novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι η Φενέρ, τα βλέμματα και σε Ρωσία – Γαλλία

Δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι η Φενέρ, τα βλέμματα και σε Ρωσία – Γαλλία

Καλημέρα φίλοι μου. Ελπίζω να είστε υγιείς και ασφαλείς. Ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις μέρες, μιας και ο καιρός μας τα χαλάει. Υπομονή για να περάσει κι αυτό. Η πρώτη αγωνιστική, της πρώτης «διαβολοβδομάδας» της Ευρωλίγκας τελείωσε με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια και καλές αναμετρήσεις. Απόψε, ξεκινάει η τέταρτη αγωνιστική, με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός, ηττήθηκε χθες με 79-78 από την Μπαρτσελόνα στην παράταση στο «Παλαού Μπλαουγκράνα». Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να ηττήθηκαν, αλλά κέρδισαν τις εντυπώσεις δείχνοντας γι’ ακόμα μία φορά πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, έχει δημιουργήσει μία σκληρή ομάδα, με δυναμική και φέτος μπορεί να κάνει πραγματικά καλά πράγματα. Τα κομμάτια του παζλ που έλειπαν, συμπληρώθηκαν από τους Γουόκαπ, Ντόρσεϊ και Φάλ και οι «Πειραιώτες» έχουν ένα εξαιρετικό σύνολο. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ολυμπιακός έχει χώρο για να προσθέσει ακόμα έναν ξένο παίκτη, εάν και εφόσον επιθυμεί.

Στο στοιχηματικό κομμάτι, επιβεβαιώθηκαν 2/2 επιλογές μας. Η πρώτη ήταν η νίκη της Μπαρτσελόνα σε συνδυασμό με το over 151,5 στο 2,45, αλλά και το over 78,5 πόντοι της Μπάρτσα στο 1,75. 

Προγνωστικά μπάσκετ Ευρωλίγκας

Παρακάτω εκτιμήσεις, αναλύσεις και προγνωστικά για τα σημερινά παιχνίδια από την Ευρωλίγκα

14/10 20:00, Ζενίτ – Μπάγερν Μονάχου

Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στην Αγ. Πετρούπολη με την Ζενίτ ν’ αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου. Οι γηπεδούχοι, έχουν ρεκόρ 2-1 μετά από τρεις αγωνιστικές. Χωρίς νίκη η Μπάγερν Μονάχου που έχει ηττηθεί κατά σειρά από Μακάμπι, Μπαρτσελόνα και Ούνικς.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έχει γι’ ακόμα μία φορά τον Ναπίερ που ακόμα δεν είναι έτοιμος. Η Μπάγερν, συνεχίζει να έχει πάρα πολλά προβλήματα. Εκτός είναι οι Ραντόσεβιτς και Τσίπσερ, ενώ αμφίβολοι που δύσκολα θ’ αγωνιστούν είναι οι Λούτσιτς και Όμπστ.

Στα μάτια μου, η Ζενίτ είναι και σε καλύτερη κατάσταση, αλλά έχει και καλύτερη ομάδα. Παίζει το πρώτο της παιχνίδι στην έδρα της. Παίρνει πάντα ώθηση από αυτή. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχω κρατήσει ένα combo. Να κερδίσουν οι γηπεδούχοι με τουλάχιστον 2 πόντους και να σημειώσουν πάνω από 71 πόντους. Στο 1,80. Πρόκειται για μία καλή επιλογή με στοιχηματική αξία.

14/10 20:45, Φενέρμπαχτσε – Ούνικς Καζάν

Η Φενέρμπαχτσε επιστρέφει στην Πόλη, γι’ να αντιμετωπίσει την Ούνικς Καζάν. Η ψυχολογία στο στρατόπεδο των Τούρκων, δεν είναι καλή, αφού μετρούν δύο ήττες που κανονικά θα έπρεπε να κερδίσουν. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, έχει αρχίσει να δέχεται αυστηρή κριτική. Αφενός γιατί διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ και αφετέρου γιατί δεν παίζει καλό μπάσκετ.

Ο Ντανίλο Μπάρτελ θα είναι εκτός και από το αποψινό παιχνίδι, ενώ αμφίβολος δίνεται ο Ακίλε Πολονάρα.

Από την άλλη, η Ούνικς Καζάν έκανε σεφτέ κόντρα στην Μπάγερν την οποία και κέρδισε με 73-70. Ακόμα ο Περάσοβιτς δεν έχει στην διάθεσή του τον Μέιγιο. Ωστόσο η Ούνικς δεν βγάζει σταθερότητα και είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. Η έδρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Η ανάγκη της Φενέρ για νίκη είναι επιτακτική και εγώ θα στηρίξω την ποιότητα του τουρκικού ρόστερ.

Η επιλογή μου γι’ αυτό το παιχνίδι θα είναι η νίκη της Φενέρ με τουλάχιστον 3 πόντους και το να σημειώσει 72 πόντους στο 1,75. 

14/10 21:00, Βιλερμπάν – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένουμε στο «Αστρομπάλ» που η αήττητη Βιλερμπάν αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Οι Ισραηλινοί έχουν ρεκόρ 1-2 γνωρίζοντας την Τρίτη εύκολη ήττα από την Μιλάνο με 83-72.

Οι Γάλλοι, παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ και δείχνουν και φέτος ότι στην έδρα τους είναι αρκετά ισχυροί. Από την άλλη, η Μακάμπι ακόμα ψάχνεται. Ωστόσο έχει εξαιρετικό υλικό. Εγώ περιμένω να αντιδράσει. Και αν ηττηθεί να το κάνει δύσκολα. Έχει πιο ποιοτικό ρόστερ από την Βιλερμπάν και παίκτες αξίας που έχουν κάνει χιλιόμετρα τόσο στην Ευρώπη όσο και στο NBA.

Ακόμα και να ηττηθούν, όπως είπα, περιμένω να το κάνουν δύσκολα. Η επιλογή μου θα είναι το   2 με 6,5 πόντους για την Μακάμπι και να σημειώσουν οι Ισραηλινοί πάνω από 70,5 πόντους. Στο 1,73.

Το παιχνίδι μου (Bet365)

14/10 20:00, Ζενίτ – Μπάγερν Μονάχου 1 -2,5 και Ζενίτ over 71,5 1,80 με 45 μονάδες

14/10 20:45, Φενέρμπαχτσε – Ούνικς Καζάν 1-2,5 και Φενέρμπαχτσε over 71,5 1,75 με 45 μονάδες

14/10 21:00, Βιλερμπάν – Μακάμπι Τελ Αβίβ 2 +6,5 και Μακάμπι over 70,5 1,73 με 45 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης