novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Pamestoixima.gr: Γιουβέντους – Ρόμα και ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός με 0% γκανιότα*!

Pamestoixima.gr: Γιουβέντους – Ρόμα και ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός με 0% γκανιότα*!

Φουλ ποδοσφαιρική δράση την Κυριακή (17/10), πολλές οι σημαντικές αναμετρήσεις σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο! Και φυσικά, η δράση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική με τη νέα σπουδαία μηνιαία προσφορά* από το Pamestoixima.gr, το οποίο συνεχίζει να βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους παίκτες του!

Με το OctoberF3st όλο τον μήνα τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται!
Με το OctoberF3st όλο τον μήνα τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται!Κλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, για το OctoberF3st, με το ποντάρισμά σου να αποκτά μεγαλύτερη αξία ΟΛΟ τον Οκτώβριο στο Pamestoixima.gr. Πιο συγκεκριμένα, για όλο τον μήνα, παίζεις με Boost Νίκης* και στις 3άδες, συνεπώς τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται! Μην χάσεις την ευκαιρία!

Στο πρόγραμμα της Κυριακής (17/10), λοιπόν, ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Ρόμα στη SerieA. Σπουδαίο ματς για το ιταλικό πρωτάθλημα, στο Pamestoixima.grτο Γιουβέντους – Ρόμα το ζεις παραπάνω με 0% γκανιότα** στο τελικό αποτέλεσμα και με πολλά ειδικά στοιχήματα που καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Επίσης, όπως κάθε αναμέτρηση του ιταλικού πρωταθλήματος, το Γιουβέντους – Ρόμα παίζει και με LiveStreaming*στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr!

Γιουβέντους - Ρόμα με 0% γκανιότα*!
Γιουβέντους - Ρόμα με 0% γκανιότα*!Κλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα επιβεβαιώσουν οι «ερυθρόλευκοι» τον τίτλο του φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση της SuperLeague; Στο Pamestoixima.grτο ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός παίζει με 0% γκανιότα**, specialbetsσε ενισχυμένες αποδόσεις αλλά και μια πλούσια λίστα με ειδικά στοιχήματα.

Τέλος, μην ξεχνάς πως όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.grμε σούπερ αποδόσεις, BetBuilder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις ενισχυμένες αποδόσεις θα βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.

Share Διαβαστε επισης