ να εμψυχώνει την ομάδα και να δηλώνει συμπαράσταση. Εξάλλου, η δύναμη του Παναθηναϊκού είναι η έδρα του.

Από την άλλη, η Φενέρμπαχτσε έχει ποιότητα. Μεγάλη. Παίκτες αξίας με πολλά χιλιόμετρα στο παρκέ. Αν δέσουν, είναι σίγουρα ομάδα οκτάδας. Στην πρεμιέρα, δεν έπεισαν, αλλά κέρδισαν τον Ερυθρό και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη. Ακόμα η Φενέρ έχει και δύο ευχάριστα νέα. Αυτά έχουν να κάνουν με τους Ντανίλο Μπάρτελ και Μάρκο Γκούντουριτς. Αμφότεροι ταξίδεψαν στην Αθήνα και αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στη φετινή Ευρωλίγκα, δίνοντας παράλληλα μεγάλη ώθηση που έχει ανάγκη η Φενέρ.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχω κρατήσει μία επιλογή. Να κερδίσει η Φενέρμπαχτσε και να σημειώσει πάνω από 72,5 πόντους. Στο 1,80. Αρκετά καλή επιλογή.

7/10 20:00, Ζαλγκίρις Κάουνας – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης

Πρεμιέρα για την Ζαλγκίρις Κάουνας στην έδρα της κόντρα στην Ζενίτ Αγ. Πετρόπουλης. Οι γηπεδούχοι, ξεκίνησαν με ήττα κόντρα στην Βιλερμπάν, ενώ η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ κέρδισε την Ούνικς Καζάν με 70-69 παίρνοντας ένα σπουδαίο «διπλό». Για την Ζενίτ, δεν είναι ακόμα διαθέσιμος ο Ναπίερ, που αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας. Γιανκούνας, Λεκαβίτσιους και Στρέλνιεκς είναι αμφίβολοι. Αν δεν αγωνιστούν, η Ζαλγκίρις θα έχει πρόβλημα, αφού φέτος δεν έχει τόσο ποιοτικό ρόστερ.

Η Ζενίτ, θέλει την οκτάδα. Αυτά τα ματς, πρέπει να τα κερδίζει. Η πρόταση μου γι’ αυτό το ματς είναι ένα combo. Να κερδίσει η Ζενίτ και να σημειώσει πάνω από 73,5 πόντους στο 1,80. Οι Ρώσοι μπορούν και πρέπει να το αποδείξουν στο γήπεδο. Ο Πασκουάλ έχει περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα, η οποία έχει γίνει σκληρή και ουσιαστική. Για τους Λιθουανούς, δύναμη τους και φέτος θα είναι η έδρα τους.

 

7/10 21:30, Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα

Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στο Μόναχο, με την Μπάγερν να φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, παρά τις πολλές της απουσίες ήταν αρκετά ανταγωνιστική στο Τελ Αβίβ και έχασε στα σημεία. Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα ήταν ισοπεδωτική κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου που την κέρδισε εύκολα με 96-64. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και από νωρίς δείχνει έτοιμη για να φτάσει και πάλι στο Final 4. Το ρόστερ έχει δυναμώσει και οι προσθήκες έχουν ταιριάξει απόλυτα.

Για την Μπάγερν, εκτός θα είναι οι Ραντόσεβιτς και Ζίπσερ ενώ αμφίβολοι είναι οι Λούτσιτς, Όμπστ, Σίλινγκ και Τσέντοβιτς. Η Μπαρτσελόνα θα στερηθεί των υπηρεσιών των Αμπρίνες – Σανλί, ωστόσο το κενό τους μπορεί να καλυφθεί. Η επιλογή μου για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι το 2 με 1,5 πόντους για την Μπαρτσελόναι και το over 143,5 πόντων στο 1,85. Μπορεί η Μπαρτσελόνα να φτάσει στην νίκη και να επαληθευτεί το over.

 

Το παιχνίδι μου

7/10 21:00, Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 2 και Φενέρμπαχτσε over 72,5 1,80 με 40 μονάδες (Bet365)

7/10 20:00, Ζαλγκίρις Κάουνας – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης  2 και Ζενίτ over 73,5 1,80 με 40 μονάδες (Bet365)

7/10 21:30, Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 2 -1,5 και over 143,5 1,85 με 40 μονάδες (Bet365)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης